Сашунечка, я что-то пропустила? С свободой тебя! Однозначно если типа из-за такого уволили, то просто искали наверное предлог. Впереди ждёт однозначно лучшее, не жалей помню ты писала что по зарплате совсем не очень было. А значит жалеть нечего. Киев- большие возможности bratulka,i що ото за настрій такий? На вулиці така гарна погода, бери малого і на санчатах ідіть кататись
NONA,настрій такий, бо я не розумію - мені дісталася дитина, яка не розуміє простих речей, чи садист, який з мене знущається. Я схиляюся до другого варіанту. Бо вчора зошит летів з вікна через тему "дециметри". Добре, що саме це вікно виходить на балкон і це було ефектно, але не страшно. На цьому ДО почалось і закінчилось. Напишу заяву, що нас не було і хай в школі потім ці теми вивчає з людиною, яку вчили навчати дітей. Наша свята вчителька, до речі, до цього готова і просила батьків не нервувати через ДО та завдання, вони потім все повторять. Щастя, що в нас всі батьки адекватні і ніхто не просить ні додаткових занять, ні скаржиться на те, що їх мало всі купою в щоці і ніхто не хоче нічого робити і сподіваються на диво обожнюю наш клас
Але справа в іншому - в чаті ОСББ і сусідці, яка знає подобово квартиру поруч. І те, що я повелася на її провокацію, а потім прискакала її знайома з іншої квартири. Довелося заткнути досить грубо обох курок. Бісять мадами, які можуть гвалт влаштовувати виключно стадом, а поодинці, коли їм ставиш неприємні питання і тицяєш носом у їхні помилки та порушення (а вмію я це дуже добре), швидко замовкають і ображаються. Зла більш на себе, що повелася на провокацію від "престарелой нимфетки" (вона реально так виглядає, бабі під 50, вона в чаті підписана Ленусик і серденька поруч раніше була Лоліточка чи якось так ) оцим "Юленька" та "ти" та не стрималася і скотилася до їхнього рівня "базарних бабок". Але хвалю себе, що стрималася після фрази "знайдіть собі чоловіка" і не порадила їй краще слідкувати за своїм, який орендує свої ж квартири і ходить туди з різними бабами По ітогу таки бабки обидві вибрали на відповідати на незручні питання, де їх відкрито і з доказами було визнано брехухами, а третя (молодша, яка живе тут півроку, намагалася довести щось по ситуації, яка була в 2017 році з людьми, яких вона не знає, бо вона неправильно прочитала повідомлення ) написала потім, що не те мала на увазі і попросила мене все ж таки ввійти в її положення і виконати її просьбу - не проводити ремонт вдень, коли спить її дитина тепер нічого не обіцяю. все буде залежити виключно від присутності сусідів знизу, які мені подобаються і в яких теж є дитина. Якщо вони будуть, то дівці пощастило, ну а ні, то буду дотримуватися принципу, що сама дівка в чаті і озвучила - я в своїй квартирі, що хочу, те і роблю вона теж образилася і не зрозуміла іронії
Люди безмежно цікаві. Жівуть в багатоквартирному домі і не в курсі (хоча я постійно проводжу інформаційну роботу) елементарних правил, що закріплені законами. Що правило - моя квартира, що хочу, те і роблю - має межі - не можна запускати петарди балкону (бо людям знизу зробили дірку в блоці кондиціонера), не можна ремонт робити на вихідних і гулянки вночі теж не можна влаштовувати. Там тиї законів нещасних всього 3 (і порівняно з іншими ще написані досить зрозуміло) і 1 документ від Запорізької Ради. Всьо. Година часу і ти в курсі своїх обов'язків і прав. А найцікавіше, що коли самі порушують, то все норм а як їх "ображають", то "правление должно вмешаться" і зробити все за них - "призвать нарушителей к порядку" (цитата з групи).
