Ребята бесконечно талантливые! голос Юлии - это что-то!! Такие границы и умение владеть им!.. пробирает до мурах по коже .. Слышала давно и не один раз, но "зацепили" именно "Журавли" ... могу слушать бесконечно. И утром и как колыбельную...И ... Ребята достойны огромного признания и международного турне ) Удивляет, что она еще и мамой стала. И не нашла инфо - почему на английском много и изначально..
_______________________________ Мова величезне значення має, так формується державність. А коли мовою нехтують, то потім приходять визволяти (с)
Юлія Саніна – фронтвумен гурту «The Hardkiss». Музикою займається з дитинства, проте вищу освіту отримала на філологічному факультеті КНУ імені Тараса Шевченка. У 2016 році у фіналі нацвідбору на Євробачення гурт отримав друге місце, поступившись лише Джамалі.
Юлія Саніна прийняла виклик журналістів і в рамках проекту «55 за 5» відповіла на 55 питань за 5 хвилин.
– Коли гурт «The Hardkiss» збере стадіон?
– Через три роки.
– В інтерв’ю якось Ви сказали, що увесь час воюєте з українським шоу-бізнесом. З ким саме Ви боретеся?
– З відсутністю смаку в майже усіх артистів українського шоу-бізнесу, продюсерів. Хороших мало.
– Ваша найбожевільніша мрія?
– Хочу здійснити навколосвітню подорож.
– З Вашим чоловіком Валерієм було кохання з першого погляду?
– У мене – так, в нього – ні.
– Чим би Ви займалися, якби не музика?
– Журналістикою.
– Ви сувора мама?
– Так.
– Будете голосувати за Вакарчука-президента?
– Так.
– За кого з українських артистів Вам соромно?
– За багатьох, на жаль.
– Ваш улюблений музикант всіх часів і народів?
– Майкл Джексон.
– В українського шоу-бізнесу є майбутнє?
– 100% є.
– Що Ви забороняєте собі щодня?
– Зайві солодощі, кава, снеки, чіпси, пиво.
– Хто у Вашій сім’ї головний?
– Чоловік.
– З ким з українського шоу-бізнесу Ви дружите?
– З рокерами переважно, з гуртом «O.Torvald». Слухайте, ми так мало з ким дружимо.
– У Вас була зіркова хвороба?
– Я думаю, що ні, але чоловік каже, що так.
– Хто сьогодні в українському шоу-бізнесі найуспішніший?
– Монатік.
– Кого вважаєте своїм конкурентом?
– У нас нема конкурентів.
_______________________________ "Звісило з трибуни блазенський ковпак забрехуще слово." Ліна Костенко
Честно говоря, для таких групп надо брать только фан зону, чтобы было место потанцевать Была на концерте в позапрошлом году в Днепроспецстали, не, не то пальто, фан зоны нет. Все просто сидят и слушают. а как же драйв и мощь? а то как в филармонию пришли)))))
_______________________________ «… Аромат проникает в самую глубину, прямо в сердце, и там выносит категорическое суждение о симпатии и презрении, об отвращении и влечении, о любви и ненависти». Кто владеет запахом, тот владеет сердцами людей…» (с)