Это лес на карантине. Свежак. Я кормлю в лесу собаку каждое утро, так вот этого вчера еще не было. Безнадежно
_______________________________ Кто не поддерживает Роды свои и Веру свою в час годины тяжкой, тот отступник Рода своего, и не будет ему прощения во все дни без остатка. *** Жизнь – это зеркало, которое отражает для мыслителя то, что он, глядя в него, думает. Э. Холмс
Это цветочки(( у нас посадка напротив, так там картина похуже в разы. И главное - частный сектор - ближе пакет выставить возле дома, чем гадить в посадке(((( просто сил нет. хоть обочина Ж\Д чистая, пока поездов нет(( а то раньше то бутылки, то влажные салфетки из поездов выбрасывают((
-- Пользователь добавил некоторое время спустя --
А еще из наболевшего, вчера так злилась, плакала и вообще, не передать((( У нас кошечка, но вечно приблудные рыжие коты к нам приходят. Не жить, подгулять и подкушать. То соседский в гости ходил, на руках сидел, с кошкой игрался. То осенью приблудился еще один рыжий, приходил поесть, поспать во времянке, то в загулы уходил на пару-тройку дней. И вот соседи какие-то травят крыс(((( Оба рыжика траванулись((( Соседский в прошлом сентябре. Последнего рыжика нашли в соседнем дворе((( Хорошо, хоть моя кошечка не ест мышей и крыс, только ловит мышек и играется((( да и есть все подряд не будет. Это кошмар... И ничего не поделаешь, коты( уходят, лазят и встряют во всякие неприятности. За все время уже 4ро так ушло(((( фух( выговорилась(((
blago7b,за лес обидно.С собакой часто хожу,стараемя хоть бутылки на обратной дороге собрать и выбросить,и радует многие собачники видела,так делают.Один раз мама с детьми убирала.Но это крупицы.Заходишь лес,воздух, красота и тут....плакать хочется: презервативы,прокладки,тампоны,а сейчас маски и одноразовые перчатки в лесу!!!Люди,что ж Вы делаете. Приезжают на машинах с детьми,столики,шашлыки,а убрать
calymera,в нас на дачі минулого літа так 2 сусідські кішки з котенятками загинули отруїлися потравленими крисами іншої сусідки
але сусідка з кішками взагалі без башні - в неї 3 кішки окотилися тої весни, в кожної по 4-5 кошенят, майже всі за літо загинули, залишилася 1 руденька кішечка мала і та дура-сусідка (в мене нема інших слів) не збирається кішку свою стерилізувати - зараз вже кішечка вагітна і от-от будуть нові кошенята. ну і що їх чекає
ми з малим вдвох ридали,коли сіреньке кошенятко влітку закопували під деревом в посадці, бо він під нашим забором помер
_______________________________ Бо плач не дав свободи ще нікому, А хто борець, той здобуває світ.
bratulka, це взагалі кошмар((( добре, хоч я тих трупів не бачила((( сусід прийшов сказав, до нього усі на город прийшли помирати(( декілька котів та пацюків((((((
calymera,в мене тато рибачить все літо і коли йому ліньки чистити рибу (майже завжди) він її віддає котам - вони ВЖЕ сидять і чекають його за 2-3 хвилини до того, як він прийде, я купляла їм все літо корм, а спати типу "додому" "додому" і помирати прийшли, а малому, мабуть, сил не вистачило
але в мене питання - Люська крики там робили на сусідку за потравлених мишей, то якого біса вона врятовану дівчинку за зиму не стерилізувала - щоб Руда і її кошенята повторили долю інших?
_______________________________ Бо плач не дав свободи ще нікому, А хто борець, той здобуває світ.
bratulka, ооо, то за межами мого розуміння взагалі((( Знайомі наплодили котів, на бідну кицю вже без сліз не глянеш - вагітніє постійно(( Казала, стерилізуйте - ні, дорого А потім починається - візьміть кошенят, ой а котів треба чимось годувати, ой знову народила Це просто жах.. Я колись мала нестерелізовану кішку, ще підлітком була, мама вивозила на дачу її влітку. І вона якось не витримала цих пологів постійних. Я тоді не займалась котами, взагалі мало над цим замислювалась... Вже в свідомому віці залишили кішку собі, що кошенятком приблудилась. Відразу як можна було за віком - до ветлікарні та стерилізувати. Навіщо знущатись взагалі з кішок?