Site Logo

Текущее время: 19 июл 2025 07:19

Часовой пояс: UTC + 2 часа [ Летнее время ]

Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 68732 ]  На страницу Пред.  1 ... 3751, 3752, 3753, 3754, 3755, 3756, 3757 ... 4583  След.
Автор Сообщение
 Заголовок сообщения: Поговорим о нашей жизни
СообщениеДобавлено: 22 июн 2014 09:54 
Леди Совершенство
Цитата

ЗЖФ-зависима: 15 лет 11 месяцев 5 дней
Семья: замужем
Детки: Илюшка-хрюшка
Медали: 30
Сокровище форума (1) Я люблю ЗЖФ (1) Сердце форума (1) Автор статьи (1)
Путешественница (1) Квест. Победитель. (1) Квест. Участник. (1) Mafia for Ladies (1)
Благотворительная ярмарка (6) Участник субботника (1) "Свято наближається" (1) Скорая помощь форума (2)
Мудрость форума (1) Самый справедливый модератор (4) Тусовщица форума (1) К 10-летию форума (1)
Конкурс с папой (1) Мы помним и ценим Вашу победу (1) Валентинка (1) Автолюбители (1)
"Козацькі перегони" (1)

Очки репутации: 1297
Повысить репутациюПонизить репутацию
Увага! Адміністрація форума буде банити авторів повідомлень, в яких звучать антиукраїнські настрої, образливі вигуки, підтримка країни-агресора, тощо.

Информация
Увага! Заборонено писати про переміщення, місцезнаходження ЗСУ

Информация!
Якщо у вас є приміщення, в якому ви готові прихистити співгромадян у скруті - тисніть на кнопку "Надати житло".

Якщо ви потребуєте прихистку - тисніть кнопку "Знайти житло".

https://prykhystok.in.ua

Информация
Не можете покинути територію? Потрібна допомога?

Залиште заявку і наші волонтери зв'яжуться з вами протягом дня

https://www.ukrainenow.org/refuge

Правила
Скрытый текст. Нужно быть зарегистрированным и иметь 50 сообщений(я)(е).
Напоминаем об актуальном, в преддверии выборов, правиле на нашем форуме.

2.10 Запрещается переход на личные оскорбления. Не всегда можно определить грань между дружеской насмешкой и реальным оскорблением, поэтому просьба избегать любых резких высказываний в адрес других участников форума. Уважайте друг друга, не коверкайте "ники", не фамильярничайте и не употребляйте нецензурные слова. Не забывайте, что по ту сторону экрана находится живой человек! Запрещено провоцировать собеседников своими высказываниями на некорректные ответы, разжигать конфликты при обсуждении спорных вопросов в темах.

Каждый человек имеет право на свою точку зрения. Вы можете не понимать, не разделять, не поддерживать мнение других людей, но это не даёт вам право оскорблять их. За нарушение правил будут выдаваться предупреждения. Убедительно просим обсуждать тему политики корректно.

2.10.3. Любые косвенные оскорбления и оценочные характеристики чужих действий и убеждений ("дебилы", "придурки", "дауны" и т.п.) будут расцениваться как попытка задеть пользователей и спровоцировать конфликт. Администрация оставляет за собой право решать что является таковой, а что нет.

Профиль Отправить личное сообщение  

Заголовок сообщения: Re: Поговорим о нашей жизни
СообщениеДобавлено: 20 дек 2019 14:09 
Леди Совершенство
Цитата

ЗЖФ-зависима: 15 лет 10 месяцев 16 дней
Медали: 5
Я люблю ЗЖФ (1) Путешественница (1) Mafia for Ladies (1) К 10-летию форума (1)
Мисс Зима,  2 место (1)

