mangust, вот это да... ! У меня точно такой же был котик- мейн-кун , один в один. Как же я его любила... . Он был дан мне свыше, потому что мы встретились с ним на улице зимой в мой день рождения. Видимо он выполнил свою миссию и ушел туда , где "живёт" радуга... .
Фрейя, нет)))) Ну что вы, мейн-кун, конечно же, очень отличается от обычного кота. Просто у нас очень любят любого более-менее крупного кота считать мейн-куном)))
Фрейя, нет)))) Ну что вы, мейн-кун, конечно же, очень отличается от обычного кота. Просто у нас очень любят любого более-менее крупного кота считать мейн-куном)))
Согласна, настоящие мейн-куны мне не очень нравятся, их выражение морды такое недовольное ( видела на выставке), но все остальное сходно с настоящими. Может это смесь.
Фрейя, мой точно нет) Я знаю его родословную немного. Так уж вышло. Там мать черепаха обычная, а папаня старотипный перс довольно замызганного вида, на свободном выгуле. На самом деле мейн-куны очень нежные существа, хоть и большие)
У неділю ходили на виставку кішок у палаці спорту. Там мейн-кунів було дуже багато, і чорні, і руді, і натурального забарвлення такі красунчики, та й взагалі цікаво було подивитися на різні породи, послухати суддів про особливості кожної з них. Абіссінські мене вразили своєю витонченістю, вони мов намальовані олівцем) Орієнтали дуже дивні) Бенгальські-яскраві і активні Я вперше ходила на такий захід і емоцій просто через край
Та ми весь вечір переглядали відео на ютубі про орієнталів, як вони розмовляють з хазяями дуже цікаві киці А моя мама, котра ще в листопаді-грудні "категорически не любила кошек", гуглила скільки коштують мейн-куни і скільки вони їдять корму Справді, тварини творять дива з людьми і наша "українська дворова" одна з таких чарівниць)