ksyunyaD30, Интересно как мне должен помочь садик на неполный день я не понимаю? Ну то есть работать надо тоже неполный день? Ну как же бесит эта вся катавасия....
_______________________________ Невозможно быть хорошим для всех и каждого… Если одних согреет тепло вашего сердца, то другие будут рады погреться у костра, на котором вас будут жечь.
Скорей всего родители будут скидываться на бесконтактный термометр
А что у Вас в саду нет своего личного градусника А как же зимой в период орви дети проходят утренний фильтр? У нас градусник свой был у всех и каждый измерял утром темпу своим градусником.
_______________________________ Фея от ведьмы отличается только настроением)))
Missis Fox, я теж, бо таке щось придумали, не натягнеш. Те що департамент освіти чи мер мають видати якесь кінцеве рішення, то я розумію. Але ж на практиці ці "рекомендації" будуть сприйматись як наказне керівництво до дії, комунальні заклади у нас вольнодумство не практикують, у них рекомендація=наказ. Ну, подивимось, що в результаті буде. Мене особисто потішило - дезінфекція кожні 2 години, та паперові рушники, й обов*язок власника забезпечити п*ятиденним запасом цього всього. Я уже чекаю дзвінка із садочку, коли мені "вивалять" перелік цих засобів, бо у нас же власник - це не орган самоврядування, й не управління освіти, а батьки зі своїми коштами
Головний санітарний лікар розповів, що дозволять дошкільним закладам поновити роботу від 25 травня, але за певних умов. В області не має бути зростання захворюваності.
У МОЗі пропонують вимірювати температуру і співробітникам садка і дітям. Крім того, передавати дитину вихователю слід на вулиці, а не у приміщенні, щоби уникнути скупчення. У закладі мають бути встановлені дезінфектори а також забороняється використання м'яких іграшок, багаторазових рушників, килимів із довгим ворсом.
вроде разрешили садам открываться с 25го, теперь решение за Буряком?
Написала спочатку одне я, а з*ясувалось, що завтра Кабмін опублікує своє рішення про адаптивний карантин, дійсно з 25го травня буде дозволено відвідування дитячих садків. Чекаємо рішення нашої влади. Поки що була неофіційна інформація, що не раніше 1 червня у нас сади почнуть приймати дітей, а до цього, що не раніше 1го вересня . В п*ятницю вже будемо знати точно
Уряд планує відкривати дитячі садки з 25 травня поточного року в рамках другого етапу пом’якшення карантинних заходів. Про це повідомив заступник Міністра охорони здоров’я-головний державний санітарний лікар України Віктор Ляшко. https://www.zoda.gov.ua/news/50483/z-25 ... g.facebook
Доктор Комаровский и эпидемиолог Андрей Александрин обсудят, какими должны быть условия в детских дошкольных учреждениях страны, чтобы малыши могли безопасно их посещать.
Андрей Александрин, эпидемиолог, руководитель Национальной экспертной группы по инфекционному контролю (NEGIC) NEGIC – Национальная экспертная группа внедряет программы по инфекционному контролю в медицинских учреждениях, предприятиях, салонах красоты, а также на уровне муниципального управления.
Девочки, не в качестве рекламы,а в качестве помощи. Работаю на фирме,которая обслуживает больницы,детские сады, столовые,рестораны . Так вот в виду последних требованиям к садам нужны закупки полотенец бумажных,антибактериальных мыл, дезинфекторов и антисептиков . Все это есть. И цены опта. Буду рада помочь. И доставка есть.