Скрытый текст. Нужно быть зарегистрированным и иметь 50 сообщений(я)(е).
Напоминаем об актуальном, в преддверии выборов, правиле на нашем форуме.
2.10 Запрещается переход на личные оскорбления. Не всегда можно определить грань между дружеской насмешкой и реальным оскорблением, поэтому просьба избегать любых резких высказываний в адрес других участников форума. Уважайте друг друга, не коверкайте "ники", не фамильярничайте и не употребляйте нецензурные слова. Не забывайте, что по ту сторону экрана находится живой человек! Запрещено провоцировать собеседников своими высказываниями на некорректные ответы, разжигать конфликты при обсуждении спорных вопросов в темах.
Каждый человек имеет право на свою точку зрения. Вы можете не понимать, не разделять, не поддерживать мнение других людей, но это не даёт вам право оскорблять их. За нарушение правил будут выдаваться предупреждения. Убедительно просим обсуждать тему политики корректно.
2.10.3. Любые косвенные оскорбления и оценочные характеристики чужих действий и убеждений ("дебилы", "придурки", "дауны" и т.п.) будут расцениваться как попытка задеть пользователей и спровоцировать конфликт. Администрация оставляет за собой право решать что является таковой, а что нет.
"насєлєніє" , "нація", "суспільство" - це терміни з політичної філософії (і не тільки, але я вживаю саме в цьому значенні) між нацією і насєлєнієм є велика різниця - у сприйнятті важливих подій в історії, зокрема, як от Голодомор - це трагедія української нації і те, як окремі представники українського народу відносяться до подібного, умовно ділить представників на насєлєніє і на націю. Бо в тих, хто не насєлєніє, то жарт про сеньйор голодомор не заходить і обрати щось, що жартує таким чином зі сцени (зокрема для російського медійного простіру та ринку) в президенти не виходить. Цінності моральні не дозволяють. І "какаяразніца" теж не вкладається в голові. В насєлєнія світосприйняття і система цінностей інші і їм заходить і країна-простітутка, і жарти про політичну еліту, і жарти про Голодомор та Майдан або поясніть мені як можна обрати в лідери країни в стані війни того, хто відкрито і ницо знущався з країни і українців, з тих речей, які людина вважає важливими для себе?
Мене от сильно "передергиваєт" коли я бачу щурячу мордочку (хоча вже роздуло до пики) зеленського, але це моя проблема і все, що я можу це називати його і його прихильників тими ж словами, що він не гребував під час своїх виступів
-- 05 дек 2020 01:44 --
Kulya,ну я і лукаш, і гордона дивлюся. більше того - новини донбаса я теж Цікаво інколи послухати новини з дурдому. Хоча тепер можна і не дивитися - зелені прекрасно справляються за всіх. Он одна генпрокурорша чого вартує. А є ще голова КСУ, який 15 хвилин на своїй конференції казав фразу "ну так сталося". А ще є степанов і третякова
от кого не чутно давно так це Баканова і Авакова. Подібне синхронне мовчання на фоні безконтрольного словесного потоку генпрокурорши, якось трохи бентежить
_______________________________ Бо плач не дав свободи ще нікому, А хто борець, той здобуває світ.
В общем, уважаемые форумчанки, есть предложение собраться всем вместе, оставить где-то... очень далеко Порошенко, Зеленского, Януковича, Шария и тд тп. Ковид сюда же. Просто о женском поговорить.
Все мы скучаем за форумом. И знаем друг друга по 8-10 лет...
-- 05 дек 2020 01:51 --
bratulka, ну блин *населення* тогда уж
_______________________________ В последнее время вокруг стало столько вечно раздражённых людей, что даже как-то неловко при них радоваться жизни..))
Kulya,я в курсі як це слово пишеться українською Тому в мене воно і написано в лапках, бо поруч зі словом "насєлєніє" іде "какаяразніца". А, зазвичай ,"какаяразніца" саме російською
_______________________________ Бо плач не дав свободи ще нікому, А хто борець, той здобуває світ.
Kulya,і ви думаєте я переживаю з цього приводу?) Точніше буде сказати - зневага. Причини цього відчуття я вже назвала і не раз Важко поважати тих, хто зневажає Україну своїми вчинками
Kulya, а відповідь на це питання можна знайти кількома постами вище там же і запитання щодо цінностей. Але ми всі тут звикли, що відповідей на незручні питання не буде
Можете не ридати. Вас ніхто не змушує. Факт голодомору є, чи у вас знову своя правда? Набридло вже. Тисячі свідчень, фото, історій, через одного є в родині трагічні історії, зате знаходяться...
_______________________________ «Нації вмирають не від інфаркту — спочатку їм відбирає мову» Ліна Костенко
Kulya, ага, а Януковича называла зеком и другими нехорошими словами. Если часть населения страны выбирает зека или чмо президентом, это не значит, что страна от этого становится менее любимой.
Самое смешное, что сторонники любого президента, будь то Янукович, Порошенко, Ющенко и т.д. на выпады в адрес своего кандидата начинали того защищать. Да, по-разному, иногда тупо, иногда аргументированно, но защищать ЕГО. И только сторонники Зе отвечают, что не нужно называть президента чмом, потому что вы этим обижаете его электорат. То есть, по сути, они не спорят с тем, что он чмо, им обидно за себя любимых. Ну, лажанули, ребята, умейте признавать свои ошибки. А то, в 19м - "Хуже не будет", "Лишь бы не барыга", "Зеля наш парень". А в 20м - "Та я вообще далек от политики" и глазки в пол
_______________________________ Ничего... Выживем! В крайнем случае, из ума!