А сейчас и тренер сбросил обязательные комплексы тренировок, с обязательной обратной связью от детей (фото- и видеоотчетами ) Как я рада, что есть всё-таки Учителя, желающие и умеющие учить!
Сейчас скажу страшное мы еще не делали н и ч е г о ну вот не хочет человек. Не вижу в этом особой печали. Соберемся и догоним быстро. Мы любим работать ударными темпами, а не размазывать каждый день Но если бы задали рисование, пение и труд, сделали бы сразу с удовольствием вот уж точно не проблема, а удовольствие)
Очень страшное как вас еще мачехой не обозвали?
-- Пользователь добавил некоторое время спустя --
Рябинка, да на костер учителя, если не донес доброе-вечное до каждого из 30 . Надо же индивидуально, как мама.
Клеопатра 08, так а с сайтом разобрались?
_______________________________ В последнее время вокруг стало столько вечно раздражённых людей, что даже как-то неловко при них радоваться жизни..))
Kulya, да, зарегистрировались как поняли, теперь не понятно как учитель увидит... Кстати, молодой хлопец, первый год в школе, такой предмет (информатика) и уже такое отношение... Но дневники для замечаний он сразу научился собирать. А в тестах по математике из 24 две ошибки в "правильных" ответах..Я вот целый час их крутила, просто не поверила, что ошибка. Таки да, потом родители еще отписались...
Карантин продлят до лета в Украине – такая информация появилась в социальных сетях и СМИ. В Министерстве образования и науки Украины заявили, что данные о продлении карантина из-за коронавируса является фейком. Также в ведомстве уточнили актуальные сроки карантина и рассказали, как принимается решение о продлении. "Эта информация — неправда. Карантин в образовательных учреждениях объявлен с 12 марта по 3 апреля 2020 года. Это определено соответствующим постановлением правительства. Отдельно было обнародовано и разослано во все образовательные учреждения письмо МОН. Если сроки карантина изменятся, это также будет определено нормативно-правовым актом, который будет опубликован на сайте и в соцсетях министерства", — говорится в сообщении Минобразования.Стоит отметить, что главный санитарный врач Украины Виктор Ляшко во время брифинга заявил, что карантин не продлили до лета, но сроки его продолжительности могут увеличиться.
"Будет продолжаться карантин с учетом эпидемической ситуации у соседей, в странах Евросоюза и на территории Украины. Все мероприятия, которые мы делаем, сегодня мы делаем с превентивной целью. В то же время, мы не исключаем введения мер реагирования в случае массового распространения заболеваемости на территории Украины", — сказал он.
Kulya, да, зарегистрировались как поняли, теперь не понятно как учитель увидит... Кстати, молодой хлопец, первый год в школе, такой предмет (информатика) и уже такое отношение... Но дневники для замечаний он сразу научился собирать. А в тестах по математике из 24 две ошибки в "правильных" ответах..Я вот целый час их крутила, просто не поверила, что ошибка. Таки да, потом родители еще отписались...
в тестах, задачах, примерах часто ошибки. На проверку, может, скрины нужно скидывать? Или есть сайты, где можно сохранить результат и отправить на почту учителю, например.
_______________________________ В последнее время вокруг стало столько вечно раздражённых людей, что даже как-то неловко при них радоваться жизни..))
LIra,LIra,які чудові в вас діти я їх повністю розумію - навіщо витрачати постійно і КОЖНОГО дня час на фігню, якщо все чудово зробиться в останній день, а не зробиться - значить і не дуже воно таке потрібно
Lapuwka писал(а):
информация не правдивая, но карантин можем продлить
нема офіійного розпорядження про продовження карантину, але дуже велика вірогідність, що його таки подовжать племінниця моя (панікерка страшна) - випускниця 11ого класу - їх повністю перевели на уроки онлайн і кожного дня (і в суботу також) є уроки як за розкладом і контрольні відсилаються вчителям (типу тести в 12 можна завантажити, одразу зробити і в 12.30 треба відіслати, затримка - мінус бали). і якось всі вчителі змогли опанувати не тільки ФБ та однокласники, але і ці можливості дистанційного навчання. було б бажання та воля директора школи
малий сумує, бо хоче в садочок і хоче готуватися до випускного (готую його, що цього року такого свята, як в минулому році, не буде) а от мамця одна в чаті задовбала - кожні три дні одні і ті самі питання - а коли закінчиться? а коли вести дітей в садок? а довідку після карантину треба?
