Тепер, щоб згенерувати COVID-сертифікат потрібно зайти в застосунок чи портал, натиснути «Отримати сертифікат», і все — сертифікат генерується. Раніше у застосунку потрібно було підписувати запит на сертифікат Дія.Підписом та обличчям. На порталі використовували електронний ключ та Photo ID. Зараз достатньо авторизуватися через BankID чи Mobile ID і зробити декілька кліків.
Згенерувати сертифікат у застосунку. Оновіть застосунок Дія до останньої версії в AppStore або Google Play (3.0.18 для iOS, 3.0.14 — Android) - Натисніть «Послуги» та виберіть пункт «COVID-сертифікати» - Далі натискайте на кнопку «Отримати сертифікат» - Поставте галочку, щоб дати згоду на передачу даних з Електронної системи охорони здоров’я в Дію.
Згенерувати сертифікат на порталі. - Авторизуйтеся на порталі - У меню «Послуги» натисніть пункт «Здоров’я», а потім — «COVID19-сертифікат про вакцинацію» - Дайте згоду на передачу даних з ЕСОЗ у Дію.
Pussycat,беменньіх рекомендовано вакцинировать с 12 по 27 неделю беременности, вакцина Комернати. Беременньіе- в группе риска. У нас в городе есть случаи смерти .
-- Вт окт 26, 2021 3:04 pm --
LIra писал(а):
Еще взрослых не привили, но давайте детей заставим тех, которые переносят легче. но прививки ж куда-то девать надо
Дельта косит всех.
_______________________________ Сайт для будущих и настоящих родителей, созданный врачами http://babykrok.com.ua/
беменньіх рекомендовано вакцинировать с 12 по 27 неделю беременности, вакцина Комернати
речь в том случае шла о Пфайзере. Хотя я находила инструкцию и там было написано противопоказания - беременность и ГВ.
У нас в чатах спрашивают чем прививались и чаще всего это Пфайзер или короновак, о той что ты написала я даже нигде не встречала. Она вообще у нас есть?
А если детям делать отказ, то нельзя в школу? А как же право каждого ребёнка на образование, о котором тут во всю трубили, наклоняя учителей прививаться? Ненавижу этих тварей, которые это все мутят!!!
Это понятно, что план, это было понятно ещё с самого начало, большие деньги замешаны!
_______________________________ Если женщина ради мужчины готова на все - она его родила
Leno4ka,так вже є постанова ВСУ, що недопущення невакцинованих дітей до очних занять в школі, цілком законне це её стосується дітей з медичними протипоказаннями ( там ще планують революцію щодо цих ВКК, що видав довідки про медичний відклик)
Право на освіту і я б використовувала як аргумент, якби таки наш недогубернатор продовжив свою пісню-шантаж про "повну відміну занять, поки вчителі не вакцинуються на 100%". добре, що його вчасно заткнули
_______________________________ Бо плач не дав свободи ще нікому, А хто борець, той здобуває світ.