А я не можу вмовити чоловіка на штучну, вже другий рік Поспіль мало не до бою доходить. Мол, забираю у нього Запахи з дитинства, це традиція,і бла-бла-бла. Знову поставимо 29, і приберемо 15. Купа голок в квартирі, Біля ліфтової, і я з віником. А так би вже штучна стояла і Раділи би прийдешнім святам. І мороки менше, і довкілля Чистіше, суцільні плюси.
_______________________________ Inside my heart is breaking, my make-up may be flaking, but my smile...still stays on.
Dianna, я теж була у подібній ситуаціі Запахи з дитинства, це традиція - так-так-так Але у тому році, я вже ні на що не сподівалась, і тому в останне запитала: там на форумі є СП, там штучні ялинки продають... Переконала
_______________________________ «… Аромат проникает в самую глубину, прямо в сердце, и там выносит категорическое суждение о симпатии и презрении, об отвращении и влечении, о любви и ненависти». Кто владеет запахом, тот владеет сердцами людей…» (с)
Всегда была за натур.продукт, так сказать, а в этом году задумалась об искусственной
Всегда ставили натуральную, а с рождением сына купили искусственную. 8 лет ставили ее, а в этом году захотелось настоящей. Кстати, сегодня уже видела в продаже сосны
Когда задумываюсь над искусственной, в голове крутятся вопросы - где хранить ее весь год? что для природы лучше - срубить специально выращенную елку и потом ею отопить чей-то дом или через какое-то время утилизировать искусственную? Ну и цена - а есть ли смысл?
чим ще подобається штучна (я так думаю), так тим що можна знайти пухнасту. а коли обираєш ялинку, потім крутиш-вертиш її, як би так притулити, аби оцю пустоту сховати, чим би завісити оту щілину, тощо. а потім приходить чоловік і каже:"щось ви коряво іграшки розвісили, отам бачу отакенну шпарину" )))
_______________________________ Inside my heart is breaking, my make-up may be flaking, but my smile...still stays on.
_______________________________ We say it's time to make a new beginning, we say we hold our future in our hands. If we could only give love a new meaning, if we could only try to understand...
А у нас сейчас натуральные в горшках не продаются? Раньше вроде были, но давно на глаза не попадались. Хотелось бы себе такую Интересная штука: растет себе в горшке, а когда он становится ей тесен, пересаживается в горшок побольше. Когда для елки уже в квартире места нет, высаживается где-нибудь на природе.
Последний раз редактировалось Валерьянка 13 дек 2018 16:06, всего редактировалось 1 раз.
Анастасія, якщо б вона мені просто набридла, я б так і зробила, але вона вже осипається потроху. поки буду ще використовувати, як буде зовсім погано, віддам її на спалювання.