У меня сегодня, как никогда. Вернее, как давно не было, семь звездей и мандаринка И пусть весь мир подождёт.
_______________________________ Кто не поддерживает Роды свои и Веру свою в час годины тяжкой, тот отступник Рода своего, и не будет ему прощения во все дни без остатка. *** Жизнь – это зеркало, которое отражает для мыслителя то, что он, глядя в него, думает. Э. Холмс
mangust,я приехала к подруге, а у неё свята вода, меня ждёт Не знаю цену, но очень рекомендую.
_______________________________ Кто не поддерживает Роды свои и Веру свою в час годины тяжкой, тот отступник Рода своего, и не будет ему прощения во все дни без остатка. *** Жизнь – это зеркало, которое отражает для мыслителя то, что он, глядя в него, думает. Э. Холмс
Я реально сегодня провела нормальный рабочий день. В платье. С прической. С накрашенными глазами. Встретила заказ. Упаковала. Была не дома. Шла в 7 вечера, глазела на витрины, зашла в магаз... Блин, как в прошлой жизни)))))))
мій вечір буде креативним - мені треба з підручних матеріалів зробити дитині костюм для дефіле, бо наступний тиждень в школі тема "мода" коли я це сьогодні в вайбері прочитала, першою думкою було "загубити" довідку від лікаря, щоб ми не йшли в понеділок в школу потім полаяла себе і пішла питати в дитини ким він хоче бути він хоче бути.... елдерменом ви не знали хто це? я теж не знала а тепер роблю костюм з мусорних пакетів і коробки
_______________________________ Бо плач не дав свободи ще нікому, А хто борець, той здобуває світ.
blago7b, чУднО (куда ударение ставить?) время провели?)))
Прекрасно начали. Я в гостях до воскресенья. В лесу, без обязательств, с подругой и провизией
mangust,після третього зіпсованого пакета, який не хоче приймату ту форму,яку мені треба,я б вже пошила той сраний костюм за годину з тканини, але трбеа з підручних матеріалів короче, піжама не підходить
як сказала одна мама в чаті - моя улюблена рубріка "щоб батьки не сумували"
хоча, звісно, ми з малим насміялися поки обирали персонажа і придумували як його зробити спрчтаку він хотів бути танком кв-44, а ще краще танком Дора (сраний утюб )
_______________________________ Бо плач не дав свободи ще нікому, А хто борець, той здобуває світ.