vitaminkabv,удачи! Как вариант с инструктором проехать маршрут от дома до работы. Накатать дорогу, а потом уже самой пробовать. . Пораньше выехать, так чтоб не сильно много машин было.
zuzunka, маршпут откатанный с инструктором на его машине много раз. На работу я еду уже после часа пик, мне примерно на 11 +/-. Поэтому нужно просто сесть и поехать
_______________________________ Женщина должна быть, как Солнце…Ожидаемой…Согревающей… Обжигающей…Испепеляющей…И просто быть яркойи красивой…
Як же я чекаю весну! Нарешті зійшов сніг з моєї клумби за будинком і ми пішли перевіряти. Таки не даремно я туди восени закопала майже 400 гривень! Стирчать вже крокуси, гіацинти і подекуди тюльпани. Не трошечки і все буде квітнути!
_______________________________ «Нації вмирають не від інфаркту — спочатку їм відбирає мову» Ліна Костенко
Сашунечка,нє, там вузенька полоса під будинком, навіть не з мого боку. Чекаю завершення будівництва другого будинку і впорядкування території, мені ще клумбу обіцяли. Велику і на мій бік. Я просто не можу нічого не саджати і не колупатися в землі
_______________________________ «Нації вмирають не від інфаркту — спочатку їм відбирає мову» Ліна Костенко