Я не помню точно с какого именно дня выхода песни можно участвовать. Было кажется, чтоб не раньше 1 октября
-- 10 янв 2019, 22:29 --
Нашла правила: пісня є оригінальною (створена без використання жодних інших творів), створена без порушення прав третіх осіб), не була публічно оприлюднена повністю або частково (в тому числі текст окремо від музики чи навпаки) та не була використана жодним чином в комерційних цілях до 1 вересня 2018 року;
_______________________________ обращаться ко мне на ты
Спасибо Пикабу за обсуждение плагиата Казки , я уже который месяц не могу вспомнить, на что из старого мне так похожа их песня и почему я ее терпеть ненавижу. А открыла тему - и все предложенные композиции в точку, причем все 2006-2007 г - то, что нужно , как раз был очень трудный период на работе и все время радио ездило по ушам, меня до сих пор пробирает от поп-хитов того года, бррр...
Мне интересно будет послушать Brunettes Shoot Blondes. Помнится у них была неплохая композиция на отборе прошлых лет. Не помню год точный. Нравится голос Веры Кекелия, но не уверена, что у нее будет шось цикаве. Может Loud порадует?
Учасниця Національного відбору на Євробачення-2019 TAYANNA повідомила, що не братиме участь у конкурсі цього річ. Не зважаючи на те, що багато прихильників співачки прогнозували їй перемогу, виконавиця прийняла важливе для себе рішення. Про це TAYANNA повідомила у своїх соціальних мережах.
Що стало причиною відмови участі у конкурсі – невідомо. Проте своє рішення жінка пояснила тим, що вважає так за краще. Вона вважає, що лічені спроби перемогти й поїхати представляти Україну на міжнародній музичні арені не справдилися через те, що вона заслуговує на краще.
Змагання в житті творчої людини полягає, в першу чергу, у боротьбі з самим собою. Рішення далося для TAYANNA непросто, проте є зваженим і беззаперечним. Також колишня конкурсантка подякувала своїм прихильникам і команді. Амбітна мета досягнута, проте вона відмовляється від участі й каже: «Досить!».
Зараз виконавиця займатиметься записом нового альбому та підготовкою до великого сольного концерту. Та за кого вболіватиме сама TAYANNA – невідомо.