Фігню спостерігаю якусь я в сезоні новому Мандалорця А чекала так хороше хоч щось я Нема чого дивитися, от просто хоч бери і дивися Беременна в 16 чи Холостячку (при всій моїй любові до Мішиної, взагалі щось сумне і невеселе)
У мене таке враження, що вони його почали, щоб зрубити бабла на фанатах класичних частин без розрахунку, що буде рейтинг норм і продовження. А тепер тягнуть, бо самі не знають що знімати і після другої серії мене воротить від бебі Йоди цікаво, якби він зжерав по два немовляти людських за п‘ять хвилин, то сценаристи теж вважали б, що це дуже смішно і мило. Прям фу
_______________________________ Біда України в тім, що нею керують ті, кому вона не потрібна (М. Грушевський)
Жалуюсь - забула кодове слово від картки. Мені тепер банк не може телефоном допомогти, а у відділення їхати далеко і час треба знайти. Це вже з другим банком у мене така халепа, в перший так і не доїхала. Хз, чим я думала, коли ті кодові слова в договір писала
_______________________________ «Нації вмирають не від інфаркту — спочатку їм відбирає мову» Ліна Костенко
Ксюха, не-а. Я назвала пару варіантів - мимо. Склероз! В іншому банку взагалі тільки одна спроба в день) Підозрюю, що слово може бути однаковим в обох банках. Але картки отримувала давно і не пам'ятаю.
_______________________________ «Нації вмирають не від інфаркту — спочатку їм відбирає мову» Ліна Костенко
вот этот вопрос меня всегда ставит в ступор. Так как у моей мамы было две девичьи фамилии И всегда мысленно себе напоминаю: вторая, вторая девичья фамилия в кодовом слове
_______________________________ Жизнь состоит из рыданий, вздохов и улыбок, причем вздохи преобладают. О.Генри
Летучая_Мышь,я не знаю нащо вони його почали, але 2020 вже задовбав - мало того, що коронавірус, так і подивитися - скоротати час, нема чого. А так і надії на Мандалорця в мене були, а на малюка Йоду - ще більше. І все пішло 2020му під хвіст
_______________________________ Бо плач не дав свободи ще нікому, А хто борець, той здобуває світ.
ЩОйно намагались розвести мене в Олх. типу хотіла купити мою коляску дівчина з олх.доставкою і присилає посилання: каже перевірте, чи поступили гроші...я кажу: від олх нічого немає, напевне варто завершити бесіду. вона: верно, до свидания. і як їх земля носить...
А я на олх хотела даром матрас отдать. Ну мож надо кому. Звонит одна и говорит Заберу, если привезете))))) В Бердянск) ну да, 180х200, повезу) вынесла на мусорку - через 15 минут унесли)
А я на олх хотела даром матрас отдать. Ну мож надо кому. Звонит одна и говорит Заберу, если привезете))))) В Бердянск) ну да, 180х200, повезу) вынесла на мусорку - через 15 минут унесли)
Это ж надо а говорят скромность украшает))))
_______________________________ Мир двоих не понять миллиардам
mangust, Та да, мы тут чуть меньше, 160х200, по квартире носили - две люстры чуть не своротили, не говоря уж про всякие стульчики с барахлом. Ото и удивляюсь, как людям такие мысли в голову приходят. Не, нуавдруг вы тут такие как раз на грузовичке в Бердянск на выхи собрались... к морю... в ноябре