Зовсім скоро навкруги засяють новорічні гірлянди, домівки будуть огорнуті у запах ялинок та мандарин, а відчуття казковості стане трошки ближчим! Отже самий час знову одягати костюми снігуроньок та творити дива!
Як прийняти участь в обміні:
В обміні можуть приймати участь усі користувачі, що зареєстровані не пізніше ніж за 3 місяцi до початку обміну, написали 300 повідомлень на форумі і не перебувають в групі порушників, в тому числі і модератори. Для того, щоб прийняти участь в обміні, необхідно надіслати інформацію за формою: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIp ... g/viewform Ви будете і дарувати подарунки, і отримувати їх. Для того, щоб форумчанкам було легше обирати подарунки, обов'язково заповніть поле "Про себе" максимально інформативно. Вартість подарунка не повинна перевищувати 120 грн. Витрати на доставку оплачує відправник. Подарунок може бути покупним, може бути рукодільним - на ваш розсуд. 28 листопада кожній Форумчанці випадковим чином буде розподілений адресат. А далі ви вмикаєте фантазію, щоб здивувати адресата таким незвичайним, оригінальним і несподіваним подарунком, від якого відчуття дива не залишатиме одержувача цілий рік!
Подарунки можна відправити поштою, вручити особисто або доставити будь-яким іншим способом. Будь ласка, подаючи заявку, оцінюйте своє бажання і вільний час для участі в обміні. Пам'ятайте, що ваш адресат буде дуже чекати на ваш сюрприз! Підійдіть до участі відповідально!
Календар:
12 листопада - анонс 12 листопада - 26 листопада - прийом заявок 28 листопада - розсилка адресатів всім учасникам 1 грудня - 17 грудня - обмін подарунками
Ой девочки, смотрю в коробочках все так красиво упаковано, открыл и ах , я чтобы не разбилось все по 20 раз перезаматывала , плотненько сложила все :))) и когда коробку открыть - явно будет шок главное чтобы не фотографировали :)
Infinity lady, спасибо тебе, моя волшебница Сегодня с утра получила свою чудесную коробочу, а когда дома ее открыла просто утонула в нежном аромате лаванды Ирочка, все такое ...ну вот знаешь, когда закутываешься в плед и хочется замурлыкать от удовольствия ...вот и у меня сейчас такое чувство! Зефиррррр!Я про него вроде не писала,но как же я его люблю Кстати помощника, который не меньше меня интересовался содержимым коробки тоже зовут Зефирчик. И он остался в полной уверенности, что дождик прислали ему Спасибо огромное за маску для волос, потом напишешь где покупаешь, хорошо? Носочки (да еще и в лавандовом цвете) это символ уюта и тепла для меня.А если они связаны с добрыми мыслями, то это просто любовь. Ну а пакетик лавандового сбора с ароматом лета это возможность в него окунуться даже среди зимы. Спасибо за сказку в декабре, которую подарила мне твоя коробочка! Жди от меня благодарственную открыточку В очередной раз -
Infinity lady, спасибо тебе, моя волшебница Сегодня с утра получила свою чудесную коробочу, а когда дома ее открыла просто утонула в нежном аромате лаванды Ирочка, все такое ...ну вот знаешь, когда закутываешься в плед и хочется замурлыкать от удовольствия ...вот и у меня сейчас такое чувство! Зефиррррр!Я про негоб вроде не писала,но как же я его люблю Кстати помощника, который не меньше меня интересовался содержимым коробки тоже зовут Зефирчик. И он остался в полной уверенности, что дождик прислали ему Спасибо огромное за маску для волос, потом напишешь где покупаешь, хорошо? Носочки (да еще и в лавандовом цвете) это символ уюта и тепла для меня.А если они связаны с добрыми мыслями, то это просто любовь. Ну а пакетик лавандового сбора с ароматом лета это возможность в него окунуться даже среди зимы. Спасибо за сказку в декабре, которую подарила мне твоя коробочка! Жди от меня благодарственную открыточку В очередной раз -
, Я старалась, меня очень вдохновило послание(напутствие) И от меня спасибо, ведь придумывая и делая подарочек, я получила огромное удовольствие (хотя и волнение тоже присутствовало))) Давно не брала крючок в руки, а тут прям такое вдохновение нашло Отдельное спасибо за отзыв - это мега приятно))))) Ну а Зефир в дождике - просто супер косметику на мэйк ап заказываю и также мама частенько что-то привозит из фаберлика в качестве гостинцев. Сейчас, к слову, минус 40% на все товары в интеренет-магазине брокарда (лету.юа)