Раз необходимо было найти в сети маршрут одного из автобусов и нифига не нашла, а тут наткнулась на очень полезную ссылочку!
marshrutka.com.ua
Областной контактный центр "горячей линии" Запорожской облгосадминистрации (по работе транспорта)
0-800-503-508 --------------------- Управление транспорта г. Запорожье: 787-50-89, 787-50-76. --------------------- Петиции на сайте мерии http://ep.zp.gov.ua/uk/petitions/active (необходимо зарегиться (буквально пол мин), чтобы голосовать или создать свою петицию) --------------------- Для жителей Бородинского р-на: Директор ПРАТ "ЗАТП 12329" (перевозчик маршрута № 65 "Бородинский рынок - пр.Металлургов" 095-903-20-22
У Запоріжжі переправа через Дніпро на катерах буде безкоштовною – Буряк Мешканці Запоріжжя зможуть безкоштовно переправлятися через Дніпро на катерах. Вранці будуть здійснюватися рейси з Правого берега до Річкового порту, ввечері – у зворотному напрямку.
Про це міський голова Запоріжжя Володимир Буряк повідомив на своїй сторінці у фейсбуці.
Про час відкриття переправи та графік роботи мають повідомити додатково.
Запоріжці зможуть скористатися річковим транспортом для того щоб дістатися з одного берега Дніпра на інший. Про це сьогодні домовився з керівником запорізького представництва «Адміністрації річкових портів».Профільним службам доручив відпрацювати всі технічні питання. Витрати на перевезення пасажирів місто візьме на себе. Запоріжці зможуть користуватися катерами безкоштовно, – написав Буряк.
Ну если бесплатной, то опять забьется пенсионерами))) Я утром теперь могу ехать в пустом траллике. Как только пустили автобусы по городу, все пенсионеры пересели в них. А теперь еще и катера)))
Dondurma, Катюш, условия то можно и переделать... Мне вот жаль те б/о, между Каневским и Разумовкой. Голубой залив, Исток... Ведь неплозое место было. Ссори за офф
Чудесное место! там бы хороших хозяев и было бы отлично
_______________________________ Біда України в тім, що нею керують ті, кому вона не потрібна (М. Грушевський)
А мне вот интересно, как будут организовывать транспорт до/после переправы? Тоже будет бесплатно? Или сел в маршрутку до переправы (с металла до порта) - заплатил, вышел с катепа на причале на правом и иди опять на транспорт и опять плати, чтоб доехать до континента, к примеру. За это ни слова
Девочки, вернулись ночью с морей и озадачена теперь передвижениями Например,от площади Запорожской до 12 апреля как-то можно доехать? Или если идти пешком,то по проспекту же не пройти?лучше как-то параллельными улицами наверно?
Miracle777, в напрямку площа - 12 квітня можна і проїхати, і пройти звичайно, по непарній стороні проспекту. в обратному напрмі треба буде або звернути на 12 квітня в сторону вул.Рекордна і проїати під з/д мостом, або повернути на пр.Металургів в сторону вул. Незалежна Україна, об*їхати по ній і виїхати на вул.Добролюбова
Mashali,и по парной тоже проход есть мимо аптеки медсервис,потом СССр потом через макдональдс и к еве Так и маршрутки тоже едут от пл.Запорожской прямиком по проспекту просто вместо 2-х полосного движения,все едут по одной стороне однополосного движения
Олечка_!, ой, я написала про проїзд автівкою )) пішоходи спокійно можуть пересуватися, закрито лише піходоний перехід від магазину Алло через пр.Соборний