Скрытый текст. Нужно быть зарегистрированным и иметь 50 сообщений(я)(е).
_______________________________ Да возвысит человек сам себя, да не унизит он сам себя; Ибо только он один себе друг и нет большего ему врага, чем он сам себе.
Болять нирки ( чи яєчники?) я не знаю(((( Дуже болить, наче такі більше збоку і зі спини.
Гострий цистит і пієлонефрит. Запалення сечових шляхів і ще якась фігня. Звісно до УЗД і результатів аналізів діагнози ще потребують уточнення, але ото так. Лікарка каже від переохолодження. Ото я на карантині вдало сижу вдома Під дощ правда попадали невеличкий.
_______________________________ «Нації вмирають не від інфаркту — спочатку їм відбирає мову» Ліна Костенко
Болять нирки ( чи яєчники?) я не знаю(((( Дуже болить, наче такі більше збоку і зі спини.
Гострий цистит і пієлонефрит. Запалення сечових шляхів і ще якась фігня. Звісно до УЗД і результатів аналізів діагнози ще потребують уточнення, але ото так. Лікарка каже від переохолодження. Ото я на карантині вдало сижу вдома Під дощ правда попадали невеличкий.
сочувствую, сама аналогичным переболела только. Выздоравливайте
Мало мне печалей - вечером отлетел кусок пломбы, большой. Даже не знаю во сколько обойдется. Записалась в ближайшую стоматологию, сил нет как болит))) Теперь кажется, что и почки меньше болят
_______________________________ «Нації вмирають не від інфаркту — спочатку їм відбирає мову» Ліна Костенко