Site Logo

Текущее время: 19 июл 2025 00:32

Часовой пояс: UTC + 2 часа [ Летнее время ]

Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 68732 ]  На страницу Пред.  1 ... 3874, 3875, 3876, 3877, 3878, 3879, 3880 ... 4583  След.
Автор Сообщение
 Заголовок сообщения: Поговорим о нашей жизни
СообщениеДобавлено: 22 июн 2014 09:54 
Леди Совершенство
Цитата

ЗЖФ-зависима: 15 лет 11 месяцев 5 дней
Семья: замужем
Детки: Илюшка-хрюшка
Медали: 30
Сокровище форума (1) Я люблю ЗЖФ (1) Сердце форума (1) Автор статьи (1)
Путешественница (1) Квест. Победитель. (1) Квест. Участник. (1) Mafia for Ladies (1)
Благотворительная ярмарка (6) Участник субботника (1) "Свято наближається" (1) Скорая помощь форума (2)
Мудрость форума (1) Самый справедливый модератор (4) Тусовщица форума (1) К 10-летию форума (1)
Конкурс с папой (1) Мы помним и ценим Вашу победу (1) Валентинка (1) Автолюбители (1)
"Козацькі перегони" (1)

Очки репутации: 1297
Повысить репутациюПонизить репутацию
Увага! Адміністрація форума буде банити авторів повідомлень, в яких звучать антиукраїнські настрої, образливі вигуки, підтримка країни-агресора, тощо.

Информация
Увага! Заборонено писати про переміщення, місцезнаходження ЗСУ

Информация!
Якщо у вас є приміщення, в якому ви готові прихистити співгромадян у скруті - тисніть на кнопку "Надати житло".

Якщо ви потребуєте прихистку - тисніть кнопку "Знайти житло".

https://prykhystok.in.ua

Информация
Не можете покинути територію? Потрібна допомога?

Залиште заявку і наші волонтери зв'яжуться з вами протягом дня

https://www.ukrainenow.org/refuge

Правила
Скрытый текст. Нужно быть зарегистрированным и иметь 50 сообщений(я)(е).
Напоминаем об актуальном, в преддверии выборов, правиле на нашем форуме.

2.10 Запрещается переход на личные оскорбления. Не всегда можно определить грань между дружеской насмешкой и реальным оскорблением, поэтому просьба избегать любых резких высказываний в адрес других участников форума. Уважайте друг друга, не коверкайте "ники", не фамильярничайте и не употребляйте нецензурные слова. Не забывайте, что по ту сторону экрана находится живой человек! Запрещено провоцировать собеседников своими высказываниями на некорректные ответы, разжигать конфликты при обсуждении спорных вопросов в темах.

Каждый человек имеет право на свою точку зрения. Вы можете не понимать, не разделять, не поддерживать мнение других людей, но это не даёт вам право оскорблять их. За нарушение правил будут выдаваться предупреждения. Убедительно просим обсуждать тему политики корректно.

2.10.3. Любые косвенные оскорбления и оценочные характеристики чужих действий и убеждений ("дебилы", "придурки", "дауны" и т.п.) будут расцениваться как попытка задеть пользователей и спровоцировать конфликт. Администрация оставляет за собой право решать что является таковой, а что нет.

Профиль Отправить личное сообщение  

Заголовок сообщения: Re: Поговорим о нашей жизни
СообщениеДобавлено: 22 дек 2020 07:09 
девушка с характером
Цитата

ЗЖФ-зависима: 11 лет 10 месяцев 15 дней
Детки: Володимир
Медали: 8
Я люблю ЗЖФ (1) Сердце форума (1) Активный участник аукциона (1) Благотворительная ярмарка (4)
К 10-летию форума (1)

Очки репутации: 1632
zuzunka,а ну точно, вони і були картками на товари. А потім після Референдуму десь на початку 1992 з'явилися карбованці (хоча на них теж було слово купон, здається)
починалося все з 1,2, 10... А потім понеслося додавання нулів.

ЛС переповнена, сил читати/розбирати нема

СообщениеДобавлено: 22 дек 2020 11:04 
Невгамовна Нишпорка
Цитата

ЗЖФ-зависима: 15 лет 9 месяцев 17 дней
Детки: Владислав
Медали: 38
Я люблю ЗЖФ (1) Сердце форума (1) Автор статьи (1) KinoLady (1)
Квест. Победитель. (2) Квест. Участник. (1) Книголюб форума (3) Активный участник аукциона (4)
Благотворительная ярмарка (5) Участник субботника (2) Марафон постройнения (2) Кулинарный поединок на ЗЖФ (1)
"Свято наближається" (2) Marvel movies (1) Книжный клуб (1) Неспящая форума (1)
Патриотка форума (1) К 10-летию форума (1) Новогодний квест, 3 место (1) Подарок от Снегурочки (1)
В гостях у сказки (1) Участник фотоквеста (2) To Be A Woman (1) Кулинарные конкурсы на ЗЖФ (1)

Очки репутации: 2129
zuzunka,так, але в магазинах їх приймали лише в парі.

