Тепер, щоб згенерувати COVID-сертифікат потрібно зайти в застосунок чи портал, натиснути «Отримати сертифікат», і все — сертифікат генерується. Раніше у застосунку потрібно було підписувати запит на сертифікат Дія.Підписом та обличчям. На порталі використовували електронний ключ та Photo ID. Зараз достатньо авторизуватися через BankID чи Mobile ID і зробити декілька кліків.
Згенерувати сертифікат у застосунку. Оновіть застосунок Дія до останньої версії в AppStore або Google Play (3.0.18 для iOS, 3.0.14 — Android) - Натисніть «Послуги» та виберіть пункт «COVID-сертифікати» - Далі натискайте на кнопку «Отримати сертифікат» - Поставте галочку, щоб дати згоду на передачу даних з Електронної системи охорони здоров’я в Дію.
Згенерувати сертифікат на порталі. - Авторизуйтеся на порталі - У меню «Послуги» натисніть пункт «Здоров’я», а потім — «COVID19-сертифікат про вакцинацію» - Дайте згоду на передачу даних з ЕСОЗ у Дію.
blago7b, не поняла. Провокация с моей стороны? Не. Я только посмеялась. Поняла я, конечно. Просто представила, как я бегу кому то что то покупать) хотя меня просили тоже. Соседи.
Последний раз редактировалось mangust 20 окт 2021 21:48, всего редактировалось 1 раз.
blago7b, не поняла. Провокация с моей стороны? Не. Я только посмеялась. Поняла я, конечно. Просто представила, как я бегу кому то что то покупать) хотя меня просили тоже. Соседи.
Да ты не причём)) Соседи просили что то эдакое?) Чего сейчас нельзя купить, холодильник? Привезут на дом
_______________________________ Кто не поддерживает Роды свои и Веру свою в час годины тяжкой, тот отступник Рода своего, и не будет ему прощения во все дни без остатка. *** Жизнь – это зеркало, которое отражает для мыслителя то, что он, глядя в него, думает. Э. Холмс
А что такого « скуплюсь за вас» есть уже много лет, регулярно пользовалась Мне иногда проще заплатить 100 грн за то что бы купили и привезли, чем тратить 100 грн на такси туда- обратно. Ребята просто расширяют бизнес в сложившихся условиях.
я так вважаю, що будь-яка праця має бути оплачена - хтось витрачає свій час (а це найцінніший ресурс) на те, щоб зробити закупи для когось - це праця і чому вона має бути бесплатною мені не зрозуміло хто хоче робить це безкоштовно в якості благодійності - ну ок - людина реалізує СВОЮ внутрішню потребу бути корисним чи "піонєр - всєм рєбятам прімєр", а хтось не розкидає свій час задарма і хоче отримувати за свої "теложвижения" гроші - що саме в цьому поганого? тут звичайно ще є момент адекватності вартості до виду праці, але, як не влаштовує ціна, то проходь повз я взагалі не вважаю, що треба комусь задарма щось робити - зазвичай потім така допомога починається сприйматися як належне і дуже сильно знецінює сам людину, яка так допомагає
_______________________________ Бо плач не дав свободи ще нікому, А хто борець, той здобуває світ.
Даже в Дие уже 8 галочек под вакцину от Ковида. anuki, в Риме была акция протеста очень массовая на выходных, в Триесте около 2 тысяч сотрудников заблокировали порт. Аналогичные акции протеста проводятся в портах Генуи и Анконы. В Турине тоже были массовые забоставки. Двумя уколами все не ограничивается, к сожалению. Требования все время ужесточают. Кто-то читал какой концлагерь в Австралии устроили? Вообще в голове не укладывается, что такое возможно в современном мире.
_______________________________ Счастья много не бывает)))
Кира, у мене немає Дії, пишуть, що тестових полів 8. Так чи ні? А ще контракти на постачання вакцин від ковіду до 25 року у багатьох країнах. В Ізраілі вже 4 колять.
_______________________________ Счастья много не бывает)))
у мене немає Дії, пишуть, що тестових полів 8. Так чи ні?
Так ви ж про це написали як про факт. А виявляється самі не бачили і не знаєте як виглядає. Це називаєтсья поширення неправдивої інформації, без образ)
У мене в Дії сертифікат. Мені було цікаво які там тестові поля. Бо я такого не знаю - є окремо сертифікати в переліку документів, є в підрозділі з ковід-сертифікатами таке
Де ж шукати 8 позначок?
_______________________________ «Нації вмирають не від інфаркту — спочатку їм відбирає мову» Ліна Костенко