Минулого року була ціна близько тисячі за місяць. Цьогоріч не знаю, суму не озвучили. Для порівняння в Києві треба було розкладачку і постіль нести, дітей змушували спати в обід. В Ірпені такого немає. Минулого року не платили, бо дитина учасника АТО. Подивимось як в цьому році, бо тут трошечки дивно пільги працюють
_______________________________ «Нації вмирають не від інфаркту — спочатку їм відбирає мову» Ліна Костенко
Последний раз редактировалось Кіра 16 май 2019 23:32, всего редактировалось 1 раз.
Кира, в Ирпене чего нет? Раскладушек или сна? У нас нужно в школу раскладушку, постель и ещё тазик выдумывали в прошлом году приносить, ноги мыть. Правда на собрании я пыталась выяснить, как в прошлые годы без тазиков справлялись и как они себе представляют, что дети их будут таскать... Никто не слушал, мы купили тазики (2шт ) обоим детям и в день приёма в лагерь случилось чудо, они поняли что тазики зло.
_______________________________ То, что Петр говорит о Павле, характеризует не Павла, а Петра
Розкладушку не просять, тазік теж. Чи сон буде не знаю, навряд чи десь їм буде місце спати. Та і не розумію нащо учням третього класу спати вдень Минулого року ніхто не спав.
_______________________________ «Нації вмирають не від інфаркту — спочатку їм відбирає мову» Ліна Костенко
Вчера узнала цены в академию шаг, сначала огорошило, потом сравнивая другие заведения такого плана вроде и не сильно дорого. Куда можно устроить ребенка 13 лет? Кстати у нас будет лагерь немецкого языка при школе, но всего лишь 2 недели.
Юлька85, ми ж говоримо не про звичайний,а табір при школі. Дитині з 8 ранку до 18 на групі продовженого дня норм, а в таборі треба спати. Ну таке) Минулого року (другий клас) ніхто не спав, мій книжку брав читати в цей час або ж тихенько грали з другом в шахи. В своєму дитинстві я була в молодшій школі в пришкільному таборі. Ніхто нас спати не вкладав
Alissa F, не у нас, каждой бабушке по тазику досталось. )
Цитата:
Чи сон буде не знаю, навряд чи десь їм буде місце спати. Та і не розумію нащо учням третього класу спати вдень Минулого року ніхто не спав.
У нас анонсировали сон, но по факту читали или тихо играли. Все же хорошо если есть где прилечь в течении дня, в жару. Мои иногда и засыпали. Главное чтоб учителя без фанатизма о сне думали.
_______________________________ То, что Петр говорит о Павле, характеризует не Павла, а Петра