Nesta,печально. Не способны дети такого возраста к самообразованию. У старшей тоже нет онлайн уроков , 11 класс, но задают Младшая 4 кл, тут проще, 3 учителя всего :английский, основные предметы и информатика. По первым двум конференции бывают
_______________________________ Сайт для будущих и настоящих родителей, созданный врачами http://babykrok.com.ua/
у нас задают в классруме задания и некоторые предметники кидают видео (не свое, а с ютуба) к этому заданию. Нам норм что с ютуба. Надо какой-то вопрос пиши, ответят. Конференции только англичанка - за весь карантин только на этой неделе начались, и то материал не объясняет, просто спрашивает и если что, исправляет. Интернет у нее плохой, поэтому редко когда урок проходит нормально. По немецкому редко бывает конференция. По информатике нормально в принципе. уроки МОН после "имею право на ошибку", своему сказала не смотреть. А то эти горе-учителя научат . Обходимся материалом, который дают наши учителя и сами дополнительно ищем, если надо.
_______________________________ Дорогу осилит идущий Почаще говорите о себе хорошо. Источник забывается, информация остается
Татьяна1982,математичка шкільна-ні. Прикол: син з репетитором виконав все вчасно, скинув 3 номери В числі перших. На ранок математичка скидає коригування: Ці 3 номери+1 на додаток і в кожній задачі зробити по 3 способи Її розв*язання почуваюся як той «тато Васі»
Дистанційне навчання. Батьківський чат у Вайбері: Вчителька: Доброго ранку, батьки! Домашнє завдання на сьогодні: ✅Прочитати і переказати оповідання « Як білочка й їжачок ходили до сімейного психолога», ст. 43-64. Виписати основні тези. ✅Математика: всі приклади і задачі зі сторінок 83-124. ✅Природознавство: не забуваймо вести журнал погоди! Прохання не лише відмічати опади, а й вказувати їх кількість і точну годину, напрямок та силу вітру ( вимірювати, облизавши пальця та виставивши його у вікно), а також зробити глобус з папьємаше і відмітити на ньому всі столиці світу. ✅Англійська: написати твір на тему: «Economical problems in the third world countries “ ✅Доречі, вчитель музики передає привіт і просить записати відео, на якому ваша дитина співає партію з «Аве Марія» Мама Віті: Люди, ви ж в курсі, що наші діти в 2 класі! Який глобус? Які тези? Яка Марія? Ви подуріли? Тато Васі: ідіть на х@й! Мама Тані: хамло! Не дивно, що ваш Вася весь час на дітей плюється! Моя Танюша все виконує з задоволенням. Оскільки через карантин вона не відвідує уроки фехтування і макраме, карате і танці, в неї з’явилося багато вільного часу, тому задавайте ще щось для додаткового опрацювання! Мама Злати: Все! Моя домашня школа закривається. Я завтра виписую своїм малим дятлам дипломи і буде випускний. Видаліть мене з цього дурного чату. Мама Петі: хто вже читав те оповідання про білку і їжака? Що той сімейний психолог їм порадив? Бо я зі своїм Олєжкой розведусь скоро. Ми вчора ледь не побились через ці грьобані уроки. Цей валянок не знає, що в прикладі спочатку виконуємо множення, а тоді додавання, якщо додавання не взяте в дужки! Мама Олі: а я, наприклад, не розумію, чому не можна всіх дітей закрити на період карантину в школі? Я б з радістю їм 4 рази на день носила їсти. Мама Петі: Підтримую! Мама Віті: Підтримую! Мама Тані:дурний жарт! На дворі гуляє страшний вірус! Невже ви ризикнете здоров’ям ваших дітей?! Мама Олі: В мене 6 дітей. Я готова ризикнуть всім! Чоловік почав в магазин ходить без маски і просить людей покашляти на нього, в надії, що захворіє і його покладуть в лікарню, подалі з цього дурдому. І знаєте шо? Я його навіть не засуджую! Вчителька: мама Олі, ще раз прошу, перестаньте підкидати ваших дітей на поріг школи, а сама бігом втікать. Від цього директор наш навчальний заклад швидше не відкриє! Мама Каті: шановні батьки, візьміть до уваги методику, яка допомагає мені знімати стрес в цих екстремальних умовах: щовечора я випиваю бутилку вина, самоізолюють в шафу і кричу в подушку. Тато Васі: ще раз кажу, ідіть всі нах@й з цим навчанням і з цим чатом! В мого сина вже око сіпається від ваших завдань. Ми їх робить не будемо! Тато Руслана: дружбан, я з тобою солідарєн. Я малому купив тройко поросят, хай вирощує. А то цей бл#дський карантин не ясно на скільки затягнеться, а глобуса на хліб не намажеш. Мама Тараса: Як здать дитину в дєтдом, щоб про це ніхто не узнав? Вчителька: для батьків Тараса в сотий раз повторюю: це не Гугл, це батьківський чат! Ви минулого тижня тут рецепт пасок шукали всю ніч, а в мене телефон пенькав! Мама Тараса: Ізвіняюсь! Як невдобно вийшло. Мама Іри: моя іра молодець вона вже все зрабила поставите ій піять бо вона все зрабила вже. Вчителька: Іро, віддай мамі телефон! І не бери без дозволу! Що це за неподобство?! Мама Тані: Свєта, які ж в Танюшиному класі припизджані батьки і вчителька! Мама Тані: Ой! Помилилась чатіком! Мама Тані: То я мала на увазі клас з фехтування... Тато Васі: іди нах@й! Вчителька: роботи здати до 17:00. Мама Тані: буде зроблено! Дякую за вашу працю! Гарного дня! Мама Каті: я піду знову покричу в подушку...
1 година ночі. Мама Тараса: як постійно бухать і не казаться п’яною?... Ой, я шо опять не туда написала? Ізвіняюсь!
_______________________________ Inside my heart is breaking, my make-up may be flaking, but my smile...still stays on.
Мама Оли, это пять , но я как мама Златы, наверно скоро распишусь на последней странице дневника
_______________________________ Кто не поддерживает Роды свои и Веру свою в час годины тяжкой, тот отступник Рода своего, и не будет ему прощения во все дни без остатка. *** Жизнь – это зеркало, которое отражает для мыслителя то, что он, глядя в него, думает. Э. Холмс
Многие постят как "ржу не могу". А у меня отсутствует чувство юмора. Готова "у..." таких родителей. Папашу - за унижение, оскорбление и откровенный буллинг, а мамашу - за безразличие.