В том году сдала антитела к краснухе - были, но мало В этом грань нормы - 0.9 при норме 0.9 и выше При чем с корью антитела есть, но от краснухи то прививку сделать надо. Тем более детей у меня нет Это к участковому за направлением? Не пошлют ли меня, все таки грань нормы (но когда они совсем пропадут кто знает)
Зы: докололи последнюю вакцину от гепатита б в июне. Через какое время можно сдавать анализ на антитела, чтобы проверить наличие?
LIra, мені здається дівчата тут писали, що прививались бустріксом. Колись читала поради Комаровського, де він писав, що краще купити з компонентом коклюшу
_______________________________ «Нації вмирають не від інфаркту — спочатку їм відбирає мову» Ліна Костенко
LIra, було десь, не скажу де точно. Почекай, що дівчата скажуть. Мені здається, що наші кололи і писали в темі. Хоча може і в ФБ. Я колола Індію і все нормально. І батько з дружиною зробили.
_______________________________ «Нації вмирають не від інфаркту — спочатку їм відбирає мову» Ліна Костенко
Першу планову ревакцинацію дорослих, які раніше були щеплені, проводять у віці 25-26 років з подальшою плановою ревакцинацією з мінімальним інтервалом 10 років від попереднього щеплення.
Є вакцини безкоштовні в поліклініках, я робила в січні. Нещодавно Супрун всих закликала робити.