Очки репутации: 532
На мою думку, дипломатичні таланти ПАП закидати йому як недоліки, після того як він пів світу переконав в необхідності підтримки України і введенню санкцій проти рашки, всупереч власним інтересам країн, ну якось крейзі crazy . Якщо він і з Ахмєтовим домовився, щоб той не кошмарив країну зсередини, то знову ж таки, не бачу в цьому нічого поганого.
-P.S.-
Каріша писал(а):
Не надо продолжать вещать
для того щоб "вєщать" у когось треба дозвіл брати? У вас? Софістика, до речі, - не ваша сильна сторона. Чомусь абсолютно начхати когось виглядають мої дописи. У профілі є кнопочка "нєдругі" - можете мене туди додати, дозволяю ha-ha1 тоді мої пости будуть, спешл фо ю, скриті :thanks:

Доречі, маю традицію за кордоном ходити у вишиванці і робити фото у визначних місцях. Строката вишиванка привертає увагу і ранійше на запитання місцевих, відповідала з гордістю, що я з України, а це наш національний одяг. А тепер соромно. Бо тепер українців асоціюють з придурком у рояля.

СообщениеДобавлено: 20 дек 2019 14:36 
девушка с характером
Цитата

ЗЖФ-зависима: 11 лет 10 месяцев 15 дней
Детки: Володимир
Медали: 8
Я люблю ЗЖФ (1) Сердце форума (1) Активный участник аукциона (1) Благотворительная ярмарка (4)
К 10-летию форума (1)

Очки репутации: 1632
Zlatka,мені не соромно казати, що я з України, я швиденько додаю, що я при розумі і за "піаніста" (а знають його переважно саме за це - нічим іншим не відзначився) не голосувала. Деякі знають, що значить слово "porokhobot" ha-ha кажу що ото я ha-ha

-- 20 дек 2019 13:42 --

До речі Порошенко знають, як людину, яка зупинила путіна :dntknow: це, звичайно, не зовсім вірно, але якщо коротко то серед моїх друзів-іноземців, які цікавляться новинами не тільки своїх країн, ПОП має саме таку "славу". :dntknow: і це думка, плчерпнута з видань, які вони читають. Це не моя нав'язана їм думка.
А тепер в нас піаніст і той, що зіпсував кар'єру Трампу. Більше нічого про Зе люди не знають ehh

-- 20 дек 2019 13:59 --

Коли ти містер Послідовність, то спочатку ти розповідаєш про легалізацію грального бізнесу, а потім твій моноуряд закриває лотереї в один день ha-ha
От, чесно, я взагалі не проти ні грального бізнесу, ні проституції - це було, є і буде в будь-які часи, при будь-яких соціальних умовах та владі. Люди купляли і будуть купляти собі адреналін і дешеве "кохання".
Чому не заробляти на цьому бідній державі?
Бо зараз оцей закон, що напередодні наголосували - це виглядає більше на переділ вже існуючого ринку. Бо віри в те, що аваков віддав свій ласий шмат просто так взагалі ніякої ehh

ЛС переповнена, сил читати/розбирати нема

СообщениеДобавлено: 20 дек 2019 15:17 
Леди Совершенство
Цитата

ЗЖФ-зависима: 11 лет 11 месяцев 1 день

Очки репутации: 127
я общаюсь с людьми из Австрии. коренными. не эмигрантами. и из Финляндии. они считают , что роль России и Путина как вселенского зла слишком преувеличена.
это было единожды в разговоре. мы тем политики не касаемся.
Финны вообще помнят росс.экспансию и спокойно реагируют. даже смеются, что есть русские корни и по сути должны знать русс.язык но не знают ha-ha
так что........
но все согласны, что сми перекручивают и преподносят факты как им выгодно

СообщениеДобавлено: 20 дек 2019 15:44 
Кароока черноброва...
Цитата

ЗЖФ-зависима: 12 лет 8 месяцев 13 дней
Семья: любимая
Медали: 13
Я люблю ЗЖФ (1) Сердце форума (1) KinoLady (2) Благотворительная ярмарка (2)
"Свято наближається" (2) Лучший рецензент (1) Marvel movies (1) Новогоднее настроение (1)
К 10-летию форума (1) Я люблю Україну (1)

Очки репутации: 920
Хоть одна хорошая новость
Изображение

Только я не понимаю как технически это произошло, если его личная карманная партия составляет большинство. Зрада?

