LIra, и так удивляются Карантин же! Все ж дома! Дома то дома. Но я работаю в том же графике. Я так же 5 дней в неделю встаю в 6.30 и так же провожу свой день за компьютером. И даже больше, чем на работе. Потому что дома как то не смотришь на часы.
mangust,ти якась дуже лояльна та добра жіночка я б вже об 11,30 викликала б поліцію за порушення громадського порядку я взагалі на таке ніколи не ходжу просити/казати, що це правопорушення - 1 раз в чат написала, щоб перестали, нема реакції - є служба, якій законом передбачено цим займатися - от хай і займається - я ото ще бігати буду в халаті по будинку
в суботу приїхали через 15 хвилин після виклику мого на те, що сусід в вихідний перфоратор врубив (цього разу в честь карантину не примусила писати протокол - поспілкувалися через двері ). сусід все зрозумів, зїхав, що то будівельники його не так зрозуміли
моя позиція - якщо людина адекватна, то вона не врубає ні музику вночі, ні проводить шумні ремонти по вихідних, а як людина це робить і після 1 просьби не робити, то хай до неї думку про необхідність не порушувати закон доносить поліція (вони за це отримують зарплатню врешті-решт)
_______________________________ Бо плач не дав свободи ще нікому, А хто борець, той здобуває світ.
Juliet_zp, та если еще раз будут то вызову. У меня еще один кадр в соседях - приехал из за границы и разгуливает спокойно. Какой там самокарантин... Я даже сына уговорила дома сидеть, а взрослые люди, старше 30-ти плевали на все и всех.
даже сына уговорила дома сидеть, а взрослые люди, старше 30-ти плевали на все и всех.
ну так це ж не від віку залежить, а від розуміння кожної конкретної людини, її виховання та рівня самосвідомості можна в 16 бути набагато більш свідомим та розумнішим,ніж в 30-40-50-60 і т.д.
-- Пользователь добавил некоторое время спустя --
mangust,"по-человечески" - це коли ти 1 раз сказав, що музика в час ночі заважає сусідам, люди вибачилися (ну буває, загуляли разок, втратили відчуття часу) і вимкнули, а коли тобі хамством - ну яке тут "по-человечески"? це поведінка бидла - порушувати закон і на прохання не робити цього бикувати
_______________________________ Бо плач не дав свободи ще нікому, А хто борець, той здобуває світ.
Я еще на котов пожалуюсь. Совсем оборзели. Нервы мне мотают. Жрать давай, но нет, фуууу, мы такое не едим. Пойдем подеремся, подерем диван, будем снова орать. Возьми на ручки, отпусти, давай опять жрать. Ужас. А как все на работе - спят, как зайчики. Придешь раньше и не найдешь эти морды сонные. А как дома все - у них мир сломался.
ну так ти ж розумієш, що це ти сломала їхній світ своєю присутністю у невстановлені години і винуватити можеш тільки себе і перепрошувати і загладжувати свою провину
Уронила рюкзак, разбила флакон с духами Хорошо, что там было не много, но все равно жалко. И еще жалуюсь на этот самый рюкзак: заказала в Заре, было указано в заголовке "Кожа". Уже после заказа засомневалась, полезла внимательно прочитать описание, оказалось, что кожа (точнее замша) - только верхний клапан, остальное - кожзам. Третью неделю ношу, уже начинает трескаться Так обидно