Скрытый текст. Нужно быть зарегистрированным и иметь 50 сообщений(я)(е).
Напоминаем об актуальном, в преддверии выборов, правиле на нашем форуме.
2.10 Запрещается переход на личные оскорбления. Не всегда можно определить грань между дружеской насмешкой и реальным оскорблением, поэтому просьба избегать любых резких высказываний в адрес других участников форума. Уважайте друг друга, не коверкайте "ники", не фамильярничайте и не употребляйте нецензурные слова. Не забывайте, что по ту сторону экрана находится живой человек! Запрещено провоцировать собеседников своими высказываниями на некорректные ответы, разжигать конфликты при обсуждении спорных вопросов в темах.
Каждый человек имеет право на свою точку зрения. Вы можете не понимать, не разделять, не поддерживать мнение других людей, но это не даёт вам право оскорблять их. За нарушение правил будут выдаваться предупреждения. Убедительно просим обсуждать тему политики корректно.
2.10.3. Любые косвенные оскорбления и оценочные характеристики чужих действий и убеждений ("дебилы", "придурки", "дауны" и т.п.) будут расцениваться как попытка задеть пользователей и спровоцировать конфликт. Администрация оставляет за собой право решать что является таковой, а что нет.
Во время войны с внешним врагом от своих не открещиваются, а объединяются. И пофиг на противоречия. У нас происходит иначе - гиперболизируют отличия, стравливают и тд тп. Поэтому да - и внешних врагов не надо, сами разделимся и за разными гетьманами пойдем.
_______________________________ В последнее время вокруг стало столько вечно раздражённых людей, что даже как-то неловко при них радоваться жизни..))
Kulya,тепер і до цілих регіонів дійшли ви точно добре розумієте що таке обмеження прав і свобод і утиски і дискримінація через якусь ознаку? Бо коментарі сторонніх людей - це реалізація їхнього права на свободу слова, а не утиски. Утиски - це якщо б вас звільнили з роботи, бо ви хочете дитину віддати до російської школи. Ну або вбили (як це робила влада совєтов з тими, хто творив українською мовою і відстоював її) Чесно, я не знаю як простіше це пояснити.
І знову ж ви голословна - де було про "цвіт нації"?
Сама придумала - сама образилася
-- 02 янв 2020 22:26 --
Kulya,є такі "свої", що і ворогів не треба
_______________________________ Бо плач не дав свободи ще нікому, А хто борець, той здобуває світ.
Или поливание грязью избирателей Зеленского. Они - желудочки, а мы - цвет нации. Тоже нет?
Ну не лицемерьте, то что вы называете "поливанием грязью" идет с обоих сторон и этот процесс не является чем-то ненормальным ни для одной страны мира. Могла бы "принести" содержание постов одного друга-британца, ярого сторонника лейбористов в день оглашения результатов недавних выборов. Они направлены как в сторону победившей партии, так и в сторону их избирателей. Только нужно наверное спросить его разрешения. Хотя думаю такое положение дел не является для вас секретом. Вряд ли подобное предполагает ответственность в той же Британии.
В общем, судя по комментариям в этой теме прожект "возлюби ближнего своего лишь за герб на его паспорте" можно считать провалившимся
_______________________________ We say it's time to make a new beginning, we say we hold our future in our hands. If we could only give love a new meaning, if we could only try to understand...
Последний раз редактировалось Dondurma 02 янв 2020 23:30, всего редактировалось 1 раз.
bratulka, не уволят продавца, если на русском захочет обслуживать? Давайте не будем делать вид, что это нормально. За полит взгляды и убивали в том числе.
_______________________________ В последнее время вокруг стало столько вечно раздражённых людей, что даже как-то неловко при них радоваться жизни..))
Янику, Азірову та Черновецькому залишилося тільки окочуритися від заздрощів - так швидко і так продуктивно жарти про них не складали. Зе тільки півроку на посаді, а вже стільки народної творчості на його щоденних факапах, що тим трьом і не снилося
_______________________________ Бо плач не дав свободи ще нікому, А хто борець, той здобуває світ.
Kulya,якщо в ПРАВИЛАХ магазину буде написано, що продавець має говорити українською з покупцями, то так можуть звільнити, і цілком законно. Якщо в контракті буде зазначено, що спілкування українською під час робочого процесу/часу , то за порушення контракту теж цілком законно можуть звільнити. А от За спілкування по мобільному з мамою російською мовою звільнити не можуть. За те, що людина голосувала за Зе чи Порошенко звільнити не можуть, бо це неможливо підвести під закон.
