shinshil, сумніваюся, що вдасться. це куртка спортивна, яку видали в команді.тож варіант спитати мам синових партнерів по команді, у них всі однакові куртки.
Gali4ka писал(а):
я распорола внутри подкладку и в каждом сегменте делала надрез и расправляла руками наполнитель, распределяла его и зашивала шов, так делала после каждой стирки,
Галю, це не мій варіант. у мене 2 голки, пару кольорів ниток і 2 руки не з того місця.
якщо вже не вдасться, то придбаю сину якісну куртку в кольорах схожих на командні. і там вже надрукуємо клубну символіку, бо я переживаю, щоб не мерз, є дійсно порожні ділянки.
_______________________________ Inside my heart is breaking, my make-up may be flaking, but my smile...still stays on.
Галю, це не мій варіант. у мене 2 голки, пару кольорів ниток і 2 руки не з того місця.
якщо вже не вдасться, то придбаю сину якісну куртку в кольорах схожих на командні. і там вже надрукуємо клубну символіку, бо я переживаю, щоб не мерз, є дійсно порожні ділянки.
Gali4ka, а що попросити, щоб вони зробили? прострочили на квадрати, так? тобто щоб по обмеженому простіру збивався, я правильно розумію? shinshil, Лєн, так холодно ж йому. Наприклад, в одному рукаві плече "оголене" повністю. До речі, збитість по руках, по тілу все ок. І так ззовні не видно, що збився синтепон.
_______________________________ Inside my heart is breaking, my make-up may be flaking, but my smile...still stays on.
Dianna, Такое "лечат" только перешиванием синтепона. распарывают рукав, ставят новый стеганый утеплитель и пришивают обратно. Синтепон стоит не дорога, а вот работа - прилично. Разбирать синтепон ...это не пух, он не распадается , его разрывают. Т.е объем в дырками. Если есть старая подушка попробуй вручную и посмотри что выйдет.