zuzunka, не совсем - стенку дорастили к краю канала, чтобы получилать ниша. За холодильником и пеналом с посудомойкой который - вент канал и труба канализации, ну и за каналом трубы .
Скрытый текст. Нужно быть зарегистрированным и иметь 100 сообщений(я)(е).
Последний раз редактировалось Каріша 28 июн 2020 14:55, всего редактировалось 1 раз.
Каріша,багато місця вент. труба займає? Я вирішила тягнути поверх шафи.
Смотря какой диаметр. У нас там 100мм диаметром, то больше не было смысла делать. У нас кухня + зала так сказать, мне хотелось максимально "слить с пространством" , поэтому в потолок и никаких рейлингов . Да это самые верхние (там такое сервизно/праздничное /и что нужно от детей спрятать)только со стремянкой (даже для мужа), которая живет за дверью . Надеюсь придумать туда швафчик, чтобы и веник прятать, и стремянку, и стул складной.
Заказывали кухню в Вит мебель) живем с ней уже месяц, пока что довольны)
_______________________________ «… Аромат проникает в самую глубину, прямо в сердце, и там выносит категорическое суждение о симпатии и презрении, об отвращении и влечении, о любви и ненависти». Кто владеет запахом, тот владеет сердцами людей…» (с)
NONA, могу сказать по своему опыту, у меня бежевый глянец, то нормально ухаживать. На светлом глянце не видны отпечатки, как на темном. Я протираю меламиновой губкой фасады и
_______________________________ Фея от ведьмы отличается только настроением)))
Каріша,нене,она полностью глянец:) то так освещение падает)спасибо NONA,вообще не сложно, главное не запускать) а так, замша и средство дня стекла и зеркал мой лучший друг))))спасибо
-- Пользователь добавил некоторое время спустя --
Юлька85,я вспоминаю как меня все отговаривали от белой кухни)))мол, намучаешься)
_______________________________ «… Аромат проникает в самую глубину, прямо в сердце, и там выносит категорическое суждение о симпатии и презрении, об отвращении и влечении, о любви и ненависти». Кто владеет запахом, тот владеет сердцами людей…» (с)
YouLamour,11 років біла кухня Меркс і в мене жодних нарікань. А от меблі венге в кімнаті буде бісять неймовірно. Після закінчення ремонту всі меблі в іншій квартирі будуть білі, крім дитячої - там будуть світло-світло-сірі
Мию без засобу меламіновою губкою,потім просто протираю вологою ганчіркою. Стільницю мию якімсь Фрошем (універсальний), ну а від слідів чаю білу кам'яну мийку рятує розбавлений в воді доместос (тут , бо запах ). Але, якщо в домі живуть не такі хрюнделі як в мене, то можна і без цього обійтися. Я до появи малого і чоловіка прекрасно мила мийку раз в місяць, бо чашки одразу складала в посудомийку
Мені зараз нова біла спальня так подобається- вибрав інший текстиль і в кімнати вже інший вигляд і настрій. Поки сіро-рожевий, наступний буде - щось близьке до бірюзи. На новій білій кухні планую так само час від часу змінювати колір рамок, фіранки та подушки на диванчику.
_______________________________ Бо плач не дав свободи ще нікому, А хто борець, той здобуває світ.
bratulka, у меня бежевая каменная мойка) и тоже остаются следы от чая попробую доместосом)))
bratulka,я аж уявила собі , краса. Останнім часом теж більше схиляюсь до світлих відтінків у всьому. Кухня в мене сіра з салатовими фасадами, не набридла зовсім, а от коли надумаю міняти фасади то обов"язково на щось однотонне і світле. Дівчата, ви мене надихаєте
У мене була кам*яна мийка кольору ванілі: то все на ній залишалося, і від Чаю плями, і від буряку. Собі на цей раз взяла мигдальну, вона як раз І не надто світла, але і не темна, що її надто вибілював кремовий cif. Ми зробили кухню в середземноморському стилі з фасадами кольору Тіфані. Я передивилася на цей сіро-білий лофт і він мені Не подобався.
_______________________________ Inside my heart is breaking, my make-up may be flaking, but my smile...still stays on.