Девочки, давайте делится впечатлениями о фильмах которые транслируют сейчас в кинотеатрах.
Убедительная просьба! Пожалуйста, в первое время после премьеры киноленты прячьте отзывы, которые содержат спойлеры, под тег спойлера. Не убивайте всю интригу тем, кто ещё не успел посмотреть обсуждаемый фильм.
Повернулася з Дедпула, дівоньки. Фільм - вогонь. Дуже смішний, в міру драматичний, крутий музичний супровід, багато відсилань на інші Марвелівські фільми (якщо ви їх не дивилися, то 30% жартів не зайдуть). Дітей брати не рекомендую. Кровіщі, вульгарщини, матів - хоч святих винось. Коротше, я отримала задоволення. Але якщо ви не прихильник першої частини, то мабуть не треба.
Летучая_Мышь, Таня, вот только ехала с фильма и думала "вот это ты крутая если можешь эти шутки в оригинале не только услышать-перевести, но и понять "
Mashali, ти ж в Аврорі була? А на якому сеансі? Бо у нас така тупа ситуація була (сеанс на пів на дев'яту), коли після двох post-credits scene найпалкіші фани дивилися титри ще хвилин п'ять, але вони не хотіли закінчуватися. А потім робітники кінотеатру сказали, що сцен більше не буде. І ми пішли. Мене тепер цікавить, вони нам збрехали?
Nochenyka, и мы вчера на 20-25 в Авроре были, фильм понравился, хоть я и пришла на него слегка не в настроении. первые несколько минут шутки не воспринимались, а потом "зашло" понравились Домино и Кейбл - прикольные персонажи
Цитата:
ты чего мрачный такой, как будто из DC?
_______________________________ на форуме бываю очень редко, по всем вопросам пишите в мессенджеры.
Elena_Aqua, ну так, на цей гумор треба налаштуватись. В мене чоловік перші 10-15 хвилин сидів - А потім порвало. Доміно - розкішна. Кейбл - дуже крутезний. Хоча мені і Танос у виконанні цього актора подобається.
Мене порвало, коли були сцени "Велетню, сонце вже низенько" і "Я - Бетмен" Боже, в мене навіть сльози виступили. Відчуваю себе не зовсім нормальною.
у нас кстати остался вопрос: в начале когда Уэйд был в здании школы Людей Х, на пару секунд показали синего (Зверя), шустрика (не помню как его зовут) и ?молодого? профессора вопрос- нам не причудилось? почему профессор молодой?
_______________________________ на форуме бываю очень редко, по всем вопросам пишите в мессенджеры.
я встигла побачити тільки Звіра і Ртуть. Ксав"єра не побачила. :( Ну перші двоє теж були своїми молодими інтерпретаціями. А чого молоді?.. Та хз. В оновленій хронології Людей ікс фільми Дедпулу йдуть відразу за фільмами молодої команди іксів. Тому, мабуть, все логічно.