Адміністрація Запорізького жіночого форуму запускає проект хорошого настрою! Ідея проста і полягає в тому, що напередодні Нового року кожен з Вас може приміряти на себе роль Санти та подарувати частинку свята випадковій людині. А також отримати частинку свята у відповідь! Ми збираємося не з бажання безкоштовно отримати подарунок, ми вчимося дарувати. Дарувати не тільки подарунки, а й гарний настрій, причому абсолютно не знайомим нам людям. Отже, Таємного Санту в кожен дім!
Як взяти участь в обміні?
1. В обміні можуть брати участь усі користувачі, що зареєстровані не пізніше ніж за 3 місяцi до початку обміну, написали 300 повідомлень і не перебувають в групі порушників, в тому числі і модератори. 2. Для того, щоб взяти участь в обміні Вам необхідно заповнити наступну форму: Тисни! 3. По закінченню терміну подачі заявок випадковим чином визначаються адресати, кожен учасник отримує свого адресата у приватному повідомленні. 4. Після отримання адресату форумчанка на власний розсуд обирає подарунок. Враховуючи наступні умови: - вартість подарунку у межах 120-150 грн, але не вища зазначеної суми; - обов'язковий елемент: СВИНКА - символ року, може бути як основним подарунком, так і невеличким доповненням; - обмін АНОНІМНИЙ, тож відправники стануть відомі лише тоді, коли кожен отримає свій подарунок (не виказуйте себе в темі, не підписуйте коробки, передавайте подарунки через інших людей ). 5. Подарунок можна відправити поштою, вручити особисто або доставити будь-яким іншим способом. Витрати на доставку оплачує відправник. 6. Ведучий має право відхилити заявку, якщо раніше користувач був ініціатором/учасником конфліктів, що виникали при проведенні проектів та конкурсів на ЗЖФ, а також якщо в процесі участі проявив себе, як безвідповідальний учасник, недбало виконуючий свої обов'язки. 7. Будь ласка, подаючи заявку, оцінюйте своє бажання і вільний час для участі в обміні. Пам'ятайте, що ваш адресат буде дуже чекати на ваш сюрприз! Підійдіть до участі відповідально!
Адресати визначені! Новорічні сюрпризи слід відправити у період з 1.12 до 17.12.2018 Після відправлення подарунку, обов'язково заповніть форму: тисни:) Після отримання, напишіть декілька слів про подарунок у темі
Бажаю гарних вражень від участі в таємному обміні радістю! І нехай розпочнеться свято!!!
мені теж більше на свинку схоже. було б дивно на рік свинки слати корівку.
TYNA писал(а):
можно мне твой адрес, хочу сказать спасибо в виде маленького приятного сюрприза
нажаль, обмін таємний і ім"я свого Санти ви дізнаєтесь лише після всіх звітів у темі. але якщо ми всі постараємося, то ви встигнете зробити це до Нового року.
Як варіант - Санта може вказати мені адресу батьків, друзів тощо, на кого можна відправити подарунок для нього. У нас тут повна конфедиційність!
Это мой больничный мозг пишет коровка,а думает свинка... Я исправилась... Прекрасная свинка... Спасибо большое ещё раз за такой подриятный подарок... И да если феюшка укажет не откажется указать адрес будет чудесно
Вот такую чудесную чудо-коробочку доставил мне вчера помощник Санты Огромное тебе спасибо мой Санта за такие чудесные подарочки для меня и моих деток и за волшебство ощущений распечатывания сюрприза Санта ты вернул мне воспоминания детства запах Нового года СПАСИБО
Alisija, YouLamour, Анастасія, TYNA, tanya77, сколько приятностей вы получили! Свинка-единорожек это класс И меня сегодня посетил Санта на оленях, скоро опишу как это было))
Целый день дождь, горло болит, ребёнок плачет и не слазит с рук... И тут мне приходит интригующее сообщение Я даже несколько раз перечитала, дабы убедиться, что я всё правильно поняла))) Не поверите, мой подарок ждал меня за окошком! Я живу я, на минуточку, на 10м этаже. "Вампиры?" - спросите вы? "Чудеса!" - отвечу я!)))
Как на зло у меня ещё стояла сетка москитная, всё лень было снять её, хоть уже и декабрь. Пришлось ждать мужа с работы, чтоб помог))) Зато эти 1,5 часа я провела в ожидании чуда, как в детстве, когда ждёшь полночь в новогоднюю ночь За это время фантазия моя разгулялась)) И если в детстве я представляла, как Дедушка Мороз залазит через окошко и тихонько пробирается к ёлке... То сейчас почему-то представила сидящего на крыше рыбака с удочкой, который на крючок наживил не червяка, а подарок, и ловит таким образом любителей сюрпризов. И стоит мне дёрнуть за верёвочку, как рыбак начнёт подсекать
И собственно подарочки: крем для рук с офигенским смородиновым запахом, мылко кофе с молоком, разрешённые сладости, погремушка для малышки, ёлочные игрушки свинки и открыточка с тёплыми словами
Так оригинально мне никогда не вручали подарки!!! Спасибо тебе большое, моя Санта!