Вчора хотіла плюнути на все і хай сидять в своєму багні і гадять один одному на голову - десь 40% повністю заслуговують на це. Шкода інших - нормальних людей. І себе, бо жити в багні не хочу. Так що довелося вчора брати себе в руки і не кидати все, а, навіть, займатися Тепломережами і їхньою аварією - писати і пояснювати що сталося з батареями. Але все одно за те, що не стрималася, на себе зла. І що досить нетактовно вказала на брехню тіток і присоромила їх при людях. Але накіпіло просто
найцікавіше буде, коли курки прийдуть за допомогою до правління щодо судів з Нашим містом так, я в правлінні і документами цими займаюся також. А настрій в мене непостійний - можу захотіти підказати як краще і простіше і документами поділитися, а можу відправити за платними підказками до адвоката та збирати по всіх інстанціях документи самостійно
-- Пользователь добавил некоторое время спустя --
Сьогодні поїхала за місто- спілкуватися з природою та "заземлятися". Тепер би до міста доїхати назад
_______________________________ Бо плач не дав свободи ще нікому, А хто борець, той здобуває світ.
Стараюсь быть на позитиве)))) Но епт, объясните мне пожалуйста, как может быть не очищена от снега стоянка для авто возле супермаркета?
_______________________________ Кто не поддерживает Роды свои и Веру свою в час годины тяжкой, тот отступник Рода своего, и не будет ему прощения во все дни без остатка. *** Жизнь – это зеркало, которое отражает для мыслителя то, что он, глядя в него, думает. Э. Холмс
bratulka, чат осмд это всегда весело и интересно) Повадились нам бросать квитанции за тепло посреди двора. Могут и в лужу. Я поругалась с тем, кто носит их. Стали бросать кучу в один подъезд. Я поначалу ходила, разбирала, разносила по подъездам. А потом мне надоело. Потому что другие, кому положили в подъезд, свои забирали, а остальные валялись там и никто не знал. В этот раз я написала в чате, что мол, кому надо - заходите забирайте свои бумажки на подоконнике. И что? Ленивая я баба, могла бы и по квартирам разнести всему дому)))))
mangust,от ледацюга яка Я в принципі прекрасно розуміла на що саме погодилась і мені не важко виконати ту роботу, яку я вмію і роблю автоматично. Але чомусь лбди забувають, що зарплатню я не отримую і оце "ми вам в ОСББ сплачуємо" = ви сплачуєте собі за ліфти, за прибирання двірником будинку і навколо, за світло на майданчиках. А аж ніяк не за безкоштовні послуги юриста 24/7 та точно не за те, що "правленіє должно наказать тех, кто машини плохо паркуєт во дворе" порада, що вони особисто можуть викликати поліцію і поскаржитися, знову відповідь - "ми жє вам платім" деяким так і хочеться сказати - що в них грошей на мої послуги ніколи не вистачить а сусідка-орендар 8 місяців сиділа тихо після випадку, коли її квартиранти на Великдень почали зясовувати стосунки, битися в загальному коридорі і ломитися в мої двері серед ночі. Їй мало було цирку в поліції, протоколів. Реально сиділа тихо, а тепер вирішила блимкнути про свої незаконні перепланування квартири і переноси мокрої зони в кімнату вона теж забула. а я ні, в мене всі протоколи в наявності
