У нас тоже целый день не было. Сейчас на кухне батарея потеплела, остальные - по крайней мере уже не ледяные. Скоро и у вас все в норму придет
_______________________________ We say it's time to make a new beginning, we say we hold our future in our hands. If we could only give love a new meaning, if we could only try to understand...
Последний раз редактировалось Dondurma 17 дек 2019 22:22, всего редактировалось 1 раз.
Конфликт родителей и детей:как отучить маму от опеки?! взрослая уже, а должна звонить как домой пришла,при этом в 21:30 идя с концерта я должна была на такси ехать домой, т.к. поздно и темно
_______________________________ обращаться ко мне на ты
Їхала додому і зрозуміла, що зуб болить - відколовся шмат або ж прикореневий карієс. Так невчасно! Хоча чи буває воно вчасно? В страхову позвонила вже пізно, на завтра нікуди не записали, зранку може б ще і встигла, але потім на роботі адіще до ночі. І післязавтра. Боюсь, що розвалиться залишок зубу на шматки, а він мені ще треба Після Нового року обіцяю собі всі зуби поремонтувати. Якщо є потреба, звісно
_______________________________ «Нації вмирають не від інфаркту — спочатку їм відбирає мову» Ліна Костенко
В мене немає такого поняття, як обідня перерва. Та ще й завтра ввечері працювати, тож треба багато зробити наперед, щоб мати можливість піти на інше завдання. Заплутано пояснила) Приїду на роботу і буду думати. Мені ассистанс назвав пару клінік поблизу моєї станції метро, може встигну. Щоправда, не уявляю які там можуть бути ціни в центрі столиці. Мабуть повний А на стоматолога страховка покриває не дуже багато, буду дізнаватися. Бо я так довго не витримаю з діркою і болем.
_______________________________ «Нації вмирають не від інфаркту — спочатку їм відбирає мову» Ліна Костенко
Конфликт родителей и детей:как отучить маму от опеки?! взрослая уже, а должна звонить как домой пришла,при этом в 21:30 идя с концерта я должна была на такси ехать домой, т.к. поздно и темно
Никак. У меня такая же мама
-- Пользователь добавил некоторое время спустя --
Кира,свои зубы, даже 10 р пломбирование, лучше ,чем дорогущий имплант. Лечитие зубик!
_______________________________ Сайт для будущих и настоящих родителей, созданный врачами http://babykrok.com.ua/
У меня такая же была. Я с ребенком летом гуляю во дворе, полдесятого - орет с балкона - Идите домой! Уже поздно! Капец просто. Ему 10 лет, мне 34 было...
Когда-то эти звонки прекратятся. И как их будет не хватать!!