Помогите найти координаты мальчика который недавно попал в аварию на шевчике, он был на мотоцикле, девушка умерла на месте. Есть люди которые хотят помочь но нужна точная информация, телефон, карта (настоящая, не мошенники). Спасибо
Золушка25, отправила вам в личку скрин с телефоном.
_______________________________ Да возвысит человек сам себя, да не унизит он сам себя; Ибо только он один себе друг и нет большего ему врага, чем он сам себе.
Клюква,біля парку Перемоги. Воно страшне, коли ти проїхав, а за тобою хлопок, потім схоже на вибух і полум'я.
Кажуть, що там ще і дитина була Чоловіки з вогнегасниками повибігали, машини зупинялися, підносили нові свої вогнегасники, намагалися дістати тросами людей з машини, бо вона реально палала. Рятувальники приїхала за лічені хвилини, але тут рахунок на секунди був швидка реально була надшвидкою, але, блін, там до машини наблизитися було просто нереально.
Знову БМВ, знову повний салон людей, і знову, за показами очевидців "чуділі" на дорозі.
_______________________________ Бо плач не дав свободи ще нікому, А хто борець, той здобуває світ.
Дитина таки була - 17-річна дівчина((( Фото страшні, а наживо ще страшніше(( а запах я, мабуть, ніколи не забуду(( Чоловіки, які вчора намагалися рятувати, отримали опіки незначні, але те, як вчора все ж була велика кількість людей, які попри небезпеку для себе , намагалися врятувати людей в машині, повертає мені віру в моїх співгромадян.
Зазвичай я проти коли люди знімають місце злочину чи трагедії, але в цьому випадку відео дурості, яка призвела до страшних наслідків, треба викладати. Може хтось злякається і не буде грати зі своїм та чужими життями.
Дивують люди, які намагаються виправдати дії водія, пишуть, що винен бігборд (так, його немає бути), але, якби не бігборд, то вилетіла б машина на зустрічні смугу, а там вчора такий немалий потік машин був, і було б більше жертв
_______________________________ Бо плач не дав свободи ще нікому, А хто борець, той здобуває світ.
а какое горе родителям! Еще не факт что те спасенные выживут. Ожог - страшная штука. А как тело забирать??? Карантин! Другая страна! Другая религия! Как лечить этих выживших??? Вот как то в 20 лет над этим не задумывалась. А теперь...
Ну с телами все попроще будет, в страховой есть пункт о посмертной репатриации, и обычно он условно обязательный при получении визы. С деньгами на лечение тоже проблем не будет. Но это все такой тлен, на фоне пережить эмоционально такую аварию.
По сути на нашей набережной хорошо бы роликовый отбойник установить, это прям хорошая штука.
Я так посмотрела видео, и не верю в занос , наверняка бмв пошло на обгон грузовика и не заметило Ниссан или решил что успеет проскочить
Вчера на Украинской в районе обеда передо мной БМВ с бляхой JUJ-[чего-то там] на скорости сильно превышающей разрешенную выписывала шашки на всех трёх полосах; и на светофорах тормозила по диагонали занимая две полосы Не эта ли БМВ на видео...