А я рада, що завтра не в школу. Бо я ніяк не звикну вставати на першу зміну і годувати дитисько. Думаю, вони там за пару днів розберуться, а я поки що посплю)
_______________________________ «Нації вмирають не від інфаркту — спочатку їм відбирає мову» Ліна Костенко
Тобі смішно, а я з навчання вчора приїхала о 22, потім ще працювала, потім робила ДЗ з малювання, бо у когось ручки-крючки (до речі, на 10 нафеячила) і спати лягла о 2 ночі. А вставати о 6, будити-годувати. Я хоч завтра посплю, бо сьогодні ще свою домашку з дизайну робитиму.
_______________________________ «Нації вмирають не від інфаркту — спочатку їм відбирає мову» Ліна Костенко
наконец-то я установила дома интернет но Киевстар немного огорчил(( пошла в магазин узнать за смену адреса, сказали надо менять тариф и приходить аж в октябре (дело было 03.09) решила во вторник позвонить уточнить, в итоге оператор сказал менять тариф не надо, завтра к вам придет мастер и вчера я могла спокойно смотреть онлайн, а не скачивать на телефон, потом опять на комп
_______________________________ обращаться ко мне на ты