Сир виготовлений з коров'ячого молочка і маринован в ароматній оливковій олії зі спеціями, часником і волоським горіхом. Може служити як самостійне блюдо, а може стати прекрасним доповненням до салату, картоплі.
Пропоную вам баночку 480 мл.
Термін зберігання - 30 діб.
Будь ласка, заберіть сир на роздачі 10 грудня. Дякую! 120 грн
Будь ласка, заберіть сир на роздачі 10 грудня. Дякую!
Чудо №196 Фреш-сир козячий Продавец Эния
Сирні кульки з козячого молочка, мариновані у ароматній оливковій олії зі спеціями, смачні, ніжні, їх легко намазати на хліб, і разом з тим, вони намагаються тримати форму )
Пропоную баночку 0,190 мл
Термін зберігання - 20 діб
Будь ласка, заберіть сир на роздачі 10 грудня! 45 грн
Чудо №197 Сир у білій плісняві Продавец Эния Доступно 5шт
Сир зі змішаного молочка корівки та кізоньки (50/50) з білою благородною пляснявою, виготовлений по французькій технології. Соленкуватий. Добре пасує з медом. Якщо Ви раніше не пробували поєднання соленого сиру зі сладеньким запашним медом, раджу Вам неодмінно це здійснити )
Пропоную вам: Сир у формі ""сердечка"" - 3 шт. Сир у формі ""бочоночка"" - 2 шт.
Термін зберігання - 7 днів (у папері, в якому знаходиться сир, та закритому пакеті) при температурі 4-5 градусів.
Чудо №198 Сир до вашої новорічної сирної тарілки Продавец Эния
Бажаєте отримати шматочок літнього дня впродовж вашого новорічного Свята? Легко, якщо Ви придбаєте цей напівтвердий коров'ячий сир, якій набув життя першого серпня та дозрівав під дбайливим доглядом чотири місяці, щоб принести Вам ніжний смак та м'який аромат літнього луга.
Пропоную шматочок вагою 223 грама.
Упакован у вакуум, що дозволяє його зберігати впродовж 30 діб у холодильнику. 110 грн
_______________________________ Я не хочу быть слишком самостоятельной. Я хочу, чтобы мужчина прибивал мне полочки, открывал банки и укрывал ночью одеялком <З
Последний раз редактировалось Miss_Сutie 09 дек 2017 11:36, всего редактировалось 2 раз(а).