СообщениеДобавлено: 20 дек 2019 15:50 
Леди Совершенство
Цитата

ЗЖФ-зависима: 13 лет 2 месяца 16 дней
Семья: любимая
Я люблю ЗЖФ (1) Сердце форума (1) KinoLady (2) Участник субботника (1)
Лучший рецензент (1) Мудрость форума (1) К 10-летию форума (1)

Очки репутации: 1097
Месть Авакову за шоу "Нацполиция vs Нацдружины"?

-- 20 дек 2019 15:56 --

Vlasta писал(а):
что роль России и Путина как вселенского зла слишком преувеличена

"Малыша" Гитлера тоже долгое время всерьез не воспринимали, считали странным маргиналом и обвиняли СМИ в истерике. А многие даже искренне симпатизировали, в том числе британский король и премьер-министр. В итоге все очень грустно вышло.
Впрочем, сейчас раскручивается новая идея - из Адольфа сделали козла отпущения, на самом деле во всем виноваты масоны.

СообщениеДобавлено: 20 дек 2019 16:23 
Леди Совершенство
Цитата

ЗЖФ-зависима: 16 лет 2 месяца 28 дней
Медали: 20
Я люблю ЗЖФ (1) Путешественница (1) KinoLady (2) Mafia for Ladies (8)
Благотворительная ярмарка (4) Лучший рецензент (3) К 10-летию форума (1)

Очки репутации: 1097

Зрозуміло? ha-ha

СообщениеДобавлено: 20 дек 2019 17:40 
Леди Совершенство
Цитата

ЗЖФ-зависима: 13 лет 5 месяцев 28 дней
Я люблю ЗЖФ (1) Сердце форума (1) Мудрость форума (2) К 10-летию форума (1)

Очки репутации: 3482
Это просто треш. Стыдно быть и признавать себя украинцем в зависимости от фигуры президента.
При Януковиче не было стыдно?
Бедная моя Украина.

Жизнь – это зеркало, которое отражает для мыслителя то, что он, глядя в него, думает.
Э. Холмс

СообщениеДобавлено: 20 дек 2019 18:10 
девушка с характером
Цитата

Я люблю ЗЖФ (1) Сердце форума (1) Активный участник аукциона (1) Благотворительная ярмарка (4)
К 10-летию форума (1)

blago7b,в цьому контексті я розумію сором за Україну - не у змісті країни, а сором за український нарід, який обрав оце опудало (в котре в нас одоробло при владі). За мою країну, за моє походження, за мову мені ніколи не соромно, а за те, що обрали мої "сограждане" мені соромно, бо воно, на жаль, є головним представником моєї країни в світі ehh

СообщениеДобавлено: 20 дек 2019 18:20 
Леди Совершенство
Цитата

ЗЖФ-зависима: 13 лет 5 месяцев 28 дней
Я люблю ЗЖФ (1) Сердце форума (1) Мудрость форума (2) К 10-летию форума (1)

Очки репутации: 3482
bratulka,Юля, мне кажется, уже давно не то время, когда президент настолько представляет страну. Сейчас, на фоне достижений наших спортсменов в мире, меня распирает от гордости, как пример.

Жизнь – это зеркало, которое отражает для мыслителя то, что он, глядя в него, думает.
Э. Холмс

СообщениеДобавлено: 20 дек 2019 18:24 
девушка с характером
Цитата

К 10-летию форума (1)

blago7b,це якщо президент не факапить постійно, то його не помічають і про країну дізнаються через іншу призму. А якщо в країни преЗедент-піаніст з певним іміджем, то вибачте, але саме оте опудало і буде на першому плані (((

СообщениеДобавлено: 20 дек 2019 21:51 
Леди Совершенство
Цитата

ЗЖФ-зависима: 15 лет 10 месяцев 16 дней
Я люблю ЗЖФ (1) Путешественница (1) Mafia for Ladies (1) К 10-летию форума (1)
Мисс Зима,  2 место (1)

