Site Logo

Текущее время: 04 авг 2025 23:26

Часовой пояс: UTC + 2 часа [ Летнее время ]

Правила форума

Посмотреть правила форума

Часто задаваемые вопросы по работе форума

Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 2061 ]  На страницу Пред.  1 ... 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95 ... 138  След.
Автор Сообщение
 Заголовок сообщения: Прививки от коронавируса
СообщениеДобавлено: 08 июл 2021 13:26 
админ в отставке
Цитата

ЗЖФ-зависима: 12 лет 15 дней
Медали: 41
Мастер ФШ форума (1) Я люблю ЗЖФ (1) Сердце форума (1) Автор статьи (3)
KinoLady (7) Квест. Участник. (2) Книголюб форума (5) Fashion battle ЗЖФ (5)
Fashion battle (2) I'm lady (4) "Свято наближається" (1) Лучший рецензент (1)
Стиль форума (1) Творческая личность (2) Бомба форума (1) К 10-летию форума (1)
Участник фотоквеста (1) Я люблю Україну (1) Свадебный конкурс (1)

Очки репутации: 1876
Повысить репутациюПонизить репутацию
Цитата:
Тепер, щоб згенерувати COVID-сертифікат потрібно зайти в застосунок чи портал, натиснути «Отримати сертифікат», і все — сертифікат генерується.
Раніше у застосунку потрібно було підписувати запит на сертифікат Дія.Підписом та обличчям. На порталі використовували електронний ключ та Photo ID. Зараз достатньо авторизуватися через BankID чи Mobile ID і зробити декілька кліків.

Згенерувати сертифікат у застосунку.
Оновіть застосунок Дія до останньої версії в AppStore або Google Play (3.0.18 для iOS, 3.0.14 — Android)
- Натисніть «Послуги» та виберіть пункт «COVID-сертифікати»
- Далі натискайте на кнопку «Отримати сертифікат»
- Поставте галочку, щоб дати згоду на передачу даних з Електронної системи охорони здоров’я в Дію.

Згенерувати сертифікат на порталі.
- Авторизуйтеся на порталі
- У меню «Послуги» натисніть пункт «Здоров’я», а потім — «COVID19-сертифікат про вакцинацію»
- Дайте згоду на передачу даних з ЕСОЗ у Дію.

Обсуждаем здесь все вопросы касающиеся вакцинации против Covid-19.
Для противников этой вакцинации отдельная тема - Вакцинация от коронавируса. Тема для тех кто ПРОТИВ.
Вы делали прививку? Как перенесли её?

О вакцинах
Изображение Изображение
Изображение Изображение

Профиль Отправить личное сообщение  

Заголовок сообщения: Re: Прививки от коронавируса
СообщениеДобавлено: 01 ноя 2021 15:46 
Леди Совершенство
Цитата

ЗЖФ-зависима: 12 лет 11 месяцев 6 дней
Детки: сын и дочь
Медали: 12
Я люблю ЗЖФ (1) Сердце форума (1) Почетная мамочка форума (1) Благотворительная ярмарка (3)
I'm lady (1) Участник субботника (2) Мудрость форума (1) Лучшая мамочка форума (1)
К 10-летию форума (1)

Очки репутации: 1205
Dijona писал(а):
В Запорожье запрет на вакцинацию 2 недели?

В Запорожье запрет на посещение людніх мест (кроме продуктовых и аптек) без вакцинации уже 2 недели, а в Киеве только с 01.11.

Изображение

Изображение

СообщениеДобавлено: 01 ноя 2021 19:37 
Леди Совершенство
Цитата

ЗЖФ-зависима: 16 лет 6 месяцев 17 дней
Медали: 18
Я люблю ЗЖФ (1) Сердце форума (1) Книголюб форума (2) Mafia for Ladies (3)
Благотворительная ярмарка (5) "Свято наближається" (1) Загадка форума (2) К 10-летию форума (1)
Новогодний квест, 1 место (1) Мафия по-украински (1)

Очки репутации: 1418
anuki писал(а):
Мне казалось что власти всего мира гавкали в мае что бы шли вакцинироваться, потому что осенью жопа будет. Но наш народ непробиваем, и все сидели втыкали пока петух в жопу не клюнул. Вдруг, когда началась новая волна, о которой предупреждали, все резко осознали что таки надо делать вакцинацию. Неожиданно... crazy

Нє, все одно держава винна) тоді була винна, що змушувала щеплбватися так рано і залякувала,
Сьогодні винна цитую «что людям не организовала тёплое помещение для вакцинации и я вынуждена стоять на холоде» (с). Чому б не вакцинуватися навесні чи влітку при напів порожніх пунктах вакцинації- то питання залишилося без відповіді.

