Передавать показания газового счетчика в последних числах каждого месяца можно по телефону: (0612)80-81-04, а также на электронный адрес: contact@zp.104.ua. Ежедневно с 8:00 до 20:00.
В теплосеть надо ежемесячно подавать показания даже если не пользуетесь. Если не подаёте посчитают по среднему. Я лет 5 не пользуюсь горячей водой, показания передаю одни и те же и проблем не было. А так хоть заявление пишите хоть что, не передадите - посчитают по среднему
Или по счетчику, или по средним показаниям - это в договорах прописано. Мы подписываем, не читая, потом возмущаемся. Другой вопрос, почему они насчитывают, если показания нулевые передаются?
_______________________________ В последнее время вокруг стало столько вечно раздражённых людей, что даже как-то неловко при них радоваться жизни..))
В теплосеть надо ежемесячно подавать показания даже если не пользуетесь. Если не подаёте посчитают по среднему. Я лет 5 не пользуюсь горячей водой, показания передаю одни и те же и проблем не было. А так хоть заявление пишите хоть что, не передадите - посчитают по среднему
Я подаю показания, даже вижу свои предыдущие "передавания". И там везде 0. И вот этот 0 им как раз не нравится.
_______________________________ Очарованных девушек в Мире много, Доживая до женщин, они сдаются...
zuzunka плюс це платна послуга "виклик монтера" спочатку стоїте в черзі щоб вязти та квітанцію, потім оплачуєте, а потім знову в чергу ще вам запропонують його привезти та повернути на місце
Я в феврале в Днепрвском районе не платила ничего. Но возила их, потому как ждать его у меня нет времени. Попросила за 15 минут позвонить - ответ я звонить не обязан, сидите ждите.
zuzunka,та ще в серпні мені зламаний лічильник замінили безкоштовно (правда заяву я подала в лютому, зняли його в кінці березня, а новий прийшли ставити 16 серпня, ну то такі дрібниці ) і він мені дзвонив загодя, бо я одразу сказала - ви навіть у двір не попадете він там щось мені намагався буркотіти, але я була зайнята в той момент, ще спека була на вулиці і я в місто мала їхати (тому настрій в мене був не дуже), тому він вислухав ВСЕ про моє невдоволення їхньою конторою і очікуванням, вибачився і зранку за півгодини подзвонив, приїхав хвилина в хвилину і все швиденько зробив
а от батьки міняють зараз лічильник на двотарифний і щоб розпломбувати - виклик монтера платний, опломбувати - ще раз плати, зробити акт звірки - виклик платний. і його світлість ще треба возити туди-сюди, бо їх там мало і взагалі монтери відносяться до не до Обленерго, не до ЗАпоріжелектропостачання, а до Запорізькі електричні мережи (це ще одна контора Обленерго)
Сніжана, якщо ще актуально
Запорізьке міське відділення 69063, м. Запоріжжя, вул. Олександрівська, 35 Інформаційно-консультаційний центр м.Запоріжжя, вул.Каховська, буд.26,
Центральне (обслуговує жителів м. Запоріжжя від вул. Гагаріна до Запорізького річкового порту, Заводського р-ну): 286-36-42, 225-36-08 м. Запоріжжя, вул. Волгоградська, 25 вікно довідок: (061) 286-37-02, 286-36-42 Східне (обслуговує жителів Космічного та Південного м-нів, Шевченківського р-ну (від вул. Магістральної до М’ясокомбінату), Олександрівського р-ну м. Запоріжжя (від вул. Поштової до залізничного вокзалу «Запоріжжя-1»): 286-37-85, 225-36-07 - вул. Поштова, 73 вікно довідок: (061) 218-59-81 Північне (обслуговує жителів Шевченківського та Олександрівського р-нів м. Запоріжжя (від вул. Поштова до вул. Гагаріна): 286-37-67, 225-36-06 вул. Поштова, 73 вікно довідок: (061) 218-59-81 Правобережне (обслуговує жителів Бородинського та Осипенківського м-нів, Верхньої Хортиці, Хортицького р-ну м. Запоріжжя): 286-31-71, 225-36-05
ти краще подзвони по номеру кол-центра - той на 0800 починається, там розкажуть куди йти, аби ти не стояла в черзі просто так
_______________________________ Бо плач не дав свободи ще нікому, А хто борець, той здобуває світ.
подскажите пожалуйста, а разве субсидии не убрали? У меня долбанутые соседи-субсидийщики крутят теплосчетчик как хотят, им видите ли холодно, на улице тепло,в квартире жара, мне страшно за счета по отоплению, а им похер на остальных, плюс переживаю, что из-за таких манипуляций со счетчиком может прорвать котел, а моя квартира как раз под ним... это наверное в тему жалуюсь надо писать, но у меня просто вопрос по субсидиям, я не в курсе, но в соседней теме орали что социал урезали, поэтому я удивлена немного
снежана, так можно сообщить же куда нужно, в прошлом году прямо рекламу крутили как крутелык хвастается что и машину обновил и заграницу едет отдыхать, а за коммуналку только лохи платят, субсидия же есть, и смех такой гомерический. Вот если пенсионер подрабатывает сторожем и скрывает эту з/п это одно, но когда внаглую юзают, почему бы и не прикрыть эту лавочку. По идее должно быть анонимно.
_______________________________ То, что Петр говорит о Павле, характеризует не Павла, а Петра