Та ну просто надо оставаться людьми и все. Все бывает - и дни рождения шумные, и молодежь веселится. Все можно понять. Если это не систематическое. Я не выдержала, сказала соседке, что не могу я постоянно слушать ее О боже какой мужчина))))
Я взагалі за розуміння людьми, що багатоквартиний дім - це вже далеко не тільки твої права як власника, а ще і обов'язки як нормальної людини по відношенню до своїх сусідів. Яка необхідність постійно слухати гучно музику, щоб з тобою її слухали всі сусіди? Яка необхідність влаштовувати гучні посиденьки вночі, коли є безліч місць, де ти своїм реготом та шумом не будеш заважати іншим? Ремонт - це ремонт. Їх роблять усі. І то можна йти назустріч просьбам сусідів, якщо є така можливість.Тільки для цього треба трохи переступити через свої "права". Бо наші люди дуже чомусь люблять казати про свої права не зовсім доречно і забувати про свої обов'язки взагалі (((
-- Пользователь добавил некоторое время спустя --
mangust,я на іншій квартирі казала про постійну "творчість" Тіматі. Бо в мене вухами вже майже кров йшла Сказала, що якщо я ввечері буду постійно слухати Тіматі, то свої ранки о 8 годині він буде починати з опер і класичної музики. На тому і вирішили, що він буде слухати в навушниках той треш і спати вранці без моєї музики виявилось, що свій сон після роботи в клубі до 4 ранку він цінує і хоче спати о 8 без арій. А також і о 9 і взагалі до 2 дня та без проблем хлопче - я теж ціную вечори без Тіматі і подібного трешу))
_______________________________ Бо плач не дав свободи ще нікому, А хто борець, той здобуває світ.
bratulka, ну мы договорились, что про мужчину она будет слушать пока я на работе))) если нет - то я рок люблю. Могу поделиться своей коллекцией))) Нет, ну одна и та же песня по кругу? С ума можно сойти. У нас так жил квартирант за стенкой, фанат Розенбаума. Я просыпалась под вальс Бостон и засыпала под Братана. Сказать что я не люблю Розенбаума - это ничего не сказать))))
На часах 17.30, вечер, ребёнок прыгает на скакалке, нам врач прописал.
Я всегда думала скакалка для улицы Тем более знаю как прыгают большинство людей - пятками по полу. Официально вы, возможно, правы, но на месте соседки снизу никто не хотел быть
oksana_fifa, вот и я о том же. Нужно ставить себя на место другой стороны. Сейчас модно кричать, что "никто никому ничего не должен" и "в своей квартире делаю что хочу", а я считаю нужно немного взаимоуважения.
_______________________________ We say it's time to make a new beginning, we say we hold our future in our hands. If we could only give love a new meaning, if we could only try to understand...
Тільки для цього треба трохи переступити через свої "права". Бо наші люди дуже чомусь люблять казати про свої права не зовсім доречно і забувати про свої обов'язки взагалі (((
причем обоим сторонам
_______________________________ Сайт для будущих и настоящих родителей, созданный врачами http://babykrok.com.ua/