Адміністрація Запорізького жіночого форуму запускає проект хорошого настрою! Ідея проста і полягає в тому, що напередодні Нового року кожен з Вас може приміряти на себе роль Санти та подарувати частинку свята випадковій людині. А також отримати частинку свята у відповідь! Ми збираємося не з бажання безкоштовно отримати подарунок, ми вчимося дарувати. Дарувати не тільки подарунки, а й гарний настрій, причому абсолютно не знайомим нам людям. Отже, Таємного Санту в кожен дім!
Як взяти участь в обміні?
1. В обміні можуть брати участь усі користувачі, що зареєстровані не пізніше ніж за 3 місяцi до початку обміну, написали 300 повідомлень і не перебувають в групі порушників, в тому числі і модератори. 2. Для того, щоб взяти участь в обміні Вам необхідно заповнити наступну форму: Тисни! 3. По закінченню терміну подачі заявок випадковим чином визначаються адресати, кожен учасник отримує свого адресата у приватному повідомленні. 4. Після отримання адресату форумчанка на власний розсуд обирає подарунок. Враховуючи наступні умови: - вартість подарунку у межах 120-150 грн, але не вища зазначеної суми; - обов'язковий елемент: МИШКА - символ нового року, може бути як основним подарунком, так і невеличким доповненням; - обмін АНОНІМНИЙ, тож відправники стануть відомі лише тоді, коли кожен отримає свій подарунок (не виказуйте себе в темі, не підписуйте коробки, передавайте подарунки через інших людей ). 5. Подарунок можна відправити поштою, вручити особисто або доставити будь-яким іншим способом. Витрати на доставку оплачує відправник. 6. Звіт (бажано з фото, але можна без нього) є обов'язковою умовою участі і виступає доказом виконання учасником умов обміну. 7. Ведучий має право відхилити заявку, якщо раніше користувач був ініціатором/учасником конфліктів, що виникали при проведенні проектів та конкурсів на ЗЖФ, а також якщо в процесі участі проявив себе, як безвідповідальний учасник, недбало виконуючий свої обов'язки. 8. Будь ласка, подаючи заявку, оцінюйте своє бажання і вільний час для участі в обміні. Пам'ятайте, що ваш адресат буде дуже чекати на ваш сюрприз! Підійдіть до участі відповідально!
Календар: 16 листопада - анонс 16 - 29 листопада - прийом заявок 1 грудня - розсилка адресатів всім учасникам 2 - 17 грудня - обмін подарунками
Адресати визначені! Новорічні сюрпризи слід відправити у період з 2.12 до 17.12.2019 Після відправлення подарунку, обов'язково заповніть форму: тисни:) Після отримання, напишіть декілька слів про подарунок у темі Бажаю гарних вражень від участі в таємному обміні радістю! І нехай розпочнеться свято!!!
А зайти в поиск найти ( по нику) свою девочку и прочесть пару стр ее сообщений... Может что то и найти... Мы же тут не одну сотню сообщений написали. Ну это как вариант
я когда ночью адресата получила, час изучала темы,где бывает адресат.Интересы обозначились, а подарок пока не очень) Поэтому решила просто, от души,а по ходу уже может что-то и по интересам найду)
Ну я тоже по имени пользователя искала, и даже нашла что в том году ей подарили, я почти тоже самое придумала. Теперь ломаю голову, что выдумать, чтоб не повторятся.
Девочки!! Ура! Вот вообще не ожидала - было очень неожиданно. Как-то больше сосредоточилась, что нужно подготовить и отправить, а то что ждать и себе подарок нужно вылетело из головы.
Спасибо большое Эльфу Тайного Санты за доставку.
моя тайная Снегурочка - передайте большое спасибо вашему мужу - вот мой бы ни за что в таком не участвовал Готовлю фото
-- Пользователь добавил некоторое время спустя --
Та-ДАм!!!
Итак в моем подарке целых 3! мышки. Одна уже смотрит и висит в окошке, одна на холодильнике и третья скоро тоже будет использована по назначению (в посылочке было письмо - спасибо большое, делиться содержимым не буду, но обязательно рекомендации выполню ) Глинтвейн никогда не варила - теперь буду осваивать Чудесный бальзамчик для рук - уже опробован дочкой, но забрала себе - ей будут мышки Конфетки тоже уже всеми испробованы - я любитель сладкого так что Бенгальские огни прибережем до 31 декабря А салон красоты обязательно устрою в выходной
Руслана, Ну нарешті, чекала на ваш відгук, бо мені Санта вже повідомила, що подарунок особисто вручений
Скільки мишок!!! А глінтвейн це завжди тема в холодну пору року! Як добре, що для вас свято вже настало))) Я вчора ялинку поставила, для мене теж, в принципі