Рябинка,у них 80 процентов детей привиты от гриппа, процент заболевших не существенный. Вообще он интернатного типа, вроде они все работают. По крайней мере на великом лугу вижу детей, наверное учатся
На своей официальной странице Владимир Буряк сообщил о продлении карантина .
Цитата:
"Останнім часом багато хто цікавився цим питанням, пишучи на мою сторінку в «Фейсбуці». Рівень захворюваності дітей наразі досить високий, тож до кінця тижня заняття точно не відновлюватимуться. Закриті також позашкільні навчальні заклади. Дитсадки працюють, але там посилено контроль за станом здоров’я малечі.
Як тільки ситуація покращиться, навчальний процес буде відновлено. У п’ятницю повідомлю про це додатково.
Бережіть здоров’я, в разі необхідності звертайтеся до медичних закладів. Не варто переносити хворобу на ногах."
Нам учитель сразу в пятницу сказала, что карантин, как минимум, до конца этой недели будет. А там дальше они уже будут решать. Поэтому я раньше пятницы новостей по этому поводу и не ждала. Сегодня утром учитель сбросила задания на неделю.