Як вам ще простіше пояснити різницю між вашими особистим баченням дискримінації і тим, як це розуміється в законі, я не знаю
-- 02 янв 2020 22:52 --
Як саме вбивали за політичні погляди демонструє всі історія радянської України
Kulya,а знаєте за що можуть звільнити працівника магазину Зара? Якщо продавець одягне свої лахи, а не одяг цього бренду в робочий час а ви про мову обслуговування. Що цікаво, навіть, в Америці не позиваються проти цього, бо невидима частина одягу може бути будь-якої фірми
А знаєте, що саме цинічне? Що цю промову зеленському на малороську переписали зі статті Уласа Самчука, партійця ОУН, який боровся за незалежність України. Отак, однією фразою "какаяразніца", була спаплюжена особиста боротьба за свою країну однієї людини.
Під час діалізу крові хворим на ниркову недостатність давали поїсти. До речі, ввели ці обіди під час реформи Уляни Супрун. Знайшли кошти під час війни. 1січня обіди відмінили. Для інформації: хворі їли і кляли Порошенка і "доктора смерть". Персонал чудові люди, але і у їхніх всіх проблемах винен особисто той самий барига і Супрун. Тепер зменшили безкоштовні ліки, обіди і ви думаєте винен цей поцик з кварталу? НІ! "Что ж подєлаєшь, -міровой крізіс". Міровой кризис! Не розтягнули гроші по своїх кишеннях беніні кидали, а міровой крізіс в них наступив і шмаркля ні при чому...Майте на увазі,що ці люди з особливими потребами першої групи, більша частина яких зовсім молоді люди і пенсія у них 1500 грн. Знову вони готові жити для свєтлого будущєго разом з мордором. какаяразніца... НЛП технології нервно курять. І їм дійсно байдуже.
Kulya,при тому. Ви спитали про продавців і я вам відповіла. Не утискають в нашій країні через російську мову і досить бідкатися і вигадувати собі привід ображатися Справжні утиски, переслідування та вбивства через мову в історії країни були - почитайте як саме це виглядало
Під час діалізу крові хворим на ниркову недостатність давали поїсти.
А як це виглядало? Мені справді цікаво для чого такі обіди і як їх давали. Коли мама була на діалізі їм не заборонено було їсти і перед початком процедури хворі їли те, що їм зазвичай не можна. І на початку теж. Обідом ви мене здивували. Я свого часу не одну годину провела у діалізному відділенні і дуже цікаво як то виглядало.
_______________________________ «Нації вмирають не від інфаркту — спочатку їм відбирає мову» Ліна Костенко
Vlasta, прошу прощения, но я искренне не понимаю зачем вы поднимаете мне репутацию. Мы с вами говорим о разных вещах. Прошу вас больше этого не делать.
-- 03 янв 2020 11:02 --
bratulka, в США вообще могут уволить без объяснения причины, я это узнала как только начался скандал с #MeToo, именно поэтому там вопрос стоит так остро. Место работы можно легко потерять из "симпатии" босса.
_______________________________ We say it's time to make a new beginning, we say we hold our future in our hands. If we could only give love a new meaning, if we could only try to understand...
Кира, не зрозуміла. Питання чим годували? Чи як то проходило?
-- 03 янв 2020 10:43 --
Кира, те, що знаю по центрам: в Одесі і Дніпрі годували, за всі міста не знаю. Ще чула, що за цей час був відкритий діалізцентр в Краматорському, в 17 році, чи годували там не знаю
Dondurma,ну там можна позиватися за будь-яку дискримінацію (а знайти дискримінацію там вміють) тому контракти прописані до дрібниць найтупіших (на наш погляд).
А от дискримінація за мовною ознакою (яку так вперто пропагандує який місяць Куля) - ДЕ?? ДЕ вона є в нашій країні? Є образи, що людям треба вчити державну мову, а не хочеться. А дикримінації, утисків, порушення прав нема. Якби були справжні, то та ж Угорщина не тільки якісь там стурбовані заяви робила, а вже були б в суді. А так всі прекрасно розуміють, що їм офійцо скажуть - в країні є державна мова - українська і вона обов'язкова для вивчення