Итак, Вы теперь родитель школьника! Поздравляем, отныне в Вашей жизни и в жизни Вашего новоиспеченного школяра грядут большие перемены Давайте делиться впечатлениями об этом важном этапе жизни
Девочки, никто свое вам не запретит кушать. Ну хорошо - типа нельзя. А если у меня нет денег заплатить за обед? Мне его бесплатно будут давать? Или тролить ребенка???? У меня там вообще ничего не ел, давала свое. Сейчас сказали можно.
Девочки, никто свое вам не запретит кушать. Ну хорошо - типа нельзя. А если у меня нет денег заплатить за обед? Мне его бесплатно будут давать? Или тролить ребенка???? У меня там вообще ничего не ел, давала свое. Сейчас сказали можно.
У нас в классе не было такой ситуации. Но сразу объявляли в прошлом году, что обязательное условие посещения ГПД обед в столовой, со своим туда никто не идет. На завтрак можно и свое, и в столовой на усмотрение родителей. На сегодня пока у нас в школе не давали никаких разъяснений, ждем.
Вчитель повідомила щойно: 1 вересня приходить клас на 11:00, буде один урок з класним вчителем (знайомство). 2 вересня приходити о 14.00. Останній урок (шостий) закінчується о 19.35. Для п'ятикласників сказали маски не обов'язково, за бажанням батьків одягати в коридорі чи столовій.
_______________________________ «Нації вмирають не від інфаркту — спочатку їм відбирає мову» Ліна Костенко
guerre,не ну если зарубится... то можно все. Мой вообще там ничего не ел, абсолютно.... за что я буду платить???? Но мы и на продленку почти не ходили. Бабушка согласилась его забирать.
Читаю и диву даюсь. Учимся как и раньше с 8.20 не сдаём ни копейки на печатные издания ( все книги с библиотеки) фонд класса был вроде 60 грн ( сделали перерасчёт вроде тоже пол года сдавать не будем) формы нет. Родительских собраний нет и не будет.
Були батьківські збори в четвер Я трохи запізнилася, заходжу в масці і розумію, що ще дві мами сидять з масками на підборідді, всі інші без масок
Мені подобається наш формат школи - на канцтовари здали 750 грн і закупили всім все, що треба, на зошити здали 550 і мене оминула необхідність навіть думати про якісь зошити-олівці-фарби Ото тільки на англ.мову треба папку,олівці - теж купили вже батьківським комітетом Все майно буде лежати в класі, форма і змінне взуття - у класній роздягальні, де тільки наш клас - там стелаж для корзин з взуттям і гачки підписані Рюкзак попросили маленький тільки для пляшки з водою та перекусом Форми нема, бажано діловий стиль Цей тиждень, коли буде спека, планую водити малого в класичних шортах і сорочці
Коротше, коли мене питали чи купили ми все до школи, я до 20 серпня (поки не поїхали з малим по взуття і штани) казала, що купили планшет і годинник і ми готові
24 дитини в класі в моєї похресниці в іншій школі 34 Дітей на уроки будуть забирати о 8.30, для кожного класу уроки будуть починатися в трохи інший час (і це в нас тільки молодша школа в будівлі) В наших з 8.40 до 12 приблизно (перші два тижні, потім буде і ГПД з різними гуртками)
За школу - 600 грн (500 - додаткові навчальні послуги, 100 - фонд школи) + 100 грн фонд класу, але це поки під питанням, бо треба купляти дезинфектори для дітей (так що, можливо, буде більше - в залежності від того наскільки швидко він буде закінчуватися) В МОН брешуть, що видає ВСЕ місцева влада - і дезинфектори для рук, і маски, і рідке мило, і паперові рушники, і дез.засоби для прибирання Наша школа просила ВСЕ, дали лише для прибирання, на інше - в листі написали, що розраховують на розуміння і підтримку батьків, оскільки гроші з фонду пішли на доплати медикам
_______________________________ Бо плач не дав свободи ще нікому, А хто борець, той здобуває світ.
Днями вирішила, що два тижні Вероніка в школу ходити не буде, а там, сподіваюсь, знов на ДО підемо, бо сенсу до школи ходити не бачу. Особливо у ці перші два тижні: +35, алергія, +2500 випадків щодня, неймовірний сморід лаку по всій школі... І як завжди намагаюсь знайти логічне пояснення, чому, коли було 200 випадків то сиділи вдома, а коли 2000 то йдемо до школи. Усі ці запобіжні заходи то курам на сміх.
Реально всем не угодишь. Я наоборот сижу, молюсь, чтобы школы работали. Мне и моему ребенку формат обучения мамой (по другому это не назовешь) не подходит.
Dijona,і я тихенько молюся, щоб ми пішли спокійно в перший клас і позаймалися нормально (з вчителем) хоч кілька місяців, бо формат "мама пригадай шкільну програму і вчи" мені взагалі не підходить
_______________________________ Бо плач не дав свободи ще нікому, А хто борець, той здобуває світ.
бо формат "мама пригадай шкільну програму і вчи" мені взагалі не підходить
Ха-ха, это Вы сильно просто хотите Сейчас же у них НУШ и мамины воспоминания не прокатят Потому что, мама, ну к примеру, не начинала учить деления с примера 81/27 И со сложением там тоже не все так просто
_______________________________ Фея от ведьмы отличается только настроением)))
zuzunka,в нас бабуся така ж сама вона дістане і себе, і малого і будуть обидва сидіти з кліпаючими очами,і мені жалітися один на одного ні-ні-ні, давайте школу будь ласка
-- Пользователь добавил некоторое время спустя --
Юлька85,я не хочу це чути і знати "я в домике"
-- Пользователь добавил некоторое время спустя --
Тільки що спілкувался з вчителькою з приводу фізкультури Інвентар (який на всі класи) заборонено - тому будуть просто гуляти Може через карантин і дойдемо до формату фінської школи, де діти гуляють за будь-якої погоди