Скрытый текст. Нужно быть зарегистрированным и иметь 50 сообщений(я)(е).
Напоминаем об актуальном, в преддверии выборов, правиле на нашем форуме.
2.10 Запрещается переход на личные оскорбления. Не всегда можно определить грань между дружеской насмешкой и реальным оскорблением, поэтому просьба избегать любых резких высказываний в адрес других участников форума. Уважайте друг друга, не коверкайте "ники", не фамильярничайте и не употребляйте нецензурные слова. Не забывайте, что по ту сторону экрана находится живой человек! Запрещено провоцировать собеседников своими высказываниями на некорректные ответы, разжигать конфликты при обсуждении спорных вопросов в темах.
Каждый человек имеет право на свою точку зрения. Вы можете не понимать, не разделять, не поддерживать мнение других людей, но это не даёт вам право оскорблять их. За нарушение правил будут выдаваться предупреждения. Убедительно просим обсуждать тему политики корректно.
2.10.3. Любые косвенные оскорбления и оценочные характеристики чужих действий и убеждений ("дебилы", "придурки", "дауны" и т.п.) будут расцениваться как попытка задеть пользователей и спровоцировать конфликт. Администрация оставляет за собой право решать что является таковой, а что нет.
anuki,а де було про те, що про нас постійно пишуть? було про те, чим запамяталися наші президент - попередній і теперішній бубочка так от бубочка запамятався скандалом з Трампом і відосіком про піаніста. на цьому усе
люди, які не знають про події в інших країнах, мене взагалі не дивують. тут на форумі багато людей, які знають, що трапилося в сусідніх країнах, не кажучи вже про країни на інший частині світу? це, навіть, не аполітичність, це небажання людини забивати собі голову інформаційним сміттям, яке не стосується напряму
_______________________________ Бо плач не дав свободи ще нікому, А хто борець, той здобуває світ.
Так сталося, що я майже щоденно знайомлюся з новими людьми , і жодного разу мені не було соромно за те що я українка , я в принципі не розумію як то можно стидатися за своє походження.
Что стыдиться, что выпячивать на каждом углу - какой-то треш
-- 21 дек 2019 15:40 --
В Украине среднестатистическая семья тратит в среднем 1,2 тысяч грн в месяц на алкогольные напитки. Тут можно поплеваться на источник. Заодно на Госстат
anuki,а де було про те, що про нас постійно пишуть?
тута
Zlatka писал(а):
А про пригоди нашого гідранта світоаюві ЗМІ хіба що не в колонці анекдотів пишуть ледь не щодня. Соромно саме за це. Порошенка у світі поважають, а з зе ржуть
Як на мене то 1200 на місяць, це цілком нормально як на середне В мене більше було коли я вживала алкоголь це по факту 5 пляшок середнього вина , пфффф ,а це пляшка на тиждень
...тобто я п’ю , а чоловік ні , бо на нього вже грошей не вистачає максимум склянка вина раз на тиждень з отої п’ятої пляшки
Що ж станеться з активами (насамперед інтелектуальними) “Мотор-Січ”, у разі якщо компанію все ж таки передадуть китайській стороні, а та оголосить себе банкрутом? У цьому випадку всі активи “Мотор-Січ”, у тому числі інтелектуальні продукти – креслення, права на промислові зразки та патенти перейдуть до кредиторів, а потім можуть потрапити й до третіх осіб. Вся річ у тому, що поки на протязі останніх двох років йшли перемовини про пошук інвесторів для запорізьких двигунобудівників, у Китаї вже побудували завод з виробництва авіадвигунів. Після цього для їх масового виробництва необхідно лише отримання технологічної документації та прав власності.
У цей варіант можна досить легко повірити, адже китайська влада вже має досвід використання подібної моделі покупки елементів оборонно-промислового комплексу або високотехнологічного виробництва – наприклад створення спільного підприємства з Airbus, після якого у Китаї почали виробляти дуже схожі на А320 літаки.
_______________________________ Дорогу осилит идущий Почаще говорите о себе хорошо. Источник забывается, информация остается
Я звісно зверталася до всіх хто вважає Зеленського і Україну центром всесвіту , але хто прийняв на особистий рахунок , ну ШтоШ я вам можу сказати , дихайте глибше , знаходьте свій дзен
anuki,з керівництвом Баканова дзен вперто ходить повз. То форма, то нові медалі, тепер дії та заходи на покращення іміджу СБУ в очах населення . Хоч би він вже на канікули пішов (і десь там загубився). Ааа, ще новий рік заборонив святкувати. Який же тут дзен, коли таке робиться?
_______________________________ Бо плач не дав свободи ще нікому, А хто борець, той здобуває світ.
Dianna,про непрофесійно це до кого? До журналістів світових медіа? Я новини не пишу, в мене інша професія.
Подача була така - приїхав новий преЗедент України і Трамп тепер має проблеми. А до речі, що відомо про нового президента? І далі його відосік з піаніно/ або фото зі спущеними штанами і пояснення - він колишній стендапер. Все Про витоки скандалу нічого. Було про фігуру, що стала поштовхом до скандалу. І характеристика тої фігури. Так от людям про витоки було НЕ дуже цікаво, а посміятися зі стендапера - так. До цього такий останній яскравий придурок був той, що під мухою заміняв собою диригента оркестру. Теж смішний відосік був
До цього такий останній яскравий придурок був той, що під мухою заміняв собою диригента оркестру
Если мы об одном человеке, то это не единственное их сходство. Тот тоже с географией не дружил, зато был весьма музыкален, случай с оркестром не единственный его прикол, он еще на ложках хорошо играл, один раз вдохновение пришло прямо во время банкета и он стал колотить ложками по голове сначала себя, потом и рядом сидящих. Особенный восторг у него вызвала блестящая лысина президента Акаева, на не он отбивал ритм особенно долго. Да и без штанов любил бегать (случай с пиццей в Вашингтоне). Говорят в мире постепенно привыкли к его неадекватным выходкам, но россияне так и не смогли простить ему того стыда, который они испытывали во время его президентства. Думаю это было усугублено общим состоянием кризиса, сменой ценностей, растерянности и непониманием происходящего. Это похоже на процесс, который происходил в Германии после Первой мировой войны - они не понимали как могли проиграть, почему на них "повесили всех собак" и они катятся в бездну. В этих обстоятельствах национал-социализм казался выходом и поднимал национальный дух до неимоверных высот, тем более он питался от старых, еще довоенных идей о собственной избранности. То же самое произошло в РФ в "нулевые" годы
_______________________________ We say it's time to make a new beginning, we say we hold our future in our hands. If we could only give love a new meaning, if we could only try to understand...
Dondurma,та він же родименький))) ще одне "талантище" їх і порівняли в одному виданні, але завернули, що Борис - це політик, якому треба було на велику сцену, а Зе зі сцени пішов в політику