Тепер, щоб згенерувати COVID-сертифікат потрібно зайти в застосунок чи портал, натиснути «Отримати сертифікат», і все — сертифікат генерується. Раніше у застосунку потрібно було підписувати запит на сертифікат Дія.Підписом та обличчям. На порталі використовували електронний ключ та Photo ID. Зараз достатньо авторизуватися через BankID чи Mobile ID і зробити декілька кліків.
Згенерувати сертифікат у застосунку. Оновіть застосунок Дія до останньої версії в AppStore або Google Play (3.0.18 для iOS, 3.0.14 — Android) - Натисніть «Послуги» та виберіть пункт «COVID-сертифікати» - Далі натискайте на кнопку «Отримати сертифікат» - Поставте галочку, щоб дати згоду на передачу даних з Електронної системи охорони здоров’я в Дію.
Згенерувати сертифікат на порталі. - Авторизуйтеся на порталі - У меню «Послуги» натисніть пункт «Здоров’я», а потім — «COVID19-сертифікат про вакцинацію» - Дайте згоду на передачу даних з ЕСОЗ у Дію.
Олененок,в инсте и телеге все есть. Ютуб и фб блокируют почти моментально. По всему миру протесты, не всегда мирные, жёстко стали подавлять.
Я если честно не слежу, все везде врут, надоело уже. Вот на днях вышел пост Ножевниковой - "корпорация монстров", все как всегда в стиле: мы все умрем, прививайтесь или смерть и прочее. И в комментах там такое же. Потом пишет про определенную больницу, что там ужас и кошмар. А на самом деле там еще не ужас и кошмар и даже врачи без масок ходят , это при эпидемии то... (ну здесь вообще как-то особо о масках не заморачиваются). А если по факту: мест мало, потому что все как всегда. Не так много заболевших в процентном соотношении, просто городские власти сначала ждут, когда само собой рассосется, а только тогда, когда ситуация швах открывают резервные отделения. И еще и тупо врачам не доплачивают ковидные, позорище. Я уже не знаю, может они в сговоре в частниками... Там сутки стационара 5-6 тыс. "эконом" без лечения. Вот и получится скоро: отделений мало, поэтому "о ужас, больные даже в коридорах или откзываются принимать". Так было в прошлый год, так будет в этом.
_______________________________ Очарованных девушек в Мире много, Доживая до женщин, они сдаются...
Звідки черги швидких, експерементальні ліки від ковіду, чому деякі країни призупинили вакцинацію молодих Модерною, що не так з Пфайзером, кому треба вакцинуватись, а кому це зайве та ще багато іншого.
Звідки черги швидких, експерементальні ліки від ковіду, чому деякі країни призупинили вакцинацію молодих Модерною, що не так з Пфайзером, кому треба вакцинуватись, а кому це зайве та ще багато іншого.
Наши семейные врачи про наши вакцины не знают толком ничего. Одни говорят самая лучшая вакцина Короновак, другие только Пфайзер. И они прорываются штамом Дельта.
Дівчата, хто в курсі: якщо нема сімейного лікаря, де можна буде отримати сертифікат про вакцинацію? сестра живе в Білорусі, приїде в листопаді і хоче вакцинуватись. зробити вакцину моуть будь-де, а от як з сертифікатом - не розуміємо...
Дівчата, хто в курсі: якщо нема сімейного лікаря, де можна буде отримати сертифікат про вакцинацію? сестра живе в Білорусі, приїде в листопаді і хоче вакцинуватись. зробити вакцину моуть будь-де, а от як з сертифікатом - не розуміємо...
Аліна, я тобі скажу що і наявність сімейного лікаря не завжди допоможе не можу сказати за всі клініки, але в віта-центрі мені вручила сімейна лікарка сертифіукат жовтого кольору на пів-року... я вже в офісі це неподобство розгледіла, зателефонувала, і спитала якого ж фіга мені не те видали?? дівчата в реєєстратурі трішки розгубилися, десь пішли спитали, і зясувалось, що сімейний лікар видає ситрифікат лише на півроку, а я якщо хочеш нормальний на рік, то дія тобі в поміч, там формуй, а потім заходь на портал, скачкуй пдф файл і сам його роздруковуй, ото якось так
сімейний лікар видає ситрифікат лише на півроку, а я якщо хочеш нормальний на рік, то дія тобі в поміч, там формуй, а поті заходь на портал, скачкуй пдф фалй і сам його роздруквуй, ото якось так
Це якісь нововведення? В мене на звичайному папірці роздруковано сімейним лікарем. На рік.
_______________________________ «Нації вмирають не від інфаркту — спочатку їм відбирає мову» Ліна Костенко
сімейний лікар видає ситрифікат лише на півроку, а я якщо хочеш нормальний на рік, то дія тобі в поміч, там формуй, а поті заходь на портал, скачкуй пдф фалй і сам його роздруквуй, ото якось так
Це якісь нововведення? В мене на звичайному папірці роздруковано сімейним лікарем. На рік.
не можу нічого сказати, можливо то така біда лише у віта-центрі
Если у нее есть паспорт Украины, то семейный врач не нужен. Делает вакцинацию, после первой можно сразу попросить распечатку о первой дозе. Затем вторую. Установить Дию и там сертификат получить.