_______________________________ We say it's time to make a new beginning, we say we hold our future in our hands. If we could only give love a new meaning, if we could only try to understand...
Aurinko, до аеропорту не їздили, Ліверпуль, власне як і РМ, хоч і Прибули в різні аеропорти , але жодні не спілкувплися з фанами і пресою, Спустилися з трапу у власний автобус і поїхали до готелів. Це було відомо, Тож я туди не їхала. На Хрещатику хоч і все цивільно, атмосферно, але геть нікуди не пробитися, Як не займеш чергу зранку, ну таке, я не по цих справах:)) трішки я Зневірилася
Скрытый текст. Нужно быть зарегистрированным и иметь 50 сообщений(я)(е).
Імхо, не стільки Ліверпуль переляканий, скільки Наші переграють з охороною. Вчора на Нивках РМ Тренувався на б.Динамо і там теж все тихо-спокійно, Вікна відкриті, Кріш там щось махав дітям:))це вже мами Динамівців розповідали. Скинь свій номер вайберу в приватні мені.
_______________________________ Inside my heart is breaking, my make-up may be flaking, but my smile...still stays on.
либо вратарь ливера - рагуль либо он поставил на реал большую сумму денег
-- Пользователь добавил некоторое время спустя --
Nochenyka писал(а):
Що з руками в цього голкіпера? Я в шоці.
зато какой красивый мужик, я б на его месте бросила футбол и пошла бы в сниматься в кино я так думаю у него теперь есть такая возможность, так как вряд ли после такой лажи его снова подпустят к воротам
Каріус нормально провів сезон, він стояв краще за Міньйолє Це однозначно. цікаво, що подумав воротав Баварії Ульрайх, Коли побачив помилку Каріуса у важливому матчі? Сподаваюся, Лоріс впорається з психологічною травмою. А Рамос.. я все не можу осмислити його дію , це Паскудство.
_______________________________ Inside my heart is breaking, my make-up may be flaking, but my smile...still stays on.