_______________________________ Бо плач не дав свободи ще нікому, А хто борець, той здобуває світ.
Пише мені сьогодні, що їй голова пообіцяв забанити, якщо вона буде писати хамство на адресу правління, а "вона має такі ж ПРАВА як і всі" Пишу, що вона і ОБОВЯЗКИ має такі ж як усі. Відповідь - ви там всі однакові в правлінні, собі робити преференції Кажу - давайте до нас, поділюся частинами "переференцій", наприклад, отримуванням листів від ком.служб про ремонти і скидання їх в чаті, а потім поясненнями, що в квартирах ствло холодно, бо в котельні аварійні роботи, а не голова - козел, прикрутив при чому як в загальному чаті, так і в ЛС дублюють одне і те саме питання. А от образи, гівно і особисті претензії- виключно в загальний чат. Як і дурні відосики/картинки на свята. на ВСІ свята
Cattleia,всі в курсі, що зарплатня тільки у голови - 2 мінімалки (яку він на бензин витрачає і на безкінечні роздруківки для всіх служб і чиновників) та в бухгалтера- мінімалка. Всі інші - задарма. Це пишеться кожні 2 тижні стабільно. Але все одно "ми вам платім, ви должни". деякі намагатися вдаватися до маніпуляцій - ну ви ж можете це зробити, ви ж знаєте як, то зробіть, вам що шкода чесно відповідаю, що шкода мого часу і що зробити щось в рамках моїх знань і вмінь безкоштовно я можу лише тим, хто мені подобається, або коли є настрій "причинять добро". І люди реально ображаються і не розуміють чому після образливих слів на адресу (в тому числі і мою) в мене нема бажання робити щось для них короче вчора був настрій - фулюди
а ще мені сподобалося на зборах - мадам, яка не схотіла йти в ревізійну комісію, бо в неї нема часу на це, кричала, що мінімалка доя бухгалтера - це забагато і 2000 грн на рік закладені в видатки на послуги юриста - це багато, бо (Увага!) в нас в домі є і бухгалтер, і юрист, і вони б могли для ОСББ зробити все безкоштовно ну юрист в принципі може (2000 закладені на сплату судового збору, насправді), але бухгалтер КОЖНОГО місяця має на 132 кіартири зробити розрахунки, роздрукувати, розвести по підїздам, потім фіксувати всі оплати та надавати це і постійні відповіді на інколи дуже дурні питання.
bratulka, наші теж думають, що голова і правління працюють за космічні суми. А насправді зарплата лише у голови - мінімалка. Одна активна дамочка постійно мені в чаті закидає, що огорожу навколо дому ми поставили собі, бо боїмось людей і машин, що їздити транзитом двором. А те, що замки вже п'ять разів ламали люди, які звикли ходити через наш двір - це вигадки, бо ніхто так не робить. І ми замки змінюємо просто так, щоб життя всім ускладнювати. Завтра мені і голові цілий день треба розбирати протоколи голосування дому. Звісно я це роблю безкоштовно. Охочих допомогти 0, поговорити які ми скотиняки - половина чату)
_______________________________ «Нації вмирають не від інфаркту — спочатку їм відбирає мову» Ліна Костенко
Кира,знаєш, я кожного разу думаю - нафвг воно мені треба. потім розумію, що ситуація реально "або робиш сам, або живеш в болоті" так хоч би вже не писали образи та закиди, які взагалі не відповідають дійсності.
І на контрасті батьківський чат, де ми вітаємо іменників, я кидаю звіти, пишу сто раз якщо є питання, то пишіть, а мені дівчата пишуть - давай ми тобі будемо за бензин компенсувати та хоч не здавай в фонд, бо ти витрачаєш свій час, а ми користуємось. Мені просто пощастило з класними батьками чи реально є в нас люди, які знають як це заробляти гроші і скільки вартує чужий час і що ніхто нікому не винен цей час дарувати безкоштовно? нема срачу, звинувачення і образ. Так теж виявляється можна Так в ОСББ бухгалтерія ще більш прозора, бо 95% відсотків через безготівковий розрахунок. Інші 5% - купили ліхтарі на вулицю з чеками і вони світять вже, їх видно, що вони є і все одно- ви там щось крадете, собі преференцій наробили
blago7b, ага, а как может быть не почищен ДВОР СКЛАДА СТРОИТЕЛЬНОГО МАГАЗИНА??? я еле с матами оттуда выехала.... влепила на гугл картах отзыв, а то вишь все 5+