Очки репутации: 532
blago7b, можна тішити себе думками про успіхи спортсменів, але сьогодні вони, наприклад, виграли футбольний матч, завтра про це всі забули. А про пригоди нашого гідранта світоаюві ЗМІ хіба що не в колонці анекдотів пишуть ледь не щодня. Соромно саме за це. Порошенка у світі поважають, а з зе ржуть ehh

СообщениеДобавлено: 20 дек 2019 22:09 
Леди Совершенство
Цитата

ЗЖФ-зависима: 14 лет 2 месяца 15 дней
Медали: 4
Я люблю ЗЖФ (1) Сердце форума (1) К 10-летию форума (1) Конкурс стишков-пирожков (1)

Очки репутации: 1162
Zlatka писал(а):
Порошенка у світі поважають

Да? Я живу в параллельной реальности.

СообщениеДобавлено: 21 дек 2019 06:53 
Леди Совершенство
Цитата

ЗЖФ-зависима: 13 лет 10 месяцев 16 дней
Медали: 6
Я люблю ЗЖФ (1) Благотворительная ярмарка (4) Фитнес-челлендж (1)

Очки репутации: 464
mangust писал(а):
Zlatka писал(а):
Порошенка у світі поважають

Да? Я живу в параллельной реальности.

-D тсссс. О бывших или хорошо или ничего ha-ha

— Не грусти, — сказала Алисa. — Рано или поздно все станет понятно, все станет на свои места и выстроится в единую красивую схему, как кружева. Станет понятно, зачем все было нужно, потому что все будет правильно.

СообщениеДобавлено: 21 дек 2019 11:43 
девушка с характером
Цитата

К 10-летию форума (1)

mangust,в світі його таки поважають, бо людям демонстрували сильні сторони Порошенка - його дипломатичні навички. те, що всередині України - це ж не висвітлюється в пресі інших країн. про те, що долар виріс втричі і про тарифи на комуналку не писали (хоча це і не президента повноваження). а от про події на сході - так. про переговори з путькою писали, про те, що Европа стурбовано вимушена надавати Україні допомоги писали, про перемоги України в судах писали і більшістю це таки заслуга Порошенка і його МЗС

а що в нас зараз? -D Україна програла позов Коломойскому crazy
і про клоуна писали багато після його поїздки до Трампа, навіть, його шикарний відосік з піаніно показували в прайм-тайм новинах з акцентом, що то такий преЗедент в Україні зараз - яка тут повага після такого? crazy,

у і не треба забувати, що на дільницях виборчих за межами України Зе в фаворі не був -D

-- 21 дек 2019 10:52 --

а після вчорашнього суду, на який не прийшли прокурори ( crazy ) по справі, на якій вже так грандіозно відмітився той гідрант, порушивши всі засади права, будуть цікаві статті на цю тему (((

СообщениеДобавлено: 21 дек 2019 14:14 
Леди Совершенство
Цитата

ЗЖФ-зависима: 11 лет 9 месяцев 7 дней
Медали: 4
Я люблю ЗЖФ (1) Благотворительная ярмарка (2) I'm lady (1)

Очки репутации: 971
Єдиний раз коли хтось говорив про Зеленського , це коли обговорювали імпічмент Трампа .
І про це вчора поговорили і сьогодні забули . Все , більше Україна нікому не цікава .
Не забувайте що всі так названі факапи Зеленського , по більшій частині цікаві прихильникам Порошенко , це виключно шоу для мешканців України .
Світ не бачить між ними різниці , лишень вузький круг політичних критиків може щось критикувати. В грудні 2019 року я зустрічаю людей котрі взагалі не знають про існування України , а ті що знають навіть не чули про наше АТО... бо їх політика не цікавить взагалі , більшість населення планети аполітична :dntknow:

Тому потрібно боротися з комплексом « нас всі обговорюють» «ми дуже важливі» « є різниця хто наш президент» , бо це лишень комплекси в ваших головах

-P.S.- Так сталося, що я майже щоденно знайомлюся з новими людьми , і жодного разу мені не було соромно за те що я українка , я в принципі не розумію як то можно стидатися за своє походження.

Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 68732 ]  На страницу Пред.  1 ... 3751, 3752, 3753, 3754, 3755, 3756, 3757 ... 4583  След.