Обзвонила кількадесят приватних центрів, а також аптеки за списком, де наче був пріорікс по даним меріїї Києва, немає ніде. У більшості з'явиться за два тижні, говорять про атестацію вакцини. Деякі чесно сказали, що не раніше березня
_______________________________ «Нації вмирають не від інфаркту — спочатку їм відбирає мову» Ліна Костенко
мне мама сказала что я болела коревой краснухой в 20 лет я не знаю почему она уверена что есть такая краснуха очень очень паршиво было, сыпь, температура 40
_______________________________ не рахую втрати і не питаю порад
восени зробили з малим щеплення від грипу - з тих пір за 3 неповних місяці я та він перехворіли по 5 разів грві (він починає хворіти, я через день), зараз я захворіла таки грипом щеплення робили вперше - і я не знаю чи то на нас не спрацювало (і таки треба було зробити по 2 дози, бо вакцінувалися вперше) чи то вакцина якась (купували в Благодії) чи вона взагалі не працює, але такого стану як зараз в мене ще не було, та і не хворіла я так часто до цього
-- 25 янв 2018 12:47 --
збиралася на цьому тижні робити собі Пріорікс, тепер звичайно вже навіть не знаю коли можна буде робити
_______________________________ Бо плач не дав свободи ще нікому, А хто борець, той здобуває світ.
shinshil,а в мене навпаки - син приносить з садочка (після 3-4 днів) і ми з ним хворіємо разом зараз я не знаю хто приніс мені грип, бо я три дні вже з хворим малим вдома сиджу - приходив тільки лікар і так погано, як зараз мені було тільки при температурі під 40, коли в мене був лактостаз - тільки + головний біль, забитий ніс хворіла я до цього 2 рази на рік - восени, коли мені не хотілося надягати купу одягу і я бігала напівроздягнена та навесні, коли мені вже хотілося скинути той зимовий одяг і це було передчасно навіть як малий хворів - я не хворіла, хоча постійно була з ним цього року як пороблено
я не кажу,що вакцина погана чи все це через неї, та червяк сумнівів робить свою чорну справу
і якби я встигла таки зробити щеплення від кору до хвороби, мені було б не так "обидна"
_______________________________ Бо плач не дав свободи ще нікому, А хто борець, той здобуває світ.
я от більше думаю - може таки треба було робити по 2 дози, як ми робили це вперше бо там так по-дурному написано і не зрозуміло дві потрібно робити, як взагалі робиш перше в житті щеплення, чи як перший раз вакцінуєщся саме ваксигрипом от чому у нас все через .опу в сфері медичного піклування?
bratulka, я думала 2 делать, если первый раз Ваксигриппом вакцинируешься. ну такое. попробуй еще сделать 2 дозы как положено. особенно детям они ж ходят неделю в сад и болеют, как там втиснуться с прививкой
_______________________________ не рахую втрати і не питаю порад
shinshil,ну на мої запитання - чи треба 2 дози нам - мені відповіли (3 лікарі), що як я дуже хочу, то можу зробити 2, а можу і 1 от як тут прийняти зважене рішення, коли ніхто не може нормально сказати, як все ж таки треба правильно робити ну, блін, я не лікар - я не вчилася на лікаря і що значить "якщо я дуже хочу?" я хочу не хворіти і прийшла до тих, хто отримав профільні знання - запитанням як мені робити і нормальної відповіді не отримала і тепер точнісінько така сама ситуація з кором - робили двічі в дитинстві, не хворіла, більше 30, імунна відповідь сумнівна - 2 лікарі не можуть мені однозначно сказати треба робити чи ні - начебто треба, та начебто і ні (бо нема наказа) ну а як тоді паціент має приймати рішення, коли лікар не знає