СообщениеДобавлено: 01 ноя 2021 20:22 
Леди Совершенство
Цитата

ЗЖФ-зависима: 15 лет 11 месяцев 23 дня
Семья: замужем
Детки: мальчик и девочка)))
Медали: 10
Я люблю ЗЖФ (1) Сердце форума (1) Почетная мамочка форума (1) Путешественница (1)
Участник субботника (1) Марафон постройнения (1) Лучший беременный дневничок (1) К 10-летию форума (1)
Мисс Осень ЗЖФ (1) Марафон английского (1)

Очки репутации: 775
Dianna, летом не думали, что будут такие ограничения, если б летом ввели, а не просто пугали, то тоже уже б бОльшая часть сделали

СообщениеДобавлено: 01 ноя 2021 20:27 
Леди Совершенство
Цитата

ЗЖФ-зависима: 15 лет 5 месяцев 13 дней
Семья: есть
Медали: 3
Я люблю ЗЖФ (1) Сердце форума (1) К 10-летию форума (1)

Очки репутации: 1087
Leno4ka писал(а):
а не просто пугали,
предупреждали, а не пугали. Вы думали, что это шутки?

СообщениеДобавлено: 01 ноя 2021 22:37 
Леди Совершенство
Цитата

ЗЖФ-зависима: 15 лет 8 месяцев 3 дня
Детки: 3
Я люблю ЗЖФ (1) СуперМама (1) Мы помним и ценим Вашу победу (1)

Очки репутации: 334
Leno4ka писал(а):
Dianna, летом не думали, что будут такие ограничения, если б летом ввели, а не просто пугали, то тоже уже б бОльшая часть сделали

Проблемк скоріше просто в тому, що " не думали"... якби хоч трошки думали, то не було ю такого зараз в лікарнях.

Нарешті вакцинувала першою дозою старших дітей :tancy:

СообщениеДобавлено: 01 ноя 2021 22:51 
Леди Совершенство
Цитата

ЗЖФ-зависима: 15 лет 5 месяцев 13 дней
Семья: есть
Я люблю ЗЖФ (1) Сердце форума (1) К 10-летию форума (1)

Очки репутации: 1087
Сеструлька писал(а):
Нарешті вакцинувала першою дозою старших дітей
поздравляю. \
Старшая привита еще летом, уже большая, младшая еще немного не доросла, жду до марта ehh

СообщениеДобавлено: 01 ноя 2021 22:54 
Леди Совершенство
Цитата

ЗЖФ-зависима: 13 лет 9 месяцев 24 дня
Медали: 12
Я люблю ЗЖФ (1) Сердце форума (1) СуперМама (1) Автор статьи (1)
Благотворительная ярмарка (5) I'm lady (1) К 10-летию форума (1) Я люблю Україну (1)

Очки репутации: 1853
Девочки, чем детей вакцинировали? Некогда изучить тему, что-то рекомендуют больше?

СообщениеДобавлено: 01 ноя 2021 23:08 
Леди Совершенство
Цитата

Я люблю ЗЖФ (1) Сердце форума (1) Почетная мамочка форума (1) Путешественница (1)
Участник субботника (1) Марафон постройнения (1) Лучший беременный дневничок (1) К 10-летию форума (1)

Детей вроде только пфайзером можно

Татьяна1982, летом ограничений не было никаких, а предупреждать в нашей стране это такое, может быть и бла-бла, поэтому большинство серьезно не восприняли.

СообщениеДобавлено: 01 ноя 2021 23:11 
Леди Совершенство
Цитата

ЗЖФ-зависима: 13 лет 8 месяцев 27 дней
Семья: счастливая
Детки: мои мужчинки
Медали: 7
Я люблю ЗЖФ (1) Благотворительная ярмарка (5) К 10-летию форума (1)

Очки репутации: 272
Мое личное мнение, сейчас побежали не потому что все вдруг стали сознательными, а потому что "нагнули" народ ehh

СообщениеДобавлено: 01 ноя 2021 23:18 
Леди Совершенство
Цитата

ЗЖФ-зависима: 16 лет 3 месяца 14 дней
Медали: 20
Я люблю ЗЖФ (1) Путешественница (1) KinoLady (2) Mafia for Ladies (8)
Благотворительная ярмарка (4) Лучший рецензент (3) К 10-летию форума (1)

Очки репутации: 1097
Вакциновані двома дозами можуть легко передавати Covid в домашніх умовах
Цитата:
Люди, які отримали дві дози вакцини, можуть підхопити Covid-19 і передати його тим, з ким живуть, попереджають експерти, які вивчали поширення коронавірусу у домашніх умовах у Великій Британії.