СообщениеДобавлено: 22 дек 2020 11:13 
Леди Совершенство
Цитата

ЗЖФ-зависима: 15 лет 4 месяца 27 дней
Семья: есть
Медали: 3
Я люблю ЗЖФ (1) Сердце форума (1) К 10-летию форума (1)

Очки репутации: 1087
и печатали эти купоны на ужасной бумаге, которая розлазилась через пару дней

СообщениеДобавлено: 22 дек 2020 13:49 
Леди Совершенство
Цитата

ЗЖФ-зависима: 11 лет 9 месяцев 7 дней
Медали: 4
Я люблю ЗЖФ (1) Благотворительная ярмарка (2) I'm lady (1)

Очки репутации: 971
Изображение

Это вообще что такое было crazy конечно завтра окажется что такого человека вообще никогда не существовало , но вообще любопытный разговор.

СообщениеДобавлено: 22 дек 2020 19:50 
девушка с характером
Цитата

Я люблю ЗЖФ (1) Сердце форума (1) Активный участник аукциона (1) Благотворительная ярмарка (4)
К 10-летию форума (1)

anuki,я думала такий цирк тільки в нас можливий. Луцький терорист, який чекав щоб його затримали і заручники, які от виключно випадково- колишні працівники силових структур ha-ha

А тут сині труси ha-ha

-P.S.- Навального опозицією не вважаю, він - таке, творіння Кремля, щоб не казали, що в мокшанії зовсім альтернативи путіну нема. Собак туди ж

СообщениеДобавлено: 22 дек 2020 20:55 
девушка с характером
Цитата

К 10-летию форума (1)

Я розумію, що в нас цирк в Облраді і міська рада на черзі, але нащо віслючок апокаліпсису преться в наше місто на свято? ну і нас і так в місті все не дуже добре, ще бідоносця не вистачає з його кармою ehh

СообщениеДобавлено: 22 дек 2020 21:40 
Воспламеняющая взглядом
Цитата

ЗЖФ-зависима: 13 лет 7 месяцев 18 дней
Медали: 16
Я люблю ЗЖФ (1) Сердце форума (1) Автор статьи (2) KinoLady (2)
Умники и умницы (1) Благотворительная ярмарка (3) I'm lady (2) Битва рукодельниц ЗЖФ (1)
Главная похудейка форума (1) Детское лето (1) Валентинка (1)

Очки репутации: 1351
zuzunka,память у тебя -super-

СообщениеДобавлено: 23 дек 2020 16:01 
Леди Совершенство
Цитата

ЗЖФ-зависима: 15 лет 1 месяц 29 дней
Медали: 13
Я люблю ЗЖФ (1) Сердце форума (1) Квест. Участник. (1) Благотворительная ярмарка (5)
Неспящая форума (1) К 10-летию форума (1) Я люблю Україну (1) Весенний шабаш. Победитель. (1)
Марафон английского (1)

