обновленный документ «Про організацію обліку дітей дошкільного, шкільного віку та учнів у м. Запоріжжя» (рішення виконавчого комітету Запорізької міської ради № 525 від 26.11.2018) https://zp.gov.ua/upload/content/o_1ctf ... kisq2f.pdf
а навіщо такі складності?))найпростіший варіант - оренда за суму меншу за неоподаткований мінімум, щоб власник не сплачував податок цей "договір" робиться на півроку/рік і реєструється у нотаріуса так само і як і всякі довідки головне знайти господаря, який погодиться
приходити перевіряти фактичність проживання школа законного права не має
_______________________________ Бо плач не дав свободи ще нікому, А хто борець, той здобуває світ.
bratulka, Юля, а как проводится эта процедура? Нужен риелтор, или сразу к нотариусу? Нужно ли выписывать ребёнка в договор? Чем это грозит хозяину? Какие подводные камни? Какая сумма должна быть указана?
_______________________________ Налагоджую українську Если живешь бок о бок с драконом, изволь с ним считаться. Дж. Р. Р. Толкин
Клюква,знаходиш того, хто готовий "здати" тобі квартиру, завантажуєш типовий договір, вказуєш, що оренда або безкоштовна або в сумі цього мінімуму, нотаріально завіряєте договір. Все.
Скрытый текст. Нужно быть зарегистрированным и иметь 10 сообщений(я)(е).
Якщо цього нема, то можна написати в договорі, що проживати будуть - мама і дитина Взагалі можна і кімнату "взяти в оренду" - це школу не має обходити аж ніяк
хазяїну "грозит" тільки, якщо сума, прописана в договорі буде вище - йому треба буде сплатити податок
тому я рекомендую робити безкоштовну оренду по договору на підставі, що це або ваші друзі або дальні родичі (там так і прописується на підставі близьких дружніх відносин з власником квартири- але це не обовязково), про комунальні платежі рекомендую взагалі нічого не писати, щоб не було вже можливих претензій з боку власника квартири, бо договір, завірений у нотаріуса, має юридичну силу
мінімум я тобі пошукаю - я не памятаю, бо мені воно не треба. мінімальний мінімум 17 грн від якого рахують штрафи, але для податків там інша сума
_______________________________ Бо плач не дав свободи ще нікому, А хто борець, той здобуває світ.
Девочки, очень нужна помощь, кто уже поступил в школу в прошлых годах как выглядит справка от председателя ОСББ о фактическом месте проживания? Можно в личку, а если это будет фото справки, ещё лучше Пошла с хозяином квартиры к председателю, он готов дать справку, но не знает, как правильно её написать и как она должна выглядеть. Ну председатели разные бывают, могут и не знать очень надеюсь на вашу помощь В школе спросить возможности нет, все на карантине, а пробивать этот вопрос надо уже сейчас, чтоб поздно не было.
Oksana17, справка подобного рода выписывается в свободной форме, за подписью председателя и печатью ОСББ. Так же, как он выписывает акты и т.п. документы, просто назовет ее "довідка" Как говорит наш председатель, это всё равно "филькина грамота", но если школу такое устроит
Oksana17, справка подобного рода выписывается в свободной форме, за подписью председателя и печатью ОСББ. Так же, как он выписывает акты и т.п. документы, просто назовет ее "довідка" Как говорит наш председатель, это всё равно "филькина грамота", но если школу такое устроит
Спасибо! Хотелось бы примеры увидеть написания этих справок, которые уже делали и сдавали в школу.
Клюква, нет, обычный договор не прокатит, только через нотариуса
-- Пользователь добавил некоторое время спустя --
Oksana17, это вам в школе сказали, что можно справку от осбб? Я её делала, нет, не подходит она, но опять же смотря, наверное, какая школа
С договором аренды тоже не все так просто, там надо уточнять у нотариуса, на полгода не сделают, там определённый срок нужен и ещё, если у хозяев суюсидия, то тоже никак.
Скрытый текст. Нужно быть зарегистрированным и иметь 1000 сообщений(я)(е).
_______________________________ Если женщина ради мужчины готова на все - она его родила