Люди, які отримали дві дози вакцини, можуть передавати інфекцію так само, як і ті, хто не вакцинований.

Навіть якщо вони не мають або мають мало симптомів, ймовірність передачі вірусу іншим невакцинованим сусідам по будинку становить близько двох з п’яти випадків, або 38%.

Цей показник знижується до одного із чотирьох випадків, або 25%, якщо сусіди по дому також повністю вакциновані.

Робота Lancet Infectious Diseases показує, чому важливо вакцинувати та захистити якомога більше людей.

Дослідники попереджають, що нещеплені люди не можуть розраховувати на тих, хто вже вакцинований, щоб знизити ризик власного зараження.

Вакцини відмінно справляються з запобіганням серйозних захворювань і смертей від Covid, але менш ефективні для зупинки поширення коронавірусу, особливо після появи більш інфекційного варіанту Delta, який домінує у Великій Британії.

І з часом захист, який надають вакцини, слабшає і потребує посилення наступними (бустерними) дозами.

Оскільки домогосподарства - це місця, де трапляється найбільша кількість передач Covid, експерти наголошують: дуже важливо, щоб кожен мешканець був вакцинований і був в курсі необхідності посилення захисту наступними дозами.

Згідно з дослідженням, яке проводилося з вересня 2020 року по вересень 2021 року і охопило 440 домогосподарств у Лондоні та Болтоні (де провели ПЛР-тести на Covid):

Люди, які отримали дві дози вакцини, мають нижчий, але все ж значний ризик зараження варіантом Дельта в порівнянні з невакцинованими людьми
Вони можуть передавати інфекцію так само як і невакциновані
Вакциновані люди швидше долають інфекцію, але їх пікове вірусне навантаження - коли люди найбільш заразні - подібне до того, що спостерігається у невакцинованих людей
Це може пояснити, чому вони все ще можуть легко передавати вірус у домашніх умовах
Професор Аджит Лалвані з Імперського коледжу Лондона, який був співавтором дослідження, розповідає: “Постійна передача, яку ми бачимо між вакцинованими людьми, робить необхідним для невакцинованих людей робити щеплення, щоб захистити себе від інфекції та важкої форми Covid-19, тим більше, що в зимові місяці все більше людей проводитиме час у безпосередній близькості”.

“Ми виявили, що сприйнятливість до інфекції зросла вже через кілька місяців після другої дози вакцини, тому ті, хто має право на повторні щеплення, повинні отримати їх негайно”.

Співавторка дослідження - докторка Аніка Сінганаягам, також з Імперського коледжу Лондона, - зазначає: “Наші результати дають важливе уявлення про ефект вакцинації перед появою нових штамів, і зокрема, показує, чому варіант Delta продовжує викликати високу кількість випадків Covid у всьому світі, навіть у країнах з високим рівнем вакцинації”.

“Таким чином, постійні заходи охорони здоров’я та соціальні заходи для стримування передачі - такі як носіння масок, соціальне дистанціювання та тестування - залишаються важливими навіть у вакцинованих”.

https://www.bbc.com/ukrainian/news-5909 ... oO6tPisMUs

СообщениеДобавлено: 01 ноя 2021 23:28 
Леди Совершенство
Цитата

mari_na, 100% Даже 200%, просто вынудили

СообщениеДобавлено: 01 ноя 2021 23:43 
девушка с характером
Цитата

ЗЖФ-зависима: 11 лет 11 месяцев
Детки: Володимир
Медали: 8
Я люблю ЗЖФ (1) Сердце форума (1) Активный участник аукциона (1) Благотворительная ярмарка (4)
К 10-летию форума (1)

Очки репутации: 1632
Цитата:
Дослідники попереджають, що нещеплені люди не можуть розраховувати на тих, хто вже вакцинований, щоб знизити ризик власного зараження.