_______________________________ Бо плач не дав свободи ще нікому, А хто борець, той здобуває світ.
Kulya,ви про що? хто нічого не робить? переважна більшість вчителів - так, не робить, не організовує нормальний процес ДО
сьогодні вдень телефоную племінниці, вона відхиляє мій дзвінок, потім передвзонила - каже, що в них був урок по скайпу. оскільки кількість підключень обмежена (цю частину я не зрозуміла), то клас розбили на дві частини, але цей тиждень з 9 до 15 в них усіх уроки по скайпу - вчитель пояснює тему, дає час для запитань, потім перерва півгодини і самостійна робота, яку треба відіслати вчителю. потім інший урок. три пари різних уроків в день. вчителі різні, бо предмети різні наступний тиждень буде присвячений самостійним роботам - рефератам та консультаційним занняттям по 3-5 чоловік для опитування по предметах до ЗНО. директор їхньої школи на наступний день після заяв про карантин все організував (так, я знаю, що моя сестра скидала якісь гроші на придбання преміум-акаунтів для організації процесу, якійсь тато-програміст з класу налаштував технічно), але головне, що директор був ініціатором і організував вчителів питання - чому не зробити так по всіх школах? чи освоїти смартфон та однокласники вчителі 45+ років можуть, а от зайти в скайп - ні, про молодших я навіть не буду - в нас люди вдома до вбиральні ходять зі смартфонами,а тут прям катастрофа технічна настала - враз позабували все
_______________________________ Бо плач не дав свободи ще нікому, А хто борець, той здобуває світ.
Kulya,організували для всієї школи. нащо саме був тато-програміст я слухала в пів вуха - щось підключав вчительці, якій 60+, але яка хотіла навчитися а тато-програміст чи просто програміст - це спеціаліст, до якого в нашому місті нема доступу? його послуги коштують якісь непідйомні суми? чи батьки не здають в фонд школи та класу, з яких можна взяти кошти на оплату (замість води в клас, прибирання та інших поточних видатків в школі, які саме під час карантину не актуальні?) просто, скажіть, вже як є - хто хотів з вчителів навчати, той шукав можливості, але більшість сіли "на пічку" і відпочивають, отримуючи зарплатню і роблять вигляд, що все ОК
bratulka, пишете про директора и опять обвиняете учителей. Я вообще-то говорила о другом, но то такое.
Здесь речь шла об учителях, которым раз плюнуть завести специальные акки в скайпе, скооперироваться с другими учителями, кто когда будет выходить, записать кучу видео по всем предметам, выложить это на платформы и еще много чего.
скооперироваться с другими учителями, кто когда будет выходить, записать кучу видео по всем предметам, выложить это на платформы и еще много чего.
так уроки йдуть як розклад в школі - вже все скооперовано
які відосіки? це онлайн-трансляція - як урок, до якого вони вже мають бути підготовлені згідно свого навчального плану яка купа відео по всім предметам? де була така пропозиція - вчителю фізики заодно записати відосік з хімії, біології та інфоматики?
директор дав розпорядження, що така форма обовязкова а без команди директора вчителі в нас маленькі - самі організуватися без директорської палки не можуть? може все ж таки НЕ ХОЧУТЬ? а зарплатню отримувати хочуть а найбільш хітрозроблені ще зараз в час карантину проводять заняття як репетитори за окремі гроші