shinshil, я сама зробила акцент на тому, що у нас ЦМВ. Це було записано в карточці. Анестезіолог дуже детально про нього розпитував. Але його більше цікавило, чи є на фоні ЦМВ проблеми з печінкою.
Биргит писал(а):
Оля, я очень рада за вашего мальчика!!!!
Дякую
_______________________________ Ничего... Выживем! В крайнем случае, из ума!
За ЦМВ Желтов не спрашивал, а в лормеде спрашивали. У нас эти инфекции еще в 2 года выявили, сказали в хронической форме они уже. Нам назначали лечение.
Девочки, а кому подрезали миндалины, подскажите какие они у вас? Я только что заглянула, и там совсем чуть-чуть их. Так и должно быть, интересно. Мы договоривались на часть, я думала часть это половина и их будет хорошо видно.
_______________________________ Если женщина ради мужчины готова на все - она его родила
За ЦМВ Желтов не спрашивал, а в лормеде спрашивали. У нас эти инфекции еще в 2 года выявили, сказали в хронической форме они уже. Нам назначали лечение.
Девочки, а кому подрезали миндалины, подскажите какие они у вас? Я только что заглянула, и там совсем чуть-чуть их. Так и должно быть, интересно. Мы договоривались на часть, я думала часть это половина и их будет хорошо видно.
_Снежана_, мы за один раз сдали все анализы, там АЛТ, АСаТ, коагулограмма, группа крови, общий анализ + определение времени свертываемости, анализ мочи. Осмотр педиатра и стоматаолога, эпидокружение и ЭКГ.
_______________________________ Если женщина ради мужчины готова на все - она его родила
_Снежана_, тільки слід враховувати, що у аналізів різний строк дії. Наприклад, кардіограма та висновок кардіолога дійсні місяць, а усі аналізи крові (крім групи) - п'ять днів. Якщо ви збираєтесь у Вітацентрі, на сайті в розділі лор-відділення є список потрібних аналізів. Якщо в 5й, я можу скинути в ЛС. Просто перелік трохи відрізняється
Minutka, как у вас дела? Как идет процесс выздоровления?
Мы сегодня были на осмотре, гланды нам оставили сколько нужно, не полностью вырезали а то я уже кипиш. Сказал, гной в них был, хотя анализы нормальные, но темпа часто была 37
kosmomiss, лікарі останнім часом не рекомендують Діасервіс, так що або Сінево, або Брайт-біо Ми здавали в поліклініці все, крім аналізу на ЦМВ Вам все одно доведеться йти в поліклініку для аналізу на ентеробіоз (яйця-глисти)
kosmomiss, я не знаю як у вас в поліклініці, ми брали усі направлення у нашого педіатра. Тільки слід враховувати, що з вени кров беруть не кожен день, у нас це вівторок та четвер, а результати через день. Так що четвер нам не підійшов, у вівторок здали кров з вени на коагулограму та зробили ЕКГ, а в четвер здали сечу, аналізи з пальця (загальний, алт та глюкозу, на групу ми здавали раніше), та аналіз на ентеробіоз. В п'ятницю після обіду усі аналізи були на руках у педіатра, вона ж виписала нам дві довідки - від себе, та епід.оточення.
Також окремо від цього ми зробили аналіз на ЦМВ (бо він є у сина), та розшифровку ЕКГ (бо в поліклініці ЕКГ роблять, але не розшифровують - не має кардіолога). А в понеділок поїхали до 5ї лікарні.
Аналізи дійсні 5 днів, ЕКГ місяць.
Якщо бажаєте здавати в поліклініці, то погодьте дії в першу чергу з педіатром як краще зробити, враховуючи його графік прийомів. Нам було простіше, наш педіатр - завідувачка, вона з ранку і майже до вечора на місті, і вона сама розписала, коли і що здавати.
Ще порада, як будете вже в 5ту їхати, беріть з собою тата або бабусю. Поки ви будете чекати, а потім підписувати документи у Жакової, вони займуть чергу в прийомному покої, бо там дуже багато людей.