Передавать показания газового счетчика в последних числах каждого месяца можно по телефону: (0612)80-81-04, а также на электронный адрес: contact@zp.104.ua. Ежедневно с 8:00 до 20:00.
У меня вечные проблемы с теплостью, они уже просто задолбали. Мы не пользуемся горячей водой, там 0 на счетчике. Поверку сделали вовремя. И вот они нам периодически считают минимум на человека по норме. Уже долг почти 1300. Это не в первый раз. Пол год назад тоже что-то считали, пришлось к ним идти, писать заявление и они все списали. Теперь вот опять... задолбали. И это при том, то я исправно передаю показания - пишу 0. Идти нет ни возможности, не желания. Уроды.
_______________________________ Очарованных девушек в Мире много, Доживая до женщин, они сдаются...
Олененок,якщо взагалі не користуєтесь і не будете, то поставь кран з вушками і виклич майстра його опломбувати і не треба буде ні перевірок лічильника, ні передавати покази
в мене в домі взагалі нема гарячої води - рішенням ОСББ відключили, бо третина дому зробили собі від рушникосушарки (яка від гарячої води) теплі поли і видатки за це покладали на ОСББ ТРИ роки голова кожен місяць писав офіційні листи тим придуркам, а вони все одно людям виставляли рахунки за гарячу воду, а водоканал - за вододведення, бо тепломережі їм передавали свої розрахунки. от тільки недавно перестали і прибрали графу з платіжок хоча деякі мої сусіди-халявщики невиправні - вони гарячою водою тепер користуються як холодною і не платять за неї. на що вони сподіваються я не знаю, але не соромляться про це казати на загальних зборах
_______________________________ Бо плач не дав свободи ще нікому, А хто борець, той здобуває світ.
Олененок,я думала только я такая счастливая у нас типа долг 3200 за горячую воду, при том что в конце сентября был контроллер и пломбировал счетчик, показания сняла, но видать не передала. Я пару месяцев провтыкала с показаниями, так они не церемонились, уже на следующий месяц выставляли срденее по кол-ву людей, а не по счетчику за последние полгода. У нас по их подсчетам по 10 кубов горячей получалось, у меня холодной с бойлером и стиркой через день 13 выходит
Vlasta,роблять. Я для батьків місяць тому дізнавалася краник з цими вусиками для пломби коштує близько 100 грн. Якщо почнуть казати, що не роблять, то після фрази "давайте письмову відмову з посиланням на нормативний акт (а не внутрішнє розпорядження)" личко, звичайно, кривиться, але заява приймається і все робиться
Ось тільки моя мама - суперпослідовна жінка сказала, що не будуть відмовлятися від води поки - вони ще сподіваються, що колись вода гаряча буде нормальна, а не ледь-ледь тепла
мені вчора в Обленерго сказали, що не треба "баламутить очередь своими знаниями законов" і "девушка, ну перестаньте наконец, мы работаем по СВОИМ законам" я просто вчора поки там стояла в черзі була зла від необхідності в ній стояти і псувала їм улюблену відмазку від роботи "це не до нас, їйдіть собі з богом". які це свої закони в них той оператор мені так і не спромоглася пояснити
_______________________________ Бо плач не дав свободи ще нікому, А хто борець, той здобуває світ.
подскажите, в запорожэнергопостачання как менять лицевой счет? тоже надо контролера вызывать на дом? какой у них график работы?
Идете ТУДА и вызываете монтера для экспертизы. Работает он с 8 до 17, когда захочет тогда и прийдет. Потом с этим актом и всеми доками опять к ним и переоформляете.
zuzunka плюс це платна послуга "виклик монтера" спочатку стоїте в черзі щоб вязти та квітанцію, потім оплачуєте, а потім знову в чергу ще вам запропонують його привезти та повернути на місце
blonde2008,не знаю. Дядько вчора в черзі дуже був злий через це. Кричав, що місяць тому це робив продавець квартири, а тепер треба знову платити і возити, щоб змінити власника рахунку.
-- 19 дек 2019 09:50 --
_Снежана_,який район? В них різні адреси для різних районів
мені вчора в Обленерго сказали, що не треба "баламутить очередь своими знаниями законов" і "девушка, ну перестаньте наконец, мы работаем по СВОИМ законам" я просто вчора поки там стояла в черзі була зла від необхідності в ній стояти і псувала їм улюблену відмазку від роботи "це не до нас, їйдіть собі з богом". які це свої закони в них той оператор мені так і не спромоглася пояснити
Это супер.
Кто-то в курсе, что в платежках за газ написано: *В след. месяце вы получите два счета - за транспортировку отдельно*
_______________________________ В последнее время вокруг стало столько вечно раздражённых людей, что даже как-то неловко при них радоваться жизни..))