так щеплені і не розраховували, що вони будуть когось там рятувати, крім себе любих crazy
звичайно, ризик передачі є, якщо ти з іншою людиною трешся в одній хаті чи їздиш одним ліфтом 1м на 1,5 м
питання в тому хто з вас (вакцинований чи не вакцинований) опинитися в реанімації з більшою вірогідністю, а в кого буде легкий/середньої важкості перебіг хвороби :dntknow:

цікава думка - хотіти собі безпеку за рахунок інших ha-ha

Leno4ka,не провина держави а цілому як люди відносяться до свого здоров'я чи безпеки. за відсутність паску та перевищення швидкості штрафують, а все одно повно дурнів, що думають, що пасок безпеки потрібен поліції, а не йому. якщо людина так відноситься до себе, то чекати, що вона буде поважати закон даремно.
попереджали по-нормальному, але спрацювало лише по-поганому((

mari_na,час на те, що люди самі стали відповідальними минув на початку осені. виявляється, заборони працюють краще. і це досить сумно- прекрасна демонстрація загального розвитку суспільства ehh
чомусь в країнах, де українці вважають, що життя краще, люди якось більш відповідально підійшли до вакцинації. То, може, не просто так вони і живуть краще? риторичне питання ;)

ЛС переповнена, сил читати/розбирати нема

СообщениеДобавлено: 02 ноя 2021 00:13 
Леди Совершенство
Цитата

bratulka, в Канаде сразу действовали ряд ограничений, друзья там живут, рассказывали, ещё летом всех обязали сделать, ограничения примерно такие, как у нас сейчас, без сертификата никуда, так что не сказала б, что там прям все такие сознательные)

СообщениеДобавлено: 02 ноя 2021 00:22 
Леди Совершенство
Цитата

ЗЖФ-зависима: 16 лет 3 месяца 14 дней
Медали: 20
Я люблю ЗЖФ (1) Путешественница (1) KinoLady (2) Mafia for Ladies (8)
Благотворительная ярмарка (4) Лучший рецензент (3) К 10-летию форума (1)

Очки репутации: 1097
bratulka, ну, наприклад, примусово вакцинували вчителів з якою метою? Знизити ризик зараження нещеплених учнів?

-- 02 ноя 2021 00:34 --

Дехто вакцинувався, щоб не наражати на небезпеку своїх батьків. Тож вони розраховують на зниження ризику зараження.

СообщениеДобавлено: 02 ноя 2021 01:10 
девушка с характером
Цитата

ЗЖФ-зависима: 11 лет 11 месяцев
Детки: Володимир
Медали: 8
Я люблю ЗЖФ (1) Сердце форума (1) Активный участник аукциона (1) Благотворительная ярмарка (4)
К 10-летию форума (1)

Очки репутации: 1632
Эния писал(а):
Дехто вакцинувався, щоб не наражати на небезпеку своїх батьків.

дарма, вакцинувалися з такими думками - неробоча схема, враховуючи, що колективний імунінте з підходом наших громадян не сформувати, а вакцинована людина все одно може захворіти
щоб захистити батьків треба було їм організувати безпечне щеплення (якщо нема прямих протипоказань) та створити такі умови, щоб літнім родичам не треба було ходити в той же магазин чи інші місця скучпення людей :dntknow:

Leno4ka,в Канади був системний підхід - все одразу - локдаун повний, потім послаблення для вакцинованих, там зворотній процес - спочатку заборони всім, потім бонуси свідомим -D ,тому зараз вони не мають такої статистики як ми, але є інші країни, де високий рівень вакцинації. Португалія, наприклад, Данія

Эния писал(а):
bratulka, ну, наприклад, примусово вакцинували вчителів з якою метою? Знизити ризик зараження нещеплених учнів?

це питання не до мене
як і питання - чому дозволені концерти за умови щеплення, спортзали (не треба мені про здоровий образ життя - займатися можна і вдома, якщоє велике-велике бажання займатися спортом) - закриті приміщення з купою народу, наче з вакцинацією, але деякі купили, деякі не знають, що хворіють :dntknow:
логіки в певних обмженнях та дозволах я не бачу і не розумію
можу припустити, що вакцинували вчителів з тою ж метою, що і лікарів - захистити їх в першу чергу, щоб не мати високого рівня смертності і довзолити очне навчання (бо дистанційка негативно впливає в першу чергу на самих дітейт і я не про рівень знаь, а про формування навичок спідлквання та взаємодії) - не зовсім спрацювало, бо,як і більшість всього було зроблено через .опу + купа супутніх проблем, типу "вдалого" початку опалювального сезону
про те, що новий штамм ковіду тепер вражає дітей стало відомо досить недавно - після запуску кампанії вакцинації вчителів
згортати її зараз під лозунгом "ну діти тепер хворіють, то і вчителям не треба" - дурість, якщо є мета вакцинувати населення задля колективного імунітету та розвантаження лікарів

ЛС переповнена, сил читати/розбирати нема

Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 2061 ]  На страницу Пред.  1 ... 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95 ... 138  След.