Итак, Вы теперь родитель школьника! Поздравляем, отныне в Вашей жизни и в жизни Вашего новоиспеченного школяра грядут большие перемены Давайте делиться впечатлениями об этом важном этапе жизни
YLIA, ну да я работающая мать, мне надо планировать тарифный отпуск и мне реально важно, когда будут каникулы - конец октября или начало ноября. и чем раньше я буду знать даты, тем больше шансов, что отпуск я с сыном проведу не в запорожье.
_______________________________ Налагоджую українську Если живешь бок о бок с драконом, изволь с ним считаться. Дж. Р. Р. Толкин
Міністерство охорони здоров'я разом з Міносвіти досі обговорюють формат роботи шкіл з 1 вересня в умовах пандемії коронавірусу.
Про це розповів головний санітарний лікар України Віктор Ляшко в інтерв'ю BBC України, яке було опубліковане 7 липня.
Точно, за його словами, відомо лише те, що 1 вересня діти до школи все ж підуть. Однак в якому форматі відбуватиметься навчання ще не вирішили.
"Можливо, доведеться обмежувати одночасне перебування дітей в класах. Розглядаємо варіанти, що, наприклад, математика буде в класі, а історія буде дистанційно проводитись. По змінах розводити. Думаю, що ці моделі ми напрацюємо. Спрогнозувати епідситуацію на вересень майже неможливо. Готуємось і до найгірших сценаріїв, до дистанційної освіти, до проміжних варіантів і до повністю повернення дітей до школи", - зазначив головний санітарний лікар.