У меня сегодня прямо день жалоб Попросила мужа развесить белье
Вы сделали мой вечер, серьезно
_______________________________ Кто не поддерживает Роды свои и Веру свою в час годины тяжкой, тот отступник Рода своего, и не будет ему прощения во все дни без остатка. *** Жизнь – это зеркало, которое отражает для мыслителя то, что он, глядя в него, думает. Э. Холмс
Я в шоці. Сьогодні шукали верхнй одяг чоловіку (вітровку чи куртку з мінімальним утеплювачем). З іноземними сайтами пролетіли (рукава кроткі), пішли на анголенко. Наміряли гарну куртку-софтшелл. Питаємо про ціну - 3200!!!! Вийшли, давай гуглити по назві - наш, український бренд Avecs , на сайті ціна 1695 грн, яку можна зменшити промокодом чи клубною картою.
Fyshe4ka, Наташа, ну ти жжош. Дуже влучний пиріжок. В нашій сім'ї я Анатолій, а чоловік в таких справах дотошний, що капець. Не там ганчірка висить, не туди рушники поклала.... Поміняємось на тиждень?