Очки репутации: 1636
Шо думаєте з приводу Сєнцова?
Из ФБ Anatolii Dovhaniuk
Цитата:
Написав короткого дописа про Сєнцова і одразу набігли його захисники, які почали волати, що я не те почув. Через це вирішив потратити дві години власного часу аби зробити повний розбір інтерв”ю з мітками часу. Посилання на ролік буде в першому коменті, аби кожен міг переконатися у моїх словах самостійно. Певно почну з висновків — з вірогідністю близько 90% Сєнцова було завербовано в той чи інший спосіб, з вірогідністю 80% це інтервью мало на меті лише одне — вкласти думку про необхідність пенсії Порошенка. Тепер починаю розбор і по ходу справи буду росказувати, чому саме я прийшов до вищенаведених висновків. Перше що вбило — пропозиція (3.35) Сєнцова міняти полонених на певну кількість води — на бочку, на цистерну, таке. Він що, не розуміє, що у пуйла від 4 до 6 мільйонів заручників, яких він легко продасть, створивши нам економічний, логістичний і епідеміологічний колапс!Починаючі з 12.53 починає транслювати установку на неможливість вирішення проблеми Криму та Донбасу воєнним шляхом, декілька разів це повторю. Росказує що в Пуйла гроші, в пуйла бомба, в пуйла армія — хоча чим далі тим більш очевидно, що і грошей вже зовсім не стільки скільки треба для агресії, що армія не боєздатна окрім дуже невеликої частини, та і до бомби вже є питання, але Сєнцов продовжує нав”язувати стереотипи, актуальні на 2014 але не зараз. На 14.12 остаточний, безумовний і безапеляційний висновок Сєнцова — не зможемо. На 15.38 Зеленський отримав спадщину, він нічого вдіяти не може — а чого тоді перся і доводив, що зможе? Не знав і перся — так це ще гірше. 16.11 Сєнцов прирівнює Пороха до Овоча ЩО!?!? без коментів. На 18.02 знайшов у Зе сильний характер — мовляв інакше не пішов би в президенти. І знов — ЩО!?!? Далі традиційно — на 18.36 Порох не зламав систему, помилки Пороха на 18.39 і одразу твердження що Зе робить дороги на 18.41. тобто пряме протиставлення — помилки-дороги. На 21.22 заявив що не збирається нічого радити Зе і не тільки Зе а взагалі кому не будь (тут я приготувався вибачатися перед суспільством за мій попередній допис, але ніт, бог милував, на жаль). Потім заява що не бачу потреби щось робити з політичними питаннями 22-ї хвилини пару хвилин. І одразу на 24.25 я от говорю - ознаки внутрішнього протиріччя, тобто ознака зовнішнього втручання в процес мислення і мотивації. Запропонував дати волю російськомовним книжкам на 28.40, тезис “Не треба розділяти” виліз на 30.02. Примітивне розділення на “Наші не наші” тільки по питанню Крима, наче нема інших болючих точок гібридної агресії 3107 (ознака зовнішньої запрограмованості на спрощення і одному питанні). Заявив що Зе не є проросійським на 34.44, потім пообіцяв, що після зе прийде таке, що ми будемо волати “Де наш зе” - 35.04. Ну і рівнесенько за 10 хвилин до завершення інтерв”ю, в кульмінаційній точці часу, перехід до основного питання — Порох має піти бо великий антирейтинг з 37.22 Десь півтори хвилини — грубо кажучи 3% часу інтерв”ю лише на вступний тезис головної думки — непогано так — ефективно закріплює в мозку слухача потрібний маркер. Далі розмови що критика пороха як образа почуттів віруючих на 38.06. Потім вже звичне звинувачення що Порох задавив всіх проукраїнських політиків і не дає голови підняти — 38.48 (аж цікаво — чи Порох їх палками лупцює, чи ремінем б”є, щоб не вилазили, бо жодного в упор не бачу). Далі, щоб глядач не забув відверта брехня про 70% негативного рейтинга Пороха на 39.00, хоча за негативним рейтингом бубачка вже обігнав і в Пороха давно не 70% а ледь не втричі менше. Ну і щоб остаточно закріпити головну думку інтервью - як порох не піде то ми обов”язково програємо, без варіантів програємо 39.36. Далі пішли питання від глядачів — на питання про катування і НЛП-програмування відповідати відмовився на 40.00, Савченко це трагедія а не зрада, не треба рівняти всіх, хто пройшов полон, нагадав що не сталінські часи, не треба одразу звинувачувати (наче хтось його в чомусь звинувачував, поки він не почав вносити деструктив) на 40.30. Тобто дуже хочеться піти від неприємного питання а чи не зламали тебе, хлопче? Найкращого президента не було в Україні не було (всі огидні, я правильно зрозумів?) на 43.15. Далі знов ознаки намагань приховати щось з минулого - мене ламали але не зламали на 43.54. І вишенька - я не даю поради 44.10, меньше ніж через 10 хвилин, після того як порадив Пороху негайно здатися, бо всі програємо.
Як на мене виводи очевидні і більш ніж обґрунтовані. Сєнцову довіряти не можна в жодному разі.

- Это невозможно!
- Возможно, если ты в это веришь.

