Я не совсем вещь ищу, магазин одежды в инстаграме увидела, но не сохранила. На Ладожской (или Каховской, подзабыла), по фото внутри похоже на Шалену моду, но не она) может кто-то подскажет?
Gali4ka,не знаю такі, щоб пришивалися і такі, щоб можна було як наліпку наклеїти на пенал/папку. Я замовляла в СП для садочка та вже майже не залишилось, а ТРЕБА. Дуже треба. Бо вже помінялися футболкою і шортами при тому,що в них роздягальня лише на 11 хлопців
_______________________________ Бо плач не дав свободи ще нікому, А хто борець, той здобуває світ.
Gali4ka,не знаю такі, щоб пришивалися і такі, щоб можна було як наліпку наклеїти на пенал/папку. Я замовляла в СП для садочка та вже майже не залишилось, а ТРЕБА. Дуже треба. Бо вже помінялися футболкою і шортами при тому,що в них роздягальня лише на 11 хлопців
bratulka,Юля, є два варіанти, перший, це надрукувати прізвище та ім'я на плівці, оракал називається, в будь-якому якому рекламному агентстві, можна клеить на все, другий варіант, це купити білу стрічку для підшивання низу штанів і написати на ній перманентним маркером прізвище та ім'я, можна и прив'язати до одягу і сміливо прати
Gali4ka, завтра піду за стрічкою та буду "творить" от я думала про друкарні та друкарські салони, але не була впевнена, що мене зрозуміють що я хочу
Оля2,шкода,. Замовляти не хочу, мені треба терміново, поки в нас ще хоч якісь речі залишилися я ж наївна була - думала ю, дитині 7, першачок, має вже розрізняти свої речі. А потім тато (64 рочки) прийшов з рибалки в чужій кепці і я зрозуміла, що дуже багато хочу від свого сина
_______________________________ Бо плач не дав свободи ще нікому, А хто борець, той здобуває світ.