allina,в мене така мама - вона просто не може відмовити, вона підлаштується, вона буде намагатися щоб було всім добре (зрозуміло, що наскільки добре буде їц самій вона рахує в останню чергу) і є люди (і чого гріха ховати, я в тому числі, і мій тато, і моя сестра, і вже, навіть, малий) які цим нахабно користуються, бо мама не відмовить раз на рік мама бунтує, десь тиждень всі ходять тихесенько, потім мама знову стає як була і знову всі сідають їй на шию найсмішніше, що коли мама бунтує, то всі все можуть вирішити самі і вирішують і нічого страшного, але ж коли є можливість скинути - то скидають і дуже зручно, коли підлаштовуються під тебе і звикаєш і сприймаєш це як належне, а потім,навіть, по справжньому відчуваєш образу, коли тобі кажуть ні - ну як так, ти ж вже звик тому я одразу кажу ні - все одно будеш поганим, так краще одразу і без проблем, ніж ти потерпиш, потім все одно скажеш і все одно будеш поганим
те, що чоловік не хоче сваритися з родичами - це зрозуміло, але ж він має розуміти, що такі люди не просто не зупиняються самі, вони з кожним наступним разом, коли їх проблеми вирішили, потреби задовольнили, будуть просити ЩЕ більше. навіть не просити, а вимагати
_______________________________ Бо плач не дав свободи ще нікому, А хто борець, той здобуває світ.
И еду он такую не ест, как выяснилось. Так что нет причин переживать по поводу его питания. Если может позволить себе отказаться от предложенного обеда, значит дела не так уж плохи.
_______________________________ We say it's time to make a new beginning, we say we hold our future in our hands. If we could only give love a new meaning, if we could only try to understand...
у Вас были хорошие, ценные советы, но ровно до того момента, пока Вы не перешли в повелительное наклонение из режима "советовать" в режим "строить". А это всегда дает прямо противоположный эффект. Реакция allina вполне обоснована, я бы тоже ушла в глухую оборону, будь Вы хоть 100 раз правы
allina,я вникла в вашу историю еще вчера, вы мой комент приняли в штыки причем все и сразу. Я обрисую вам вашу ситуацию как я ее вижу. Есть 4 человека Вы с мужем и та сторона, 3-их все устраивает, вы меньшинстве, так кому все разруливать??? Вот о чем я писала что пока Вы не поставите точку ни чего не изменится. По поводу возраста- это был риторический вопрос, вы писали что справляетесь своими силами я к этому и подводида, что решать придется вам потому как маленькой девочке спрятаться не за кого. Сразу прошу прощения если попадаются не правильные слова, пишу с телефона в маршрутке
_______________________________ НА ВКУС И ЦВЕТ ВСЕ ФЛОМАСТЕРЫ РАЗНЫЕ...
Последний раз редактировалось polina83 04 дек 2019 19:28, всего редактировалось 1 раз.
Ой, а я такая редкая свинья в плане гостей если я их не хочу, а муж хочет))) я говорю ноу проблем. Еда из шашлык маркета на тебе))) и все. Но я гостей люблю. Но гости это одно. А на постоянной основе отвечать за чужое дите другое, как по мне. Я вообще в возрасте "молодая мать взрослого сына" и из детей дошкольного и школьного возраста тупо "выросла")))
Читая последние страницы, вспомнила фильм "Рождественские каникулы" с Чеви Чейзом, когда к ним приехал брат со всем семейством Жесть, конечно... Я бы не церемонилась. Один раз бы переругалась со всеми ( в том числе и мужем) , зато потом жила бы спокойно Но я вообще скандалистка и не терплю вторжения в личное пространство
_______________________________ Почему у тебя мало друзей? -Потому что я дружу лишь с настоящими.
Но я вообще скандалистка и не терплю вторжения в личное пространство
от ця довбана установка - якщо ти відстоюєш СВОЇ особисті кордони і не даєш сісти собі на голову, то одразу ти скандалістка в очах інших, яких не влаштовує, що ти їм відмовляєш я для себе вирішила бути "скандалісткою", ніж вирішувати чужі проблеми та терпіти а далі моя слава "скандальної дами" працює на мене - вже і не звертаються з дурними і нахабними просьбами
LenaLeno4ka писал(а):
вспомнила фильм "Рождественские каникулы" с Чеви Чейзом, когда к ним приехал брат со всем семейством
мене завжди вражав момент, коли батько сімейства питає як в того брата з грошима і пропонує купити щось дітям, а йому вже готовий список дають і з тким виглядом -як так і треба
_______________________________ Бо плач не дав свободи ще нікому, А хто борець, той здобуває світ.
Vlasta,різниця є для того, хто це бачить а для тих, кого просиш вийти з твого особистого простору і злізти з шиї, різниці нема взагалі - ти все одно для них поганий, бо не робиш їм приємно та зручно в мене була ангіна, температура, але на мене образилися, що я пообіцяла і не зустріла з поїзда і не привезла коробку. я б це зробила, бо мала зустріти з того потяга сестру, але ж обіцяла до того, як звалилася з хворобою. а тата, який мав замість мене їхати на вокзал, я не схотіла грузити тою посилкою. нагадаю в мене була ангіна, мені боляче було розмовляти, я написала повідомлення, потім потік образ в повідомленні, потім подзвонили наперердодні ввечері дізнатися чи не передумала я і не відшукала свою совість (мій стан не хвилював нікого звичайно) і я людині ввічливо і досить тихо (бо голосу не було) сказала, що не передумала і вимикаю телефон, бо буду спати. через два тижні від спільних знайомих я почула чудову версію, як я ображала та кричала в трубку залишити мене в спокої і скандалила так що навіть ввічливо, тихо, проте твердо - не гарантія не бути записаними в "скандалістки"
Забрал сейчас брат ребенка. Заглядываю к дочке в комнату, как-то тишина меня насторожила. А мальчик спит на дочкиной кровати. Дочка сказала, что он пожаловался, что у него болит голова, и она его уложила спать. Ещё и укрыла. А сама в телефоне сидит играет. Померяла я ему температуру, а на градуснике 38,4. Вот такие вот дела...
allina, я когда днем писала про каникулы, еще и подумала про болезни, зима - грипп и все такое. Но не стала писать, чтоб не накликать. А оно вон как. Что ж извлеките из этого еще один аргумент в разговоре с мужем. Мальчик пусть выздоравливает, а дочь берегите, я в таких случаях капала своему ребенку лаферобион в нос. Не болейте
_______________________________ Дорогу осилит идущий Почаще говорите о себе хорошо. Источник забывается, информация остается