Тепер, щоб згенерувати COVID-сертифікат потрібно зайти в застосунок чи портал, натиснути «Отримати сертифікат», і все — сертифікат генерується. Раніше у застосунку потрібно було підписувати запит на сертифікат Дія.Підписом та обличчям. На порталі використовували електронний ключ та Photo ID. Зараз достатньо авторизуватися через BankID чи Mobile ID і зробити декілька кліків.
Згенерувати сертифікат у застосунку. Оновіть застосунок Дія до останньої версії в AppStore або Google Play (3.0.18 для iOS, 3.0.14 — Android) - Натисніть «Послуги» та виберіть пункт «COVID-сертифікати» - Далі натискайте на кнопку «Отримати сертифікат» - Поставте галочку, щоб дати згоду на передачу даних з Електронної системи охорони здоров’я в Дію.
Згенерувати сертифікат на порталі. - Авторизуйтеся на порталі - У меню «Послуги» натисніть пункт «Здоров’я», а потім — «COVID19-сертифікат про вакцинацію» - Дайте згоду на передачу даних з ЕСОЗ у Дію.
Tu-sia,Юлька85,найди 10отличий Девочки, спасибо за помощь с дией. Удалось вытащить папе сертификат. А электронные так и не смогла сделать. Т.к. просит подпись, полпись есть, но пишет что не действительно...че так не пойму.
Сначала заставили людей принудительно вакцинироваться, а потом опубликовали список противопоказаний(
_______________________________ «Ты веришь в родство душ? Я – да. Мне нравится идея, что в этом мире может быть кто-то, кто захочет остаться с тобой навсегда»..
ЯВА, та вакцинировали всего лишь около 20%, это очень мало, хотя бы 60 надо для эффективности, а лучше 70
Я говорю не о проценте вакцинированных, а о том, что сначала нужно было опубликовать список противопоказаний, а потом применять приказы об общеобязательной вакцинации.
_______________________________ «Ты веришь в родство душ? Я – да. Мне нравится идея, что в этом мире может быть кто-то, кто захочет остаться с тобой навсегда»..
ЯВА, им же это невыгодно, вы что, надо ж план выполнять
И это печально. Получается, что через 3 дня после 2-ой прививки становится известно, что у меня есть противопоказания, а на момент вакцинации их не было...
і вірні в принципі обидві картинки, але.... перша картинка маніпулятивна - там взагалі немає пояснень, що більшість з тих протипоказань тимчасова і часові рамки "тимчасово" максимум 3 місяці
-- 30 окт 2021 12:48 --
Вчора Савік Шустер розповів, що сидить на самоізоляції в Італії - отримав позитивний тест, хоча зробив 4 вакцинації в мене тільки кілька питань- чому 4? чому не 40? і ДЕ він всі 4 офіційно міг зробити? в якій країні?
_______________________________ Бо плач не дав свободи ще нікому, А хто борець, той здобуває світ.
ЯВА, им же это невыгодно, вы что, надо ж план выполнять
план чего? остановить Ковид?
-- Сб окт 30, 2021 1:15 pm --
ЯВА писал(а):
олучается, что через 3 дня после 2-ой прививки становится известно, что у меня есть противопоказания
если не секрет, какие?
-- Сб окт 30, 2021 1:18 pm --
bratulka писал(а):
хоча зробив 4 вакцинації
могу предположить, что он сделал вначале Короновак, а потом оказалось, что для въезда в определенную страну эта вакцина не подходит, сделал еще 2 дозы другой вакциной. Положительный тест без клиники - индицирован, но инфекция не развилась
_______________________________ Сайт для будущих и настоящих родителей, созданный врачами http://babykrok.com.ua/