СообщениеДобавлено: 23 дек 2020 23:05 
Леди Совершенство
Цитата

ЗЖФ-зависима: 14 лет 2 месяца 15 дней
Медали: 4
Я люблю ЗЖФ (1) Сердце форума (1) К 10-летию форума (1) Конкурс стишков-пирожков (1)

Очки репутации: 1162
Татьяна1982 писал(а):
и печатали эти купоны на ужасной бумаге, которая розлазилась через пару дней

У меня диплом был на обратной. Стороне купонов напечатан. В 1994 году. Практика была в издательстве и нам отдали пачку бракованных купонов и мы дипломы свои распечатывали. Бумагу попробуй купи...
Бумага была у купонов как для высокой печати. Газетная, но не совсем тонкая, если я не ошибаюсь... давно было. Офсет только входил тогда в работу

СообщениеДобавлено: 18 янв 2021 22:32 
Леди Совершенство
Цитата

ЗЖФ-зависима: 15 лет 1 месяц 29 дней
Медали: 13
Я люблю ЗЖФ (1) Сердце форума (1) Квест. Участник. (1) Благотворительная ярмарка (5)
Неспящая форума (1) К 10-летию форума (1) Я люблю Україну (1) Весенний шабаш. Победитель. (1)
Марафон английского (1)

Очки репутации: 1636
Изображение
какая интересная штука - жизнь ha-ha

- Это невозможно!
- Возможно, если ты в это веришь.

СообщениеДобавлено: 18 янв 2021 23:17 
девушка с характером
Цитата

К 10-летию форума (1)

LIra,я не розумію куди пропали робітники секти "анафема бізнесу на крові"? їх же скільки було - волали і ридали, що барига збагачується на крові хлопців, навіть, посилалися на якісь статті в Форбсі (правда, Форбс не курсі були, що вони опублікували рейтинг, де Порошенко збагатився :dntknow:), а тепер всі мовчать. всі пропали (с). що за масове зникнення громадян, а арсенборисич мовчить? ha-ha

-- 18 янв 2021 23:20 --

-P.S.- Я тут пригадую, хтось писав на початку преЗедентства, що в нього в команді "кожен бріліант" просто. Чомусь пригадалося- в 16 років мрієш про надзвичайного, в 30 розумієш,що надзвичайних до фіга, нормального б знайти ha-ha

СообщениеДобавлено: 18 янв 2021 23:23 
справжня мавка
Цитата

ЗЖФ-зависима: 15 лет 6 месяцев 6 дней
Детки: Двое из ларца
Медали: 19
Я люблю ЗЖФ (1) Сердце форума (1) Почетная невеста форума (1) Почетная мамочка форума (1)
Путешественница (1) Квест. Победитель. (1) Благотворительная ярмарка (3) Марафон постройнения (1)
Marvel movies (2) К 10-летию форума (1) Новогодний квест, 3 место (1) Мы помним и ценим Вашу победу (1)
Участник фотоквеста (2) Я люблю Україну (1) Марафон английского (1)

Очки репутации: 854
LIra писал(а):
Изображение
какая интересная штука - жизнь ha-ha

А для тех, кто в танке? ))

Изображение

СообщениеДобавлено: 18 янв 2021 23:27 
девушка с характером
Цитата

К 10-летию форума (1)

Летучая_Мышь,зелене чудо продало права на Лігу Сміху каналу СТС ha-ha

СообщениеДобавлено: 18 янв 2021 23:49 
справжня мавка
Цитата

ЗЖФ-зависима: 15 лет 6 месяцев 6 дней
Детки: Двое из ларца
Медали: 19
Я люблю ЗЖФ (1) Сердце форума (1) Почетная невеста форума (1) Почетная мамочка форума (1)
Путешественница (1) Квест. Победитель. (1) Благотворительная ярмарка (3) Марафон постройнения (1)
Marvel movies (2) К 10-летию форума (1) Новогодний квест, 3 место (1) Мы помним и ценим Вашу победу (1)
Участник фотоквеста (2) Я люблю Україну (1) Марафон английского (1)

Очки репутации: 854
bratulka писал(а):
Летучая_Мышь,зелене чудо продало права на Лігу Сміху каналу СТС ha-ha

Які ж вони не розумні :vaco: ну почекали б вже

Изображение

СообщениеДобавлено: 19 янв 2021 00:38 
Незнакомка/мец
Цитата

ЗЖФ-зависима: 5 лет 5 месяцев 23 дня

Очки репутации: 1
anuki писал(а):
Изображение

Это вообще что такое было crazy конечно завтра окажется что такого человека вообще никогда не существовало , но вообще любопытный разговор.

Сама була в шоці! Чесно не думала що ото мурло буде вдаватись до таких засобів. Але ж ні, як кажуть всі засоби є хорошими, якби голова на плечах була.

Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 68732 ]  На страницу Пред.  1 ... 3874, 3875, 3876, 3877, 3878, 3879, 